- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
- Konu Sahibi pessimisticss
-
benim bu konu da sana tavsiyrm olamayack malesef bilgim yok fakat morluklar kızarıklıklar büyükse ihmale de gelmez basit bir cilt sorunu olarak görme derim bir doktora da başvurabilirsin.
Yok kızarıklar büyük değil küçükler ama beyaz tenli olduğum için çok belli oluyor. Bir an önce bir şekilde geçmesini istiyorum .
Yok kızarıklar büyük değil küçükler ama beyaz tenli olduğum için çok belli oluyor. Bir an önce bir şekilde geçmesini istiyorum .
anladım canım benim bu konu da bilgim yok malesef ama kısa süre de geçer inşallah
bak canım bi güzellik uzmanının verdiği bilgileri yazıyorum hangisi sana uyarsa uygula
Sivilce lekeleri için;(Haftada 1 yapacaksın ve 2 hafta sonra ara vereceksin... yani 2 hafta uyguluyosun 1 hafta ara veriyosun..geçene kadar)
-3 adet aspirin (büyük aspirinden)
-1-2 damla limon suyu
-1 tatlı kaşığı yaş maya
---Mümkünse aspirin ve limon suyunu karıştırıp erittikten sonra maya ile karıştırırken elini kullan daha iyi karıştırırsın.. ellerin temiz olmalı tabii ki.. sonra lekeli yerlere süreceksin 15-20 dk. beklicek .. sonra ılık su ile durulayacaksın.. kuruladıktan sonra cildi mümkünse yağsız nemlendirici ile nemlendir yüzünü Innova ya da Dıadermıne olabilir...
Sivilce izleri; (Her akşam.. geçene kadar)
---Her akşam izlerin olduğu yere limon suyu sür... hatta sür o kurusun bi daha sür bu şekilde 3 katman sür... sonra yıkamadan yat... sabaha durula...
Sivilce oluşumu olan cilde; (Haftada 1 yapıyosun ve haftada 1 ara veriyosun.. yani 1 hafta yapıyosun 1 hafta yapmıyosun)
-1 tatlı kaşığı toz maya
-2 adet aspirin
-3 damla limon
---krem kıvamına getir ve sivilcelerin üzerine sür.. kuruyunca ılık su ile durula ve hafifçe kurula... sonra da nemlendir..
bak canım bi güzellik uzmanının verdiği bilgileri yazıyorum hangisi sana uyarsa uygula
Sivilce lekeleri için;(Haftada 1 yapacaksın ve 2 hafta sonra ara vereceksin... yani 2 hafta uyguluyosun 1 hafta ara veriyosun..geçene kadar)
-3 adet aspirin (büyük aspirinden)
-1-2 damla limon suyu
-1 tatlı kaşığı yaş maya
---Mümkünse aspirin ve limon suyunu karıştırıp erittikten sonra maya ile karıştırırken elini kullan daha iyi karıştırırsın.. ellerin temiz olmalı tabii ki.. sonra lekeli yerlere süreceksin 15-20 dk. beklicek .. sonra ılık su ile durulayacaksın.. kuruladıktan sonra cildi mümkünse yağsız nemlendirici ile nemlendir yüzünü Innova ya da Dıadermıne olabilir...
Sivilce izleri; (Her akşam.. geçene kadar)
---Her akşam izlerin olduğu yere limon suyu sür... hatta sür o kurusun bi daha sür bu şekilde 3 katman sür... sonra yıkamadan yat... sabaha durula...
Sivilce oluşumu olan cilde; (Haftada 1 yapıyosun ve haftada 1 ara veriyosun.. yani 1 hafta yapıyosun 1 hafta yapmıyosun)
-1 tatlı kaşığı toz maya
-2 adet aspirin
-3 damla limon
---krem kıvamına getir ve sivilcelerin üzerine sür.. kuruyunca ılık su ile durula ve hafifçe kurula... sonra da nemlendir..
Aspirin olmak zorunda mı? yoksa etkisi mi güçlü ? yerine baska bişey olmaz mı?:44:
aspirinin içindeki salisilik asit sivilceler iyi geliyor canım, önlüyor, yani şart
Yüzünde buz gezdir.Buz hem kızarık morumsu izlere iyi geliyor hemde cildi canlandırıyor.Buarada bepanthen kullanıyorum ben iyi geliyor.Ayrıca burda var mı bilmiyorum ama achrome olması lazım adını tam hatırlamıyorum o da lekeleri baya hafifletiyor ve güneş kremi gibide kullanabilirsin.Ama sana en büyük tavsiyem doktora gitmen en kısa süreli ve etkili tedaviyi sana verecektir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?