Maske Tarifleri Yanaktaki sivilceler sonrasında oluşan morluk ve kızarıklıklar için ne yapabilirim?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

pessimisticss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
1.196
1
158
Yaşım 16 yüzüm normalde çok pürüzsüz ve ipek gibidir.Bu aralar yağlı yiyecekler ve sınavlar baharatlar derken herşeyin tadını kaçırdım.Yüzümde ; yanaklarımda sivilceler cıktı ve bende bazılarını patlattım.Aradan 2 hafta kadar geçti hala morluk ve kızarıklık var.Ama dokunduğum zaman hiç bir pürüz yok.Kısacası yüzeysel lekeler. Ama çıkmamasından korkuyorum çok titizim bu konularda..Ve en kötüsüde ten rengim bembeyaz süt gibi rengim var ufak bir sinek bile ısırsa çok belli oluyor..Evde yapabileceğim özel ve basit karışımları yazar mısınız??

Son düzenleme:
benim bu konu da sana tavsiyrm olamayack malesef bilgim yok fakat morluklar kızarıklıklar büyükse ihmale de gelmez basit bir cilt sorunu olarak görme derim bir doktora da başvurabilirsin.

benim bu konu da sana tavsiyrm olamayack malesef bilgim yok fakat morluklar kızarıklıklar büyükse ihmale de gelmez basit bir cilt sorunu olarak görme derim bir doktora da başvurabilirsin.

Yok kızarıklar büyük değil küçükler ama beyaz tenli olduğum için çok belli oluyor. Bir an önce bir şekilde geçmesini istiyorum .

Yok kızarıklar büyük değil küçükler ama beyaz tenli olduğum için çok belli oluyor. Bir an önce bir şekilde geçmesini istiyorum .

anladım canım benim pek bilgim yok bu konu da malesef ama kısa zaman da geçer inşallah

anladım canım benim pek bilgim yok bu konu da malesef ama kısa zaman da geçer inşallah

anladım canım benim bu konu da bilgim yok malesef ama kısa süre de geçer inşallah

bak canım bi güzellik uzmanının verdiği bilgileri yazıyorum hangisi sana uyarsa uygula

Sivilce lekeleri için;(Haftada 1 yapacaksın ve 2 hafta sonra ara vereceksin... yani 2 hafta uyguluyosun 1 hafta ara veriyosun..geçene kadar)
-3 adet aspirin (büyük aspirinden)
-1-2 damla limon suyu
-1 tatlı kaşığı yaş maya
---Mümkünse aspirin ve limon suyunu karıştırıp erittikten sonra maya ile karıştırırken elini kullan daha iyi karıştırırsın.. ellerin temiz olmalı tabii ki.. sonra lekeli yerlere süreceksin 15-20 dk. beklicek .. sonra ılık su ile durulayacaksın.. kuruladıktan sonra cildi mümkünse yağsız nemlendirici ile nemlendir yüzünü Innova ya da Dıadermıne olabilir...

Sivilce izleri; (Her akşam.. geçene kadar)
---Her akşam izlerin olduğu yere limon suyu sür... hatta sür o kurusun bi daha sür bu şekilde 3 katman sür... sonra yıkamadan yat... sabaha durula...

Sivilce oluşumu olan cilde; (Haftada 1 yapıyosun ve haftada 1 ara veriyosun.. yani 1 hafta yapıyosun 1 hafta yapmıyosun)
-1 tatlı kaşığı toz maya
-2 adet aspirin
-3 damla limon
---krem kıvamına getir ve sivilcelerin üzerine sür.. kuruyunca ılık su ile durula ve hafifçe kurula... sonra da nemlendir..

Yatmadan önce limon suyunu deniyorum izler için, ama lekeler için olanı denicem çok tesekkür ederim ..

Aspirin olmak zorunda mı? yoksa etkisi mi güçlü ? yerine baska bişey olmaz mı?:44:

her akşam limon suyu sürüyorum kuruyunca yıkamadan üzerine pişik kremi sürüyorumm :)) ve bugun 3. Gunum ve geçmeye basladı kızarıklarr :))))))))))

bunu bende denemelıyım hergun esımden maske yapmak ıcın degısık degısık seyler ıstıyorum bugunde aspırın ısteyeyım napıosun bu kadarı seyı deneymı dıye sormayabaslayacak yakında

Yüzünde buz gezdir.Buz hem kızarık morumsu izlere iyi geliyor hemde cildi canlandırıyor.Buarada bepanthen kullanıyorum ben iyi geliyor.Ayrıca burda var mı bilmiyorum ama achrome olması lazım adını tam hatırlamıyorum o da lekeleri baya hafifletiyor ve güneş kremi gibide kullanabilirsin.Ama sana en büyük tavsiyem doktora gitmen en kısa süreli ve etkili tedaviyi sana verecektir mutlaka

Son düzenleme:

mm .. buzz deneyecmm teşekkür ederimm sonuç alırsam yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…