Bichectomy operasyonu mu oldunuz. Yoksa lipo ile mi alındıCanim merhaba seni cok iyi anliyorum ben yanaklarimdan yag aldurdim uc yil oldu bendede hafif cene geriligi vardi dudak kenarlarim tombul duruyordu ve gittim biraz aldirdim ama cok pisman oldum sekiz dokuz kilo verdim 60 kilo felanken bu islemi yaptirdim sonra 53 e fln dustum yuzum suan o kdr zayifki benim icin sonuc cok uzucu oldu her sene yag enjeksiyonu yaptirmaya kalkiyorum korkumdan tekrar otururuyorum tekrar tekrar dusun kilonu ve zayiflama ihtimalini hesaba kat birde yag alinan yerde gamze gibi birszcik cizgilerim oldu benim
Bahsettiğiniz hollywood yanağı ameliyatı o şekilde araştırın..Bu bichectomy operasyonunu ben de çok merak edip araştırıyorum. Yaptırmış olan var mı? Yanaklarim maalesef hep toplu, kilo aldığımda da önce yüzümden alıyorum ve beni 3 kilo alsam 10 kilo almışım gibi gösteriyor. Ne kadar kilo alırsa alsın yüzü incecik kalanlara o kadar özeniyorum ki. Bichectomy ile yüz V şeklinde bir forma kavuşuyor araştırdığım kadarıyla. Fakat ilerleyen yaşlarda sarkmalar yaşanır mı ve ya farklı sıkıntılar çıkar mı? Bilen varsa ve yanıtlarsa çok sevinirim arkadaşlar.
Kızlar ben yaptırdım çok memnunum 5.ayım bitti sonuç tam istedıgım gıbıBenımde vücuduma göre yanaklarım oldukça tombul du yüzüm ters üçgen denılen bir formdaydı suan elmacık kemıklerım belırgınlestı sonuç oldukça ıyı tabı doktorumda çok ıyıydı
Genel anaestezi oldu ben kimseye haber vermeden gittim ameliyata çünkü doktorum 1.5saat sürüyor amelıyat dedı ayrıca aynı gün taburcu oluyorsun dedi,tek basıma gitti amelıyattan bı kaç saat sonrada taburcu oldum yürüyerek eve gittimduymuştum oytun idili.
kısaca nasıl bir işlem olduğunu yazabilir misiniz?
genel anestezi ile mi yapıldı size lokal mu merak ettim. galiba ağız içinden kesi ile girilip yanaktaki yağ yastıkçıkları alınıyor?
Zaten yağ aldırma işlemi sonrası yüzünüz inceliyor dolayısıylada çilt sıkılaşıyor en güzel avantajlarından bırıde buçok bilinen bir işlem değil galiba her doktor da yapmıyor. daha önce fiyat almıştım oytun beyden ama bir türülü gidip yaptıramamıştım. şimdi endoskopik orta yüz germeyi araştrırıyorum.
Bende bu amzliyati dusunuyorum sizin oncesi sonrasi resminiz varmi ? Oytun bey hangi sehirdeZaten yağ aldırma işlemi sonrası yüzünüz inceliyor dolayısıylada çilt sıkılaşıyor en güzel avantajlarından bırıde bu
Bende bu amzliyati dusunuyorum sizin oncesi sonrasi resminiz varmi ? Oytun bey hangi sehirde
Evet gordum ufuk beyi guzel sonuclari var fiyatida cok ucuk degilbir de istanbulda ufuk askeroğlu yapıyor ig hesabında öncesi sonrası fotograflar var
Ben hiç beğenmedim ufuk askeroğlunun yaptıklarını.. öncesi sonrası fotoğraflarında çok bi değişim yokbir de istanbulda ufuk askeroğlu yapıyor ig hesabında öncesi sonrası fotograflar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?