Yanaktan Yağ Aldirma?

Oytin idilin sonuclarini nerden gorup boyle bir soylenim yapiyorsunuz ? Instagramda bir tane yanak operasiyonu yok ..
ama ufuk askeroglunun var ve guzel sonuclari var bence
Çok yanlış bir algıdasınız. Çok resmî olması demek çok daha fazla reklam yapıp müsterı kazanmak demek. İştagram büyük bir pazar yeri. Oysa Oytun İdil ıstagram vs yerlere koymal yerıne. Sizinle birebir görüşüp yaptığı işlemleri hem maıl atam hemde klınıgınde tekrar gorsellerı gısterıp detaylı olarak bolgılendıren bırı. Bende Oytun beye aynı seyı soylemısdım neden işlemlerınızın resımleri yok diye. Kendısı hasta mahremiyetinin olduğunu hasta kabul etse dahı doktorların bunu yayınlamasının etik olmadığını kendısınınde kesınlıkle dogru bulmadığını soyledı.ayrıca Ufuk beyle de görüştüm Oytun beyden önce verdıgı fiyat cokkkk fazlasıyla ucuk geldı bana ayrıca güvende duymadım çünkü ıstagramda gısterdıgı o ılgılı doktor profulıyle hıc alakası Yok . En son Oytun beyde karar kıldım hem fiyat açısından hemde kendısı ınanolmaz dürüst işinde ahlakı değerleri olan biri. Hatayla araya Asistan vs. Sokmadan direk kendısı ırtıbata geçer görüşür .

Oytin idilin sonuclarini nerden gorup boyle bir soylenim yapiyorsunuz ? Instagramda bir tane yanak operasiyonu yok ..
ama ufuk askeroglunun var ve guzel sonuclari var bence
Lütfen polemiğe girmiycem.. bu ameliyat öyle heryüze yapılacak bi işlem değil, çünkü ilerde bazı yüz tiplerinde çıkarılan o yağ kullanılabilir
Ufuk Askeroğlu çıkarılmaması gereken bazı yüz tiplerinden de çıkarmış
Hem isteyen gider görüşür hangi dr un daha başarılı olduğuna karar verir
Ben diğerinin sonuçlarını da gördüm ve daha başarılı buldum hepsi bu

Katılıyorum

Size katiliyorum da bizler de hani ornek gormeden kararimizi vermek zor oluyor
Herkese hemen cesaret edip mail atimiyor yada girusmeye gitmiyor ben mesela gidemiyorum yurt disinda oldugum icin
Asistan olayini bende sevmiyorum
Uguk beyin fiyatinda daha uygunsa ne guzel buna sevindim
Mutlaka mail atip bir kac islem icin bilgi istiyecegim
Tsk ederim

Oytun beye maıl attığınız an sıze hemen dönüş yapıyor zaten hemde yaptığı işlemlerin gorsellerını içeren bir maıl . En çok da bu hoşuma gıttı benım. birebir kendı maıl atıyor .. ben de çok araştırdım ınanın .. öyle doktorlar var ki Başbakan'a daha kolay ulaşırsın o kadar diyim. Araya asıstanını sokar asıstanının asıstanını yonlendırır o doktora ulaşıp bılgı alana kadar canın cıkar Oytun beyle hala görüşürüm arkadasım gıbı konuşurum bişey yaptırmadan önce ona sorarım en baştan. öyle tatlı bı adam doktor olduğuna ınanamadım ınanılmaz tevazu şahıbi Tabi bu benım fikrim

Ayrıca çok doktora göre fiyat çok cazip

Mutlaka mail atacagim size de bilgi veririm tsk ederim

Çok teşekkürler deneyiminizi paylaştığınız için. Inanin benim için büyük sıkıntı bu tombul yanak. Peki operasyon hakkında bilgi verebilir misiniz? Lokal anestezi mi uygulandı, acı hissettiniz mi? Ne kadar sürdü? İyileşme süreciniz nasıl geçti? Ödem oldu mu? Kaç ay sonra yüzünüz yeni şeklini aldı? Bir de sıkıntı olmaz ise sizin için maliyetini de öğrenebilir miyim işlemin? Cevap verebilirseniz eğer çok memnun olurum.☺

Merhabalar Hollywood yanağı evet.Ben de düşünüyorum.Bir arkadaşım yaptırdı ve harika oldu.Doktoru da çok başarılı o çok memnun fotoğrafını görmek istersen yardimci olabilirim

Merhaba harika sonuçlar var benim de arkadaşım yaptırdı .O da memnun ben de düşünebilirim çok ağrı oldu mu biraz daha bahsedebilir misin? Bir de hangi doktorà ameliyat oldun?

Merhaba harika sonuçlar var benim de arkadaşım yaptırdı .O da memnun ben de düşünebilirim çok ağrı oldu mu biraz daha bahsedebilir misin? Bir de hangi doktorà ameliyat oldun?

Ben bu ameliyatı dün oldum saat 3 de. Şuan yüzüm çok şiş ve sargili. Ateşim de var biraz. Surekli buz masaji uyguluyorum.Pazartesi sargim alınacak sonucu bende çok merak ediyorum :)

MERHABA
lokal anastezi oldu operasyon bir saat, tabi uyuyup uyanmanız la birlikde 2 saati bulabilir.
hicbir acı hissetmedim.iyileşme süresi derken zaten yanagınızdan kesi acıldıgı ıcın iyileşme sizin ağzınızın içinde gercekleşiyor..ilk 1 ay da tamamen iyleşiyor kesi. ben ameliyata tek gıttım tek çıktım:) eve geldgıgımde de kendıme güzel bir yemekk söyledim ve yedim ..:) 1 aydan sonra zaten gözle görülür değişiklik başlıyor..benim 5.ayım ve bekledıgımden daha güzel oldu yanaklarım..angelina jolie gibi desem abartmam :) elmacık kemıklerım cıktı ortaya yüzüm cok güzel bir forma girdi.etrafımdakılerde sende bir değişiklik var güzelleşmissin diyor..:) kısacacı korkulacak bır amelıyat degıl..hatta ben amelıyat dıye bakmadım kucuk bır operasyon olarak dusundum ve girdim..malıyeti 3.500 tl idi ..

Çok teşekkür ederim ayrintilatiyla cevapladığınız için. Harika hemen yemek bile yemişsiniz. Peki nerede oldunuz ameliyatı, doktorunuzun ismini de rica edebilir miyim bir sakıncası yoksa?

Ben bu ameliyatı dün oldum saat 3 de. Şuan yüzüm çok şiş ve sargili. Ateşim de var biraz. Surekli buz masaji uyguluyorum.Pazartesi sargim alınacak sonucu bende çok merak ediyorum :)

falbala86 çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız peki? Ağrılarınız ve ateşiniz geçti mi? Sizden de biraz detay rica edebilir miyim? Yüz sargınız ne zaman çıktı, operasyon ne kadar sürdü, çok sıkıntı çektiniz mi sonrasında ve şu an sonuçtan memnun musunuz gibi? Bir de sizden de doktor önerisi alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…