Mm çok güzel çok sevindim memnun olmana bi öncesi sonrası yaparmisin merak ediyoruz bende yakın zamanda yaptircam ins:)MERHABA
lokal anastezi oldu operasyon bir saat, tabi uyuyup uyanmanız la birlikde 2 saati bulabilir.
hicbir acı hissetmedim.iyileşme süresi derken zaten yanagınızdan kesi acıldıgı ıcın iyileşme sizin ağzınızın içinde gercekleşiyor..ilk 1 ay da tamamen iyleşiyor kesi. ben ameliyata tek gıttım tek çıktım:) eve geldgıgımde de kendıme güzel bir yemekk söyledim ve yedim ..:) 1 aydan sonra zaten gözle görülür değişiklik başlıyor..benim 5.ayım ve bekledıgımden daha güzel oldu yanaklarım..angelina jolie gibi desem abartmam :) elmacık kemıklerım cıktı ortaya yüzüm cok güzel bir forma girdi.etrafımdakılerde sende bir değişiklik var güzelleşmissin diyor..:) kısacacı korkulacak bır amelıyat degıl..hatta ben amelıyat dıye bakmadım kucuk bır operasyon olarak dusundum ve girdim..malıyeti 3.500 tl idi ..
Geçmiş olsun canım nekadar ödedin bu işlem için bende ankaradayım araştırmadayım da lokal mi genel mi oldun biraz detaylı anlatırsan çok sevinirim :)arkadaslar bende bichectomia yaptırdım yuz hatlarım harıka oldu özellikle makyaj yaptıgımda hollywood yıldızlarına tas cıkartıyorum diş çekimi gibi ufak bır operasyondur. düşünen düşünmesin hemen yaptırsın. Ankarada kubilay özdil e yaptırdım cok hafıf şişlik oldu ve cok cabuk ıyılestı kubilay hocayı tek gecerim zaten onunla konustugunuzda ne demek istediğimi anlarsınız tavsiye ederim bichectomia yı bence ilk yapılması gereken estetik operasyon bu olmalı daha baska yaptırcagım seylerde var sonucları yazarım size
arkadaslar bende bichectomia yaptırdım yuz hatlarım harıka oldu özellikle makyaj yaptıgımda hollywood yıldızlarına tas cıkartıyorum diş çekimi gibi ufak bır operasyondur. düşünen düşünmesin hemen yaptırsın. Ankarada kubilay özdil e yaptırdım cok hafıf şişlik oldu ve cok cabuk ıyılestı kubilay hocayı tek gecerim zaten onunla konustugunuzda ne demek istediğimi anlarsınız tavsiye ederim bichectomia yı bence ilk yapılması gereken estetik operasyon bu olmalı daha baska yaptırcagım seylerde var sonucları yazarım size
Mrb yaptırali 4 ay oldu ankarada dr ergin ışık hocaya oldum hiç zorluk çekmedim diş kanal tedavisi gibi ilk gün çorba içtim yüzümü çok zorlamadim ödem bile olmadi ama isin garibi yaptırdığım dan bu yana 6 kilo vermeme rahmen kimse yüzün de bi incelme var dahi demedi ve hani çukursu güzel incelen görüntü hiç oluşmadı bu beni çok üzdü cunki demekki az yağ aldı belirgin olmayacak kadar az açtı minicik çıkardı geri kapattıMerhabalar işlemden memnun Kaldınız mı ne kadar oldu yaptıralı ve iyileşme süresi zorlu geçti mi acaba ?
Ben de ufuk beye yaptırdım. baya bi değişiklik olcak diye düşünmüştüm. nerdeyse 2 ay olacak çok bi fark yok hala yanaklıyımMrb yaptırali 4 ay oldu ankarada dr ergin ışık hocaya oldum hiç zorluk çekmedim diş kanal tedavisi gibi ilk gün çorba içtim yüzümü çok zorlamadim ödem bile olmadi ama isin garibi yaptırdığım dan bu yana 6 kilo vermeme rahmen kimse yüzün de bi incelme var dahi demedi ve hani çukursu güzel incelen görüntü hiç oluşmadı bu beni çok üzdü cunki demekki az yağ aldı belirgin olmayacak kadar az açtı minicik çıkardı geri kapattı
Selam. Cok zaman gecti uzerinden memnun musun???Kızlar ben siteyi kullanmayı hala öğrenemedim kusura bakmayın :) Hollywood yanağı operasyonu ile ilgili istediğiniz tüm soruları yanitlayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?