Yanaktan Yağ Aldirma?

Mm çok güzel çok sevindim memnun olmana bi öncesi sonrası yaparmisin merak ediyoruz bende yakın zamanda yaptircam ins:)

Geçmiş olsun canım nekadar ödedin bu işlem için bende ankaradayım araştırmadayım da lokal mi genel mi oldun biraz detaylı anlatırsan çok sevinirim :)

bence bişektomi olmak isteyenler birdaha düşünsün
ilerleyen yıllarda yanaklarada kırışma ve sarkma erken oluyor
çünki ben yaşadım sadece 3cc yağ çıkmasına rağmen

Dr ufuk askerogluna sakin gitmeyin, Hollywood yanagi sonrasi yüzü sarkan tanidigim var gercekten yazik para icin yapilmamasi gereken bir yuzden yag alinmis

Merhaba ben de yanaklarımdan yağ aldırmak istiyorum ama bişektomi değil. Orta kısmından şikayetçi değilim kulaklarıma yakın kısmı dolgun bir de çene hattım. Yaptırdıktan sonra sarkma ya da kırışma olur ye korkuyorum.

Merhaba bende Kubilay hocamin hastasiyim ve kendisine meme operasyonu olmustum cok memnunum gercekten bir arkadasimda bisektomi yaptirmak istiyor da hocami tavsiye ettim tabiki ama konuyla ilgili çok da bilgim yok cok arastirmadim yazinizi okudum arkadasim işten izin alacakta sizede sormak istedik bir hafta yetiyor degil mi

Merhabalar işlemi yaptırdınız mı ? Yaptırmıssanız Hangi doktor öğrenebilir miyim ? Bendr düşünüyorm arastrma aşamasındayım suan yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar işlemden memnun Kaldınız mı ne kadar oldu yaptıralı ve iyileşme süresi zorlu geçti mi acaba ?

Merhabalar işlemden memnun Kaldınız mı ne kadar oldu yaptıralı ve iyileşme süresi zorlu geçti mi acaba ?
Mrb yaptırali 4 ay oldu ankarada dr ergin ışık hocaya oldum hiç zorluk çekmedim diş kanal tedavisi gibi ilk gün çorba içtim yüzümü çok zorlamadim ödem bile olmadi ama isin garibi yaptırdığım dan bu yana 6 kilo vermeme rahmen kimse yüzün de bi incelme var dahi demedi ve hani çukursu güzel incelen görüntü hiç oluşmadı bu beni çok üzdü cunki demekki az yağ aldı belirgin olmayacak kadar az açtı minicik çıkardı geri kapattı

Ben de ufuk beye yaptırdım. baya bi değişiklik olcak diye düşünmüştüm. nerdeyse 2 ay olacak çok bi fark yok hala yanaklıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…