Yanaktan Yağ Aldirma?

Hollywood yanağı estetiği oldum başlığı altında tüm detayları yazdım canım :)

Sizden cesaret alıp, ben de Oytun Bey'e mesaj attım. Bakalım ne olacak? Teşekkür ederim.

Bende merak ediyorum. Artik herkesde Hollywood yanagi var cok begeniyorum .Tam olarak yanakdaki yaglar aliniyor ve yüzün kesgin hatlari ortaya cikiyor degilmi?

Bende merak ediyorum. Artik herkesde Hollywood yanagi var cok begeniyorum .Tam olarak yanakdaki yaglar aliniyor ve yüzün kesgin hatlari ortaya cikiyor degilmi?

Ben bu ameliyatı dün oldum saat 3 de. Şuan yüzüm çok şiş ve sargili. Ateşim de var biraz. Surekli buz masaji uyguluyorum.Pazartesi sargim alınacak sonucu bende çok merak ediyorum :)
Falbala86 merhaba benğm de yanak sıkıntılı ne kadar zayıflasam da yüzüm ay gibisizinle nasıl konuşabilirim?? Benim de bişektomi ye ihtiyacım var.postop. Dönem le ilgili çokk sorum var

Kızlar ben siteyi kullanmayı hala öğrenemedim kusura bakmayın :) Hollywood yanağı operasyonu ile ilgili istediğiniz tüm soruları yanitlayabilirim.

arkadaslar bende bichectomia yaptırdım yuz hatlarım harıka oldu özellikle makyaj yaptıgımda hollywood yıldızlarına tas cıkartıyorum diş çekimi gibi ufak bır operasyondur. düşünen düşünmesin hemen yaptırsın. Ankarada kubilay özdil e yaptırdım cok hafıf şişlik oldu ve cok cabuk ıyılestı kubilay hocayı tek gecerim zaten onunla konustugunuzda ne demek istediğimi anlarsınız tavsiye ederim bichectomia yı bence ilk yapılması gereken estetik operasyon bu olmalı daha baska yaptırcagım seylerde var sonucları yazarım size

slm
ben de düşünüyorum
doktorunu öğrenebilir miyim

slm
acaba fiyatını öğrenebilir miyim

Ne zaman yaptırdınız? Rica etsem özelden foto atar mısınız sonucu merak ediyorum. İyileşme süreci, yeme içmede sıkıntı oldu mu... bunları paylaşır musınız

Kızlar ben siteyi kullanmayı hala öğrenemedim kusura bakmayın :) Hollywood yanağı operasyonu ile ilgili istediğiniz tüm soruları yanitlayabilirim.
süpersin
o zaman Ankara da iyi bir dr. var mı bildiğin çünki burada yaşıyorum
özelden yazabilir misin belki kaçırırım buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…