falbala86 çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsınız peki? Ağrılarınız ve ateşiniz geçti mi? Sizden de biraz detay rica edebilir miyim? Yüz sargınız ne zaman çıktı, operasyon ne kadar sürdü, çok sıkıntı çektiniz mi sonrasında ve şu an sonuçtan memnun musunuz gibi? Bir de sizden de doktor önerisi alabilir miyim?
Sizden cesaret alıp, ben de Oytun Bey'e mesaj attım. Bakalım ne olacak? Teşekkür ederim.MERHABA
lokal anastezi oldu operasyon bir saat, tabi uyuyup uyanmanız la birlikde 2 saati bulabilir.
hicbir acı hissetmedim.iyileşme süresi derken zaten yanagınızdan kesi acıldıgı ıcın iyileşme sizin ağzınızın içinde gercekleşiyor..ilk 1 ay da tamamen iyleşiyor kesi. ben ameliyata tek gıttım tek çıktım:) eve geldgıgımde de kendıme güzel bir yemekk söyledim ve yedim ..:) 1 aydan sonra zaten gözle görülür değişiklik başlıyor..benim 5.ayım ve bekledıgımden daha güzel oldu yanaklarım..angelina jolie gibi desem abartmam :) elmacık kemıklerım cıktı ortaya yüzüm cok güzel bir forma girdi.etrafımdakılerde sende bir değişiklik var güzelleşmissin diyor..:) kısacacı korkulacak bır amelıyat degıl..hatta ben amelıyat dıye bakmadım kucuk bır operasyon olarak dusundum ve girdim..malıyeti 3.500 tl idi ..
merhaba ameliyat oldunuz mu , bilgi verirseniz çok sevinirim.Mutlaka mail atacagim size de bilgi veririm tsk ederim
merhaba ameliyat hakkında bilgi verir misiniz ? ben de olmayı düşünüyorum ama çok kararsızım.Özellikle doktor konusunda . siz memnunmusuz ?Oytun İdil
Merhaba canim yok henus ameliyat olmadim gelecek ameliyatlarimla birlikte yaptirmayi dusunuyorum ama daha zamani var ..merhaba ameliyat oldunuz mu , bilgi verirseniz çok sevinirim.
Falbala86 merhaba benğm de yanak sıkıntılı ne kadar zayıflasam da yüzüm ay gibisizinle nasıl konuşabilirim?? Benim de bişektomi ye ihtiyacım var.postop. Dönem le ilgili çokk sorum varBen bu ameliyatı dün oldum saat 3 de. Şuan yüzüm çok şiş ve sargili. Ateşim de var biraz. Surekli buz masaji uyguluyorum.Pazartesi sargim alınacak sonucu bende çok merak ediyorum :)
Merhaba ben de yaptırmayı düşünüyorum bilgi alabilir miyim? iyileşme süreci, fiyat, doktor vs.Kızlar ben siteyi kullanmayı hala öğrenemedim kusura bakmayın :) Hollywood yanağı operasyonu ile ilgili istediğiniz tüm soruları yanitlayabilirim.
merhaba size mesaj attım:)Hollywood yanağı estetiği oldum başlığı altında tüm detayları yazdım canım :)
slmKızlar ben yaptırdım çok memnunum 5.ayım bitti sonuç tam istedıgım gıbıBenımde vücuduma göre yanaklarım oldukça tombul du yüzüm ters üçgen denılen bir formdaydı suan elmacık kemıklerım belırgınlestı sonuç oldukça ıyı tabı doktorumda çok ıyıydı
slmGenel anaestezi oldu ben kimseye haber vermeden gittim ameliyata çünkü doktorum 1.5saat sürüyor amelıyat dedı ayrıca aynı gün taburcu oluyorsun dedi,tek basıma gitti amelıyattan bı kaç saat sonrada taburcu oldum yürüyerek eve gittimAmelıyat ağız ıcınden oluyor yanaklarınızdan küçük bır kesı açılıyor oradan da yağ alınıyor . Ne agrı ve sızı hiöbşrşey olmadı keşke daha önceden kesvedıp yapsaymışım , su an sonuc bekledıgımden daha ıyı , olmayan elmacık kemıklerım ortaya çıkdı.
Ne zaman yaptırdınız? Rica etsem özelden foto atar mısınız sonucu merak ediyorum. İyileşme süreci, yeme içmede sıkıntı oldu mu... bunları paylaşır musınızarkadaslar bende bichectomia yaptırdım yuz hatlarım harıka oldu özellikle makyaj yaptıgımda hollywood yıldızlarına tas cıkartıyorum diş çekimi gibi ufak bır operasyondur. düşünen düşünmesin hemen yaptırsın. Ankarada kubilay özdil e yaptırdım cok hafıf şişlik oldu ve cok cabuk ıyılestı kubilay hocayı tek gecerim zaten onunla konustugunuzda ne demek istediğimi anlarsınız tavsiye ederim bichectomia yı bence ilk yapılması gereken estetik operasyon bu olmalı daha baska yaptırcagım seylerde var sonucları yazarım size
süpersinKızlar ben siteyi kullanmayı hala öğrenemedim kusura bakmayın :) Hollywood yanağı operasyonu ile ilgili istediğiniz tüm soruları yanitlayabilirim.
doktorunu öğrenebilir miyim lütfennnNe zaman yaptırdınız? Rica etsem özelden foto atar mısınız sonucu merak ediyorum. İyileşme süreci, yeme içmede sıkıntı oldu mu... bunları paylaşır musınız
Ben yaptırmadım ki :)doktorunu öğrenebilir miyim lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?