- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Uzar ama çok sıkı bir bakım uygulaman lazım,Arkadaslar uclara doğru incelen...ıslakken esneyen sac uzar mı?
İlla kestirmek mi gerekir..bakimlarla zamanla düzelir mi?..
Saç uçtan değil kökten uzadığı için saçınız uzar
Koyu renkse ıslakken çektiğinde lastik gb uzar, açık renkse hem lastik gb uzar hem de kuruyken çatır çutur kopar.Yanmis saci nasıl anlariz?
Nasıl ayırt edebilirim?
Koyu renkse ıslakken çektiğinde lastik gb uzar, açık renkse hem lastik gb uzar hem de kuruyken çatır çutur kopar.
Ve evet saç kökten uzadığından zamanla yanık kısım sadece uçta kalır, saçın açık renge boyalıysa 1 hafta 10 gün sonra dipten gelen yeni saçı görebilirsin.
Yanık saça yumurtalı yağlı karışımlar pek fayda etmiyor, yumurta yağ daha çok doğal saçta işe yarıyor. Yanık saça kavanoz maskesi yapmanı ya da keratin yüklemesi yaptırmanı tavsiye ederim.
Merhaba geçmiş olsun o derece yanmış saç iyi bir bakımdan geçmeden ya da kesilmeden kolay kolay Uzamaz diye düşünüyorum Ben de aynı durumdan geçtim ama bakımla üstesinden geldim Evde Keratin bakımı yapmıştım liquid keratin markasi oldukça memnunum bilginiz olsunArkadaslar uclara doğru incelen...ıslakken esneyen sac uzar mı?
İlla kestirmek mi gerekir..bakimlarla zamanla düzelir mi?..
sorununuz neydiEvde yaptigimiz bakimlar pek ise yaramiyor kesinlikle profosyenel bi yerde keratin yukletin saciniza ben duzenli yaptiriyrm ve cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?