- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
annen kendince haklı hatta bence çok haklı. evlendikten sonra borç ödemek ne kadar da durumunuz müsait olsa da çok zor oluyor gerçekten. bu işten vazgeç dememiş annen sanırım biraz erteleyin demiş. ben nişanlının tutumunu hoş karşılamadım ama düğün stresi, maddi yük vs. onu bu şekilde konuşturmuş olabilir.[/QUO
bor.ç ödemeden nasıl tüm evi düzeceğiz, beklemenin ne anlamı var onu da bilmiyrum, ya 500 lira taksidi ödemek niye sıksın ki insanı, hiçbirinde minicik bile haklılık bulmuyorum tek yaptıkları düşüncesizlik ve bencillik
bu gibi konularda zaten kimse nedense ortak bir cozum bulmak istemiyor...
aslinda anenenin soylediklerini soyelememen gerekiyordu ama belkide en dogrusunu yaptin.. baksana hemen yuzunu goztermis..
benim kayin validem sorun cikariyordu.. ama nisanlim boyle bir sey deseydi durum degisirdi.. ne buyuk bir hayal kirikligi..
ben nisanlinin o anki sinirden soyledigiyle yumusatilmamasindanim. Sirf sinirden olsaydi en azindan madem, oyle bir daha annenle yuz goz olmak istemiyorum gibi bir sey derdi.. ama ucu sana dokunmamaliydi..
bizde masallah, herzaman kurban oluyoruz..:97:
bu arada annen cok cok hakli! sakin anneni suclama, bu durumda nisanlin haziyetli davranmaliydi..:)
Meyersem bu dunyada herkez kendi cikarini dusunuyormus.....................
biliyorum hep uyuglamaya çalışıyorum, olabildiğince söylememeye çalışıyorum ama bi noktada kopuyorum artık zaten çok güçlü bi insan sayılmam bir de bu durumlar oldukça geriyor beni :18:
daha önce ki konularımdan bazılarınız hatırlar belki. "annem" faktörü yine gündemde, nişanlıyım. annem en başından beri çomak sokup duruyor falan filan konuşa konuşa sözler bitti tükendi neyse bu seferki konumuza gelelim 2 eylülde düğünüm var, beyaz eşyalarımız alındı şuan ev bakma aşamasındayız, mobilyalarmızı da eve göre alırız diye planladık ve düğün gelinlik damatlık balayı ev mobilyalar herşeyi nişanlım ve ben yapıyoruz. dün bir mobilyacıdan baktık onda da ekimde ödemeye başla diye bir seçenek de mevcut, bizim içinde iyi olacağına karar verdik. ve ben bunu anneme anlattım ,sırayla yazıyorum aldığım cevapları: " ben size demedim mi düğünden sonraya borç bırakmayın diye, ben kızımı bor.ç ödesin diye vermiyorum, paranız yoksa erteleyin ozaman, anne diyorum taksit yaptık, yok olmazmış, takılan altınları da vermicem zaten siz harcarsınız, bozdurursunuz, ben sizin için biriktirir, ev alırken size veririm" olur mu öyle şey dedim ozamaan dedim, biz hiç istemiyoruz o altınları al hepsi senin olsun dedim ve kapattım. nişanlımı aradım (bu altın davası 5. kez çıktı, hepsinde gizledim ama yetti gari), dedim ki annem böyle diyor, altınları vermicek, olur mu öyle şey dedi(ağlıyorum tabi ben bu arada) vermiyorsa senin memelekette düğün yapmak yok ozaman dedi. bende : altınlar için mi düğün yapıyoruz? ben eşimle dostumla eğlenemk istiyorum xdedim. hayır yapmıyoruz kesinlikle diye çok bağırdı. ben ağlıyorum tabi bu arada, ozaman hiç yapmıyoruz düğün dedim, tamam iptal herşey dedi ve kapattı. şuan bütün telefonlarım kapalı hiç birinin sesini ile duymak istemiyorum. biri altınlarım diye tutturdu öbürü altın yok die düğünün iptal etti. ve benim elimde kalan gözyaşlarım...
daha önce ki konularımdan bazılarınız hatırlar belki. "annem" faktörü yine gündemde, nişanlıyım. annem en başından beri çomak sokup duruyor falan filan konuşa konuşa sözler bitti tükendi neyse bu seferki konumuza gelelim 2 eylülde düğünüm var, beyaz eşyalarımız alındı şuan ev bakma aşamasındayız, mobilyalarmızı da eve göre alırız diye planladık ve düğün gelinlik damatlık balayı ev mobilyalar herşeyi nişanlım ve ben yapıyoruz. dün bir mobilyacıdan baktık onda da ekimde ödemeye başla diye bir seçenek de mevcut, bizim içinde iyi olacağına karar verdik. ve ben bunu anneme anlattım ,sırayla yazıyorum aldığım cevapları: " ben size demedim mi düğünden sonraya borç bırakmayın diye, ben kızımı bor.ç ödesin diye vermiyorum, paranız yoksa erteleyin ozaman, anne diyorum taksit yaptık, yok olmazmış, takılan altınları da vermicem zaten siz harcarsınız, bozdurursunuz, ben sizin için biriktirir, ev alırken size veririm" olur mu öyle şey dedim ozamaan dedim, biz hiç istemiyoruz o altınları al hepsi senin olsun dedim ve kapattım. nişanlımı aradım (bu altın davası 5. kez çıktı, hepsinde gizledim ama yetti gari), dedim ki annem böyle diyor, altınları vermicek, olur mu öyle şey dedi(ağlıyorum tabi ben bu arada) vermiyorsa senin memelekette düğün yapmak yok ozaman dedi. bende : altınlar için mi düğün yapıyoruz? ben eşimle dostumla eğlenemk istiyorum xdedim. hayır yapmıyoruz kesinlikle diye çok bağırdı. ben ağlıyorum tabi bu arada, ozaman hiç yapmıyoruz düğün dedim, tamam iptal herşey dedi ve kapattı. şuan bütün telefonlarım kapalı hiç birinin sesini ile duymak istemiyorum. biri altınlarım diye tutturdu öbürü altın yok die düğünün iptal etti. ve benim elimde kalan gözyaşlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?