yanık et kokusu

boleynkizi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
332
243
Selam kadınlar kulübünün güzel kadınları
Benim sorunum yanık et kokusu, evet evet evin her yerine sinmiş mide bulandırıcı bir koku bu
Resmen eti doğrarken bile hissetmişim gibi hiç pişiresim gelmedi, neyse binbir zahmet hazırladım eti ocaga koydum. Beyin fonksiyonlarım durmuş, aklımdan çıkmış ocagı açık bırakıp dışarı çıkmışım. Eve girmemle o koku beni benden aldı resmen ve Allahtan ev yanmamış, et kömür olmuş..
2 saattır camlar açık olmasına ragmen koku heryere sinmiş yastık bile kokuyor..
oda kokusu sıktım ama fayda etmedi napıcam bi akıl verin hele şu garibe o_Oo_O

Of cok gecmis olsun iyi ki kotu bisey olmamis.
Koku cok zor cikar ama sirke kaynatirsan kokuyu cekebilir. Bi de bu kis gununde zor olcak ama surekli havalandir evi. Yumusatici da kaynatabilirsin kullanilmayan bi caydanligin varsa icine koyup.

Canım tv de izlemiştim.. Bir tencerinin içine su ve limon suyu koyuyorsun veya sirke içine tarcın, karanfil veya defne yaprağı atıp kaynatıyormuşsun.

eve bir şey olmamış şukur .. koku elbet çıkar bi buyuk ev temizliği guzel olur .

bolca heryeri çamaşırsuyla yıka.camlarıda aç sabaha kadar azda olsa çıkar kokusu.limonda kokusunu alıyormuş ama ben denemedim.eti bırakıp nereye gittinki.

Of cok gecmis olsun iyi ki kotu bisey olmamis.
Koku cok zor cikar ama sirke kaynatirsan kokuyu cekebilir. Bi de bu kis gununde zor olcak ama surekli havalandir evi. Yumusatici da kaynatabilirsin kullanilmayan bi caydanligin varsa icine koyup.
canım hiç sorma dışarısı -7 derece açtım ama hasta olurum diye şimdi kapattım. Hemen kaynatayım. :)

eve bir şey olmamış şukur .. koku elbet çıkar bi buyuk ev temizliği guzel olur .
Evet ya baktım şimdi düdüklü patlayabilirmiş bile hayır kendi evim de değil milletin evini yakacakmışım az daha . Temizlik şart

canım hiç sorma dışarısı -7 derece açtım ama hasta olurum diye şimdi kapattım. Hemen kaynatayım. :)

Evet ya baktım şimdi düdüklü patlayabilirmiş bile hayır kendi evim de değil milletin evini yakacakmışım az daha . Temizlik şart
oooo bide duduklu mu en korktuğum şey :KK43:

Şimdi biraz moral bozacağım ama bizim evde de et-kemik böyle yanmıştı. Duvarları tekrar boyattık. Bütün dolaplar çamaşır sularıyla defalarca silindi. Sürekli havalandı. Hatta mutfak dolaplarını bile değiştirmeyi düşündük. Denediğimiz koku vs. şeyleri saymıyorum bile. Tüm bunlardan sonra beyaz sabun kokulu yer silme deterjanı var ama market işi değil. Hani deterjan işi yapan firmalarda satılandan. Bardakların içine mutfağın tüm dolap içlerine falan koyduk o biraz daha etkili oldu ama çok uzun süre sürdü koku.

bolca heryeri çamaşırsuyla yıka.camlarıda aç sabaha kadar azda olsa çıkar kokusu.limonda kokusunu alıyormuş ama ben denemedim.eti bırakıp nereye gittinki.

İş yerinden arkadaşın veda yemeğine gittim 6 saat ocakta kömüre dönmüş tencere. tencerede sirke koydum şimdi

Tull
Selam kadınlar kulübünün güzel kadınları
Benim sorunum yanık et kokusu, evet evet evin her yerine sinmiş mide bulandırıcı bir koku bu
Resmen eti doğrarken bile hissetmişim gibi hiç pişiresim gelmedi, neyse binbir zahmet hazırladım eti ocaga koydum. Beyin fonksiyonlarım durmuş, aklımdan çıkmış ocagı açık bırakıp dışarı çıkmışım. Eve girmemle o koku beni benden aldı resmen ve Allahtan ev yanmamış, et kömür olmuş..
2 saattır camlar açık olmasına ragmen koku heryere sinmiş yastık bile kokuyor..
oda kokusu sıktım ama fayda etmedi napıcam bi akıl verin hele şu garibe o_Oo_O
Tuller perdeler yikanacak.duvarlar cam.suyu ve kokulu deterjanlarla silinecek.koltuklarda...yani yaz temizlligi yapacaksin.gecmis olsun.peteklerin ustunede yumusaticiyla islatilmis bezler koy koku yaysin eve..suluw sulu bezleri koy,yoksa koku vermiyor.

İş yerinden arkadaşın veda yemeğine gittim 6 saat ocakta kömüre dönmüş tencere. tencerede sirke koydum şimdi
:KK57::KK57: 6 saat mi.vallahi ALLAH korumuş evinizi.altı kısık olduğunu düşünüyorum harlı yansaydı kesin ev yanardı.arkadaşım unutma yemeğini ocakta birdaha böyle ucuz atlatamazsın.

X