yanık kokusu

Malesef o kokuyu bir hafta kadar cekeceksiniz caresi yok...benimde basima geldi hamilelikten dolayi unutkanlik oldu bende sutu unuttum ciktim evden yanmis neler neler yaptik hicbiri care olmadi

evet gençler bir de benim meseleye el atın hele..

anneciğim sağolsun evden çıkarken sütün altını kapatıyorum diye kısıp çıkmış akşama kadar da tahmin edersiniz ki neredeyse yangın çıkıyormuş..eve geldiğimizde kör dumandı heryer neyse sadede geliyorum evde berbat bir süt yanığı kokusu var herşeyi yıkadık duvar cam kapı ne varsa sildik sirke bile kaynattık kurtulamadık var mı bir çaresi kk hanımları?:KK12::KK12:
anana sor bakem aşıkmıymış sen yapsan dünyayı dar ederdi eli öpülesi:KK70:

SOĞAN daha kötü koku bırakmaz mı ? :KK66: denemek gerek tabi :)
azıcık soğan kokusu oluyor ama o çabuk çıkıyor, bizim kapılar yaülı boya ile boyandı ve felaket kokuyordu, sadece gündüzü dışarda geçirebildik eve geldik, benim kuzularımda küçükler dokunmasın diye yaptım işe yaradı, umarım yanık kokusunada iyi gelir:)

:p Bi taraftan film izliyorum, gözümden kaçmış kuzu:KK23:
O zaman camı pencereyi açın, mutfağın kapısınıda kapatın, iyice evde garip kokular birleşeceko_O
yok yavruşum kış günü afyonun ayazında bir de üç gündür cam kapı açık yatıyoruz bana mısın demedi kaknem koku:63::p

sirke süt kokusunu bastırmadı canım süt yanığı bambaşka birşeymiş allah kimsenin başına vermesin
Sirke kokuyu bastırmıyo zaten .kokuyu çekiyomuş.Bende bişey yaktım da duvarları köşeleri sildim .Halıları bol yumuşatıcıyla sildim.Perdeler öyle.Sirke iyi geldi gibiydi .Ben öyle tabaklarda heryere koydum..

azıcık soğan kokusu oluyor ama o çabuk çıkıyor, bizim kapılar yaülı boya ile boyandı ve felaket kokuyordu, sadece gündüzü dışarda geçirebildik eve geldik, benim kuzularımda küçükler dokunmasın diye yaptım işe yaradı, umarım yanık kokusunada iyi gelir:)
benim oğlanlar grip olduğunda odalarına soğanı bölüp koydum mikrobu kırıp nefeslerini açsın diye odaları kebap salonu gibi kokmuştu aklıma o geldi.:KK53::KK70:

Sirke kokuyu bastırmıyo zaten .kokuyu çekiyomuş.Bende bişey yaktım da duvarları köşeleri sildim .Halıları bol yumuşatıcıyla sildim.Perdeler öyle.Sirke iyi geldi gibiydi .Ben öyle tabaklarda heryere koydum..
bende sirke kaynattım işte sonra sirkeyle duvarları yerleri kapıları falan sildik de pek etkilemedi

Malesef o kokuyu bir hafta kadar cekeceksiniz caresi yok...benimde basima geldi hamilelikten dolayi unutkanlik oldu bende sutu unuttum ciktim evden yanmis neler neler yaptik hicbiri care olmadi
ah bacım süt bişey değilmiş meğerse ben emzik kaynatıyordum ve eridi o koku felaket bilen varmı bilmem ama berbat bi koku, nasıl çıkaracağımıda bilmiyorum ozaman kokuyu, hatta çaydanlığın içine yapışmış, tecrübe edenler çıkmaz dedi çaydanlığıda attım:))

benim oğlanlar grip olduğunda odalarına soğanı bölüp koydum mikrobu kırıp nefeslerini açsın diye odaları kebap salonu gibi kokmuştu aklıma o geldi.:KK53::KK70:
aman çocuklar iyi olsunda varsın kebapçı gibi kokalım:)
benimkiler bebekken enfeksiyon kaptırmamamız gerekiyordu bi arkadaşın tavsiyesiyle her odaya koyduk, düşünün kokuyu, bide ç..ş ler, k..k..lar k..smuklar :) evi düşünebiliyomusunuz:KK70:

ah bacım süt bişey değilmiş meğerse ben emzik kaynatıyordum ve eridi o koku felaket bilen varmı bilmem ama berbat bi koku, nasıl çıkaracağımıda bilmiyorum ozaman kokuyu, hatta çaydanlığın içine yapışmış, tecrübe edenler çıkmaz dedi çaydanlığıda attım:))
ay ben küçükken sobalı evimiz vardı annem emziği bırakıyim diye gözümün önünde sobaya atmış o da iğrenç kokmuştu annem evi temizlemekle uğraştı ben külleri deşelemekle :KK70: kokusu cidden iğrençti:KK12:

ocağın üzerine yarım limonu koy ,Çatır çatır yanana kadar açık kalsın ocak .Kokunun büyük kısmını alacağını düşünüyorum

limon mandalin de yaptım hatta da onlar kesmedi kokuyu tatlım:KK43:
o zaman zamana bırakacaksınız .
Benim kız bebekken 1 lt lik karton kutudaki sütü dökmüştü halıya .Bir türlü çıkaramadım yıka yıka .En sonunda halıfleksi sökmek zorunda kaldım laminat yaptırdım o vesileyle .

Back
X