E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
ya benim saçlarımda yanmıştı hala yakan boya saçımda ama saım iyileşti isterseniz sırrını anlatayım istiyomusunuz kızlarr??
ya benim saçlarımda yanmıştı hala yakan boya saçımda ama saım iyileşti isterseniz sırrını anlatayım istiyomusunuz kızlarr??
dove un lacivert serisi kepekli saclar icin diil miydi ? kuru sac icin olanı da mı var?
benim saclarım lastik gibi oldu kızlar röfleden sonra..
kestirmek dışında çaresi yok mudur?
cidden cektiğimde lastik gibi uzuyor kısalıyor.
otacınınkini kullanıyorum canım 10 bitkili olan içinde türlü türlü bitkilerin özleri esansımı ne varmış işte saçıma bakım yapmış gibi oluyor aynıı saç uçlarım kıvrık dururken 5-6 yıkamadan sonra dümdüz oldu tavsiye ederim ama ben içine çam terebentin ve tatlı bagdem yagı koydmhihoyyythihoyyytbenimde 3. defrizeden sonra saçlarımın uçları çok kötü oldu.yandı resmen.geçenlerde sonunda karar verdim ve cesaretimi toplayıp kestirdim.baya uzundu saçlarım ama baya farkediyo ya biran önce uzasın istiyorum..nasıl bakım yapcağıma karar veremedim hala.elidorun bakım yağını aldım ve birkez kullandım vıcık vıcık sevmedim o yüzden kullanmıyorum..allahtan saçlarım çabuk uzuyor fakat kırılmadan uzamasını sağlamak için bakım şart.ne tür bakım yapabilirim ne kullanmam gerekiyor bilmiyorum
otacınınkini kullanıyorum canım 10 bitkili olan içinde türlü türlü bitkilerin özleri esansımı ne varmış işte saçıma bakım yapmış gibi oluyor aynıı saç uçlarım kıvrık dururken 5-6 yıkamadan sonra dümdüz oldu tavsiye ederim ama ben içine çam terebentin ve tatlı bagdem yagı koydmhihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?