Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yanık saçların sorun ve çözümleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
benim saçlarım en az 5-6 kere sarıya açılmıştı, sonunda bembeyaz bi platin sarısı olmuştu ama süpürge gibiydi ve çektikçe uzuyordu, kısaydı zaten saçlarım, sonra gittim kızıl renk boya aldım ve boyadım, 2-3 ay sonra hala kötüydü durumu ama biraz toparlanmıştı, hiçte bakım falan yapmadım, şu an üzerinden 2 sene geçti o süre boyunca tekrar tekrar kızılın her tonuna girdi ve ipek gibi, upuzun şu an, yapacağınız tek şey saçınızı sarıya boyatmamak, sarı saç her zaman kuru ve kötü olmaya mahkum. koyu ve orta renklerde kalın kızlar, ya da azcık röfle ya da balyaj yaptırın çok sarı istiyorsanız, hem sarı yaşlı gösteriyo boşverin :)

Bu siteden o kadar çok şey öğrendim size anlatamam.. herşeyi denedim yok menekşe suyuymuş yok çam terebentiniymiş..Neyin iyi geldiğini anlamadım ama saçlarım şuanda belimde. Her gün maşa ve düzleştirici yapmama rağmen sağlıklılar. Saçlarımda boya olmamasıda etkili tabiki. Ama şuanda yaptığım tek şey elidorun yazın yıpranmış saçlara bi yağı var onun içine zeytinyağıda koyup ısıtıp saçlarımın uçlarına sürmek.. 2 haftada 1 yapıyorum bunu. Ve arada uçlara mayonezde sürüyorum gerçekten içindeki sirke, limondan ötürü çoook iyi bir bakım.

ya bende siyahtan sarı yaptım sacımı ılkınde sorun yoktu qayet saglıklıydı ıkıncı actrmamda bska bı yere qttım adam bı yaktı sacımı omzumda resmen kestrdım baska yere dedı bence komple kestır ölü bu dedı :S:S dedım bakımla mskeyle toplar yok dio ölüyü diriltemezsin dedi cok mutsuzum yaa ühühüü

önce mahvediyorlar sonra da ölüyü diriltemezsin kestir bu saçı diyorlar ya çok siniroldum madem öyle kaliteli ürünler kullansınlar da yıpranmasın saçlarımız..klava: saç uçlarının kırılacağını bile bile sert sert yolar gibi tarıyorlar saçı.. hiç acımıyorlar sonra da yok bakım yaptır yok kestir neden yine kendilerine kar sağlamak için..alsanaalsanasmile

haklısın canım walla adam gibi yapsınlar işlerini o zaman .. klava: bakalım inş bakımla biraz toplıcaz .. zemuszemus

kızlar,çok kuru ve çok yıpranmış saçlar için schwarskopf'un "indola innova" serisinin saç onarım kapsülünü öneriyrm.ürün balık yağı hapı görünümünde.kapsül içinde.bir üründe 10 tane kapsül var sanırım.kullanımı ise şöyle: bir tane kapsülü alıp deliyorsunuz içinden çıkan sıvıyı kuru ya da nemli saç uçlarınıza yediriyorsunuz.saçlarınız ipek gibi oluyr.haftada bir kere yapılıyor.ürünün görünümü:

Eki Görüntüle 164316

fotodan da kapsülleri görebilirsiniz.ürünü ben nette bulamadım.bazı kuaförlerde satılıyrmuş.

benimde saçlarım belime kadardı gayet gür ve sağlıklıydı aylardın fön bile çekmiyodum sağlıklı uzasınlar diye cuma akşamı kuaföre gittim siyah boya vardı saçlarımda kesinlikle yanmayacağını garanti verdi ve 8 saat uğraştı saçlarımla açmak için sonuç yanık tabiki psikolojim bozuldu napıcam bilmiyorum kestirdim hala yanık çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorm

saçları yanmış arkadaşlara çok geçmiş olsun diyorum öncelikle
Bonacure Hair Terapy gerçekten yanmış saçlara çok ama çok iyi geliyor tavsiye ederim

hayatta düzelmez bu kırık saclarımzeytinyagı yapıyorum ama faydası yok.kestirmeye kıyamıyorum

zaten kıskıvırcıkım bi de kısaltırsam bonus gibi yok artık

Bizden adam olmaz. Valla akıllanmayız biz. 4 senedir her yıl saçımı siyaha boyar sonra sıkılır kızıl yaparım yanar saçım ve kestiririm..

Bu hafta gene yandı saçım

Kestireceğim mecbur yoksa kesinlikle kırıklar düzelmiyor

aynen sana katılıyorum canım...
ben de akıllanmayan gruptanım..yine yandı ve kısacık..artık karar verdim bir süre boyamayacağım..dove kullanıyorum,onarıcı seri ve bakıma başladım..kendi rengine boyadım..
inşallah bu sefer sözümü tutarım

ben gliss shea cashmir serisi kullanıyorum saçları yumuşatıyor memnunum tavsiye ederim

valla bnde hala bi çözüm bulamadım ne yapsam boşa gidiyo işn garibi kestiriyorum gene aynı resmen başmda bi cesetle dolaşıyorum..

Kızıldı,siyahtı,turuncuydu tekrar kızıldı,kahveydi derken mahvettim saçımı
Uzundu sağlıklıydı kaşındım resmen
Sonra kestirdim amacım sadece ucundan toparlatmaktı
Ama kuaförlere bunu anlatmak ne mümkün
'sadece 1-2 cm' in anlamını bilmiolar sinir oluorum
En son 3 ay önce kestirdim ve zeytinyağı kürüne başladım annemin olaya el koymasıyla birlikte
Ve haftada bi defa da sinemaki+bemiks+badem yağı karışımı yapıorum
Şu an oldukça uzun ve toparlandı,eskisi gibi parlıo
Ama boya alışkanlık oldu ben de takıntı mı demeliyim bilmiorum
Boya kutularını gördükçe elim gidio
Ama saçlarımı öyle zor toparladım ki korkudan geri çekiliorum :18:

arkadaşlar sirke yanık saçları toplamaya iyi geliomuş lastikleşmeyi alıyomuş benimde saçlarımda lastikleşme çok var kullanıpta olumlu sonuç alan var mı?

Ben her yıkamadan sonra elma sirkesi katıorum durulama suyuna
O mu yoksa diğerleri mi iyi geldi bilmiorum ama
Gerçekten toparlandı saçım lastiklenme hiç yok şuan
Ne sinir bozucu bişeydi o

Ben her yıkamadan sonra elma sirkesi katıorum durulama suyuna
O mu yoksa diğerleri mi iyi geldi bilmiorum ama
Gerçekten toparlandı saçım lastiklenme hiç yok şuan
Ne sinir bozucu bişeydi o

Sirke boyalı saçlarda da aynı etkiyi yaratıyor mu acaba?

Sirke boyalı saçlarda da aynı etkiyi yaratıyor mu acaba?

canım sirk zaten lastiklenme olmuş saçlara iyi geliyo ve boya görmeyen saçlarda lastiklenme esneme olmaz ki ancak röfleden veya orielledan oluyo bu valla kimsenin başına gelmesin çok illet bi durum,yarın keratin bakımına gidicem iyi geliyomuş eğer geçerse aktarırım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…