sıcak tencereye 3 parmak ucum yapıştı. sol elim gazi oldu. Hayatımda hiç canımın bu kadar acıdığını hatırlamıyorum, buzlu suyun içinde bile hissettim yanmasını.
eczaneden silverdin aldım surdum ama daha beter yaptı sanırım cok acıyor sızlıyor sankı parmak uclarımdan elektroşok verıorlar gibi.. sizce ne yapmam lazm
yanan deriyi hemen normal suya tutmak gerekir buzlu veya cok soguk su derinin yanmasini(agrisini da yanmasini da) devam ettirir.derinin tamamen sogumasi icin yanan bolgeyi normal cesme suyu altinda 10 dk kadar bekletmek faydali olur arkadasim.yeni olmadiysa yanik merhemi alman gerekecek.ama acil yardim egitimi almis biri olarak aklinizda bulunsun yanar yanmaz bu dedigimi yaparsaniz derinin yanisini sogutmaya gecirirsiniz.
Canım eczanenin verdiği ilaç gayet iyi gelmesi gerekiyor fazla sürme biraz sürsen yeterli olurdu sabah ve akşam bir kez sür kesin iyi gelecektirr . Geçmiş olsun .
cok tşk edıyorum valla bilmıorum ama daha beter acıtıo((
izinden cok acısını alsn yeter istiyorum parmak ucları cunku tamda sınırlerimin tavan yaptıgı yerler(
Gecmis olsun.. Bence ne sürersen sür tamamen almaz siziyi azaltir belki.. seker biliyorum, yumurta biliyorum , bide patates rendeleyim koymayi dene ama aslinda en iyisi sabir yarina kalmaz INSALLAH acisi..
buz cok agritir... :-((
uyusturur bence alir agrisini ya soguk su gibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?