Ben de elimi çok fena yakmıştım bir keresinde.Bütün gece soğuk suyun içinde tuttum elimi acısını o geçirdi suyun içinden çıkardığım an yine sızlamaya başlıyordu.Buz değil ama soğuk su,buz daha çok ağrıtır
Ben de yumurta akını duymuştum. Bir de denemedim ama yandıktan hemen sonra unun içine sokmanın acıya engel olduğunu okumuştum. Böyle un, yumurta fln deyince bu da ne pane tarifi mi diyor insan ama her ikisi de yanan derinin havayla temasını kestiği için acımasını engelliyormuş. dolapta bir kavanozda un saklamakta fayda, soğuk daha iyi olur..
Ben de yumurta akını duymuştum. Bir de denemedim ama yandıktan hemen sonra unun içine sokmanın acıya engel olduğunu okumuştum. Böyle un, yumurta fln deyince bu da ne pane tarifi mi diyor insan ama her ikisi de yanan derinin havayla temasını kestiği için acımasını engelliyormuş. dolapta bir kavanozda un saklamakta fayda, soğuk daha iyi olur..
Ben unu da denedim hiç işe yaramadı. Ama yumurta akı anında ferahlattı, kabaramadan sonraki güne yok olmuştu çok şaşırdım ama harika :) Yanığım küçüktü ama olsun çok acır yanık. Yalnız benim yumurta gezinen serbest tavuk yumurtasıydı.
ben elim yanar yanmaz suyu sokuyorum ama komşumun ayağı yanmış oda yanar yanmaz hemen ayağına un koymuş.çok iyi gelmiş su toplamasını ve acısını engellemiş.bende ilk defa duydum.eğer öyle yapmasaydım ayakkabımı giyip dışarı çıkamazdım dedi.