- 9 Mayıs 2018
- 104
- 55
- 18
- 35
- Konu Sahibi cilebulbul24
Yanıklar baharatı duyan kullanan var mı aramızda kızlar yarın oraya gidicem kür almaya da kürlerle hamile kalan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ne yaptın gittin mi? Ben de merak ediyorum orayıYanıklar baharatı duyan kullanan var mı aramızda kızlar yarın oraya gidicem kür almaya da kürlerle hamile kalan var mı
Merhabalar biz eşimle gittik ama tüp bebel doktorum onaylamadı yanıklar baharat iade alırız hiç sıkıntı değil dedi ama iade etmeyeceğim sanırımCanım ne yaptın gittin mi? Ben de merak ediyorum orayı
Benim eşimde sadece şeker var o yüzden ikimizin toplam 280 tuttuVerdiği karişimlar biraz tuzlu bilginiz olsun
Haydi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bizide bilgilendirBiz gecen ay gittik esime kur verdiler bu ay deniyoruz bakalim ama icimde sanki tuttu gibi his var bakalim adeti bekliyorum
Tabikide bilgilendiririmHaydi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bizide bilgilendir
mesajla çok geç dönüş yapabilirler, biz aradık 2-3 gün sonra dönüş yapıldı.Bugun bende mesaj attim cevap bekliyorum. Sizler ne kadar odediniz
Ben de mesaj attim.bekliyorum 425 te cok fazlaymis probleminiz neydi alt tarafi macun ama.el.mahkum olunca tabi mecburmesajla çok geç dönüş yapabilirler, biz aradık 2-3 gün sonra dönüş yapıldı.
425 tl tuttu bizim :/
yok macun göndermiyorlar, benim pco görüntüsü var ve insülin direnci için 3 şişe extrat,(suya damlatıp iciyorsun) 1 de çay gönderdiler. Tatlı isteğini kesiyor biri .Ben de mesaj attim.bekliyorum 425 te cok fazlaymis probleminiz neydi alt tarafi macun ama.el.mahkum olunca tabi mecbur![]()
Hadi insallah bakalim bana ne diyecekleryok macun göndermiyorlar, benim pco görüntüsü var ve insülin direnci için 3 şişe extrat,(suya damlatıp iciyorsun) 1 de çay gönderdiler. Tatlı isteğini kesiyor biri .
Eşime de kendi hazırladıkları bi kür , bir de çakşır karışımlı bi ekstrat gönderdiler. bi de mide problemi vardı onun için de 1 macun bi de başka bir şey daha gönderdiler hepsi bu kadar tuttu :)
hepsinin fiyatına netten baktım gerçekten uçuk fiyatlar. bizim daha 1 ay olmadı kullanali. inşaallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.![]()
Gelişmelerini paylaşır mısın bizimle lütfen. Çünkü bugün siparişimi verdim. Bu hafta kullanmaya baslicamBiz gecen ay gittik esime kur verdiler bu ay deniyoruz bakalim ama icimde sanki tuttu gibi his var bakalim adeti bekliyorum