• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanıklar baharat

cilebulbul24

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
104
55
18
35
Yanıklar baharatı duyan kullanan var mı aramızda kızlar yarın oraya gidicem kür almaya da kürlerle hamile kalan var mı

Aralık ayı gibi gittik eşimle instagramda da takıp edıyorduk gorustuk ama eşimin durumu cok sıkıntılı olduğu için sizin işiniz doktorluk ben bişey yapamam dedi bi kaç karısım verdi ufak tefek şeyler için

Biz gecen ay gittik esime kur verdiler bu ay deniyoruz bakalim ama icimde sanki tuttu gibi his var bakalim adeti bekliyorum

mesajla çok geç dönüş yapabilirler, biz aradık 2-3 gün sonra dönüş yapıldı.
425 tl tuttu bizim :/
Ben de mesaj attim.bekliyorum 425 te cok fazlaymis probleminiz neydi alt tarafi macun ama.el.mahkum olunca tabi mecbur 😑

Ben de mesaj attim.bekliyorum 425 te cok fazlaymis probleminiz neydi alt tarafi macun ama.el.mahkum olunca tabi mecbur 😑
yok macun göndermiyorlar, benim pco görüntüsü var ve insülin direnci için 3 şişe extrat,(suya damlatıp iciyorsun) 1 de çay gönderdiler. Tatlı isteğini kesiyor biri .
Eşime de kendi hazırladıkları bi kür , bir de çakşır karışımlı bi ekstrat gönderdiler. bi de mide problemi vardı onun için de 1 macun bi de başka bir şey daha gönderdiler hepsi bu kadar tuttu :)

hepsinin fiyatına netten baktım gerçekten uçuk fiyatlar. bizim daha 1 ay olmadı kullanali. inşaallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. 😊🤲

yok macun göndermiyorlar, benim pco görüntüsü var ve insülin direnci için 3 şişe extrat,(suya damlatıp iciyorsun) 1 de çay gönderdiler. Tatlı isteğini kesiyor biri .
Eşime de kendi hazırladıkları bi kür , bir de çakşır karışımlı bi ekstrat gönderdiler. bi de mide problemi vardı onun için de 1 macun bi de başka bir şey daha gönderdiler hepsi bu kadar tuttu :)

hepsinin fiyatına netten baktım gerçekten uçuk fiyatlar. bizim daha 1 ay olmadı kullanali. inşaallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. 😊🤲
Hadi insallah bakalim bana ne diyecekler

Çok araştırdım arkadaşlar. Sayfaya yorum atanlarla falan birebir irtibata geçtim. 10 yıl bile çocuk sahibi olamayanlar,bu kürlerle 1-2 ay gibi bi surede hamile kalmislar. Bende sipariş verdim. 430 lira tuttu. Bu hafta kullanmaya başlayacağım. Allah'ın izniyle gebelik falan olursa herkesi teşvik edeceğim ❣❣

Back
X