- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Suriyelilere satın kalabalık olurlar gece de yatmak bilmezlerpolise başvurun desemm aranızda anlaşın diyecek mahkeme olayı zaten seneler sürer bi sonuç çıkmaz. geriye sadece o evden bi an önce gitmek kaldı. ilk hamle sizden gelirse(fiziksel) o zaman büyük kozu olur gider darp raporu alır bir de maddi çöküntü yaşarsınız.
onun davrandığı gibi davranın ev sahibiyseniz çok samimi söylüyorum onların başına bela olabilecek geniş bir aileye satın evi. biz öyle yapmıştık. sizden sonra gelecek olanlar o kadının haddini bildirir
Suriyeliler ev alacak parayı buldu mu beyaSuriyelilere satın kalabalık olurlar gece de yatmak bilmezler
Güldürdünüz beni yaaSizin hobi olsun diye, bilerek su akıttığınızı filan mı düşünüyor acaba?
Memlekette ne kafalar var
Aminnn canımTerbiyesiz komşu, iyi sabretmişsin ama dediğin gibi sakın karşılık verme fiziksel olarak, sen suçlu olursun.
Umarım bir an önce satılır da huzurla oturacağın bir yere çıkarsın.
Evdeki kediden ona ne ki?Var öyle dengesiz insanlar sırf ben eve kedi getirdim diye apartmandaki tüm Komsuları kıskırtmıstı hepsi Bize taraf almıstı
bence telofindan hakaret ediyorsa savcilaga sikayet et devletin cezasi keskindirGünaydın kızlar.
Alt komşu ile bazı sebeplerden dolayı konuşmuyorum. Bizim banyomuz onların banyosuna akıyordu, biz de yaptırıyorduk. Bir kaç ay sonra tekrar akmaya başlıyordu. Açıp laf sayıyor , ben de sinir bozucu bir durum haklıdır diye " tamam x hanım haklısınız x hanım" deyip kapatıyordum. Ama kadın işin bir şeyini çıkarmaya başladı. Resmen içinden canavar çıktı . Bagirmalar, hakaret etmeler, beddualar, küfürler, kapıları çarpmalar.... ben de konuşmayı kestim.
Ama hala kendi evimde tedirgin oturuyorum. Hatta evi satışa çıkardık.
Neyse konuya geleyim. Bu sabah kızımı okula bırakırken sokakta gördüm bu kadını. Yanımdan geçerken " ıyyyy pislikler " dediHadi benimle sorunun var, 6 yaşındaki kızım sana ne yaptı?
O an dedim ki saçını başını yolup eline vereyim. La havle deyip devam ettim yoluma. Ama ben bir gün bu kadını cidden döverim. Ben iki tane çaksam ben suçlu olacağım fakat kadının 1 seneden fazladır ettiği şeyler göze görünmeyecek. Hayırlısıyla çıksam şu evden
Bir keresinde nasıl almışsa sahte darp raporu alıp birini şikayet etmiş.polise başvurun desemm aranızda anlaşın diyecek mahkeme olayı zaten seneler sürer bi sonuç çıkmaz. geriye sadece o evden bi an önce gitmek kaldı. ilk hamle sizden gelirse(fiziksel) o zaman büyük kozu olur gider darp raporu alır bir de maddi çöküntü yaşarsınız.
onun davrandığı gibi davranın ev sahibiyseniz çok samimi söylüyorum onların başına bela olabilecek geniş bir aileye satın evi. biz öyle yapmıştık. sizden sonra gelecek olanlar o kadının haddini bildirir
Kadına asla hak vermiyorum, çok terbiyesiz tavırları var ama banyonuz sürekli akitiyorsa ne kadar sinir bozucu düşünsenize. Asla yaşamak istemezdim bu durumu. Satılığa çıkartmış olsanız dahi bence şu an tekrar yaptırmak zorundasınız.
Bu olay geçen sene yaşandı. Banyoyu tamamen yaptırdık. Daha akmıyor yani.Kadın terbiyesizmiş tamam da su tesisatı neden o kadar uzun sürdü ki?
Ustayı değiştirin bence beceriksizmiş.
Komşunun çok sinirleri bozulmuştur haklı olarak,gerçekten iğrenç bir durum.
Aminnnev alma komşu al sözü boşuna sölememişler.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Yok telefonda etmedi. Apartmanda gördükçe hakaret ediyordu.bence telofindan hakaret ediyorsa savcilaga sikayet et devletin cezasi keskindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?