Yanımdan geçerken hakaret eden komşu müsveddesi

Barizz kiskaniyo seni bole apartman kulturu bilmeyen insan heryerde hanfendiligini bozma

Rahatsız olmasa kızımın yanında söyler mi? Allah tan kızım duymadı.
Bir de küçücük çocuk sana ne yaptı da sabiye pislik diyorsun? Aslında en çok ona sinirlendim.
Çok haklısınız kesinlikle. Ama manyak işte. Kalkıp birşey yapsanız siz suçlu olacaksınız. Hem orda birşey yapsanız çocuğunuzun ödü kopardı. Yazık... Siz karşılaşmamaya bakın. Ülke manyak doldu valla...

Elinizden geldigince rahatsız edin. Saclarını yolmayın basinizi belaya asla sokmayın ama elinizden geldıgınce rahatsız edin. Pislik nasıl olurmus bizzat gösterin. Rıcayla mahcubiyetle degerınız bılınmemıs kaldı ki onarmıssınız da banyoyu.
Tasınmakta istiyorsunuz nası biktırdıysa sızı...
Ona Kucuk suprizler yapın, pıslıgın nasıl bisey oldugunu gorsun.

Ust katta oturuyorsunuz avantajlısınız, lutfen bunu yapın. Kucucuk cocuga dil uzatacak kadar asagılık insanlara pıslıgın ne oldugunu göstermek bence boynunuzun borcu.

Su akmıyorsa..Sebepsiz yere size neden kinli ? Başka durumlarda olabilir mi ?

Küçük kızım bizim yerimize intikamınızı alıyor.
Elindeki her şeyi yerlere vurduğu için benim bir şey yapmama gerek kalmıyor.

Bence muhatap olmayın zira yasal yollara başvursanız bile bir şeyi kanıtlayamayacaksınız ayrıca siz de zararlı çıkacaksınız. Zira evinizdeki arıza alt komşunun evine zarar veriyor ve kalıcı bir tamirat yapılmadığı için size ceza kesilir. Ödeme reddi halinde de 4 aydan 3 yıla kadar hapis cezası var. Onardık olmadı da bu tür durumlarda bahane olarak kabul edilmiyor ev sahibi diğer eve zarar verecek durumdaki sorunu gidermekle yükümlü. Bence siz su tesistçısı çağırın kırıp tesisatınızı yenilesin problem ne baksın. Geçici bir şekilde yaptırmanız hem maddi olarak size zarar hem 2 taraf için de sıkıntılı.

Biz tesisatı tamamen değiştirdik zaten. Şu an bir sıkıntı yok ama kadın hala kin güdüyor.

Biz tesisatı tamamen değiştirdik zaten. Şu an bir sıkıntı yok ama kadın hala kin güdüyor.
O zaman kayıt altına alın ve şikayetçi olun. İlla bir şey yapmak istiyorsanız mesaj atın merhaba sizinle bir sorunum yok ama sabah kızımla yanımızdan geçerken hakaret ettiğinizi duydum, hiç yakıştıramadım bir daha olursa yasal yollara bas vuracağım diye. Zaten bahsettiğiniz gibi biriyse hakaret içerikli bir cevap yazar siz de bunlardan şikayetçi olursunuz. Kapınıza vs gelirse de video çekin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…