- 27 Mart 2015
- 1.385
- 1.850
- 333
- 32
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
AminAllah kimseyi akıl yoksunu etmesin yaa. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim. Manyak
Barizz kiskaniyo seni bole apartman kulturu bilmeyen insan heryerde hanfendiligini bozmaGünaydın kızlar.
Alt komşu ile bazı sebeplerden dolayı konuşmuyorum. Geçen sene bizim banyomuz onların banyosuna akıyordu, biz de yaptırıyorduk. Bir kaç ay sonra tekrar akmaya başlıyordu. Açıp laf sayıyor , ben de sinir bozucu bir durum haklıdır diye " tamam x hanım haklısınız x hanım" deyip kapatıyordum. Ama kadın işin bir şeyini çıkarmaya başladı. Resmen içinden canavar çıktı . Bagirmalar, hakaret etmeler, beddualar, küfürler, kapıları çarpmalar.... ben de konuşmayı kestim.
Ama hala kendi evimde tedirgin oturuyorum. Hatta evi satışa çıkardık.
Neyse konuya geleyim. Bu sabah kızımı okula bırakırken sokakta gördüm bu kadını. Yanımdan geçerken " ıyyyy pislikler " dediHadi benimle sorunun var, 6 yaşındaki kızım sana ne yaptı?
O an dedim ki saçını başını yolup eline vereyim. La havle deyip devam ettim yoluma. Ama ben bir gün bu kadını cidden döverim. Ben iki tane çaksam ben suçlu olacağım fakat kadının 1 seneden fazladır ettiği şeyler göze görünmeyecek. Hayırlısıyla çıksam şu evden
Not: şu an su akmıyor ama kadın bana hâlâ hakaret ediyor.
Diyorum yaa tepki göstersem haksız duruma düşeceğim. Çok sinir bozucu gerçektenBarizz kiskaniyo seni bole apartman kulturu bilmeyen insan heryerde hanfendiligini bozma
Rahatsız olmasa kızımın yanında söyler mi? Allah tan kızım duymadı.Aman rahatsız belliki boşverin hiç muhatap olmayın...
Çok haklısınız kesinlikle. Ama manyak işte. Kalkıp birşey yapsanız siz suçlu olacaksınız. Hem orda birşey yapsanız çocuğunuzun ödü kopardı. Yazık... Siz karşılaşmamaya bakın. Ülke manyak doldu valla...Rahatsız olmasa kızımın yanında söyler mi? Allah tan kızım duymadı.
Bir de küçücük çocuk sana ne yaptı da sabiye pislik diyorsun? Aslında en çok ona sinirlendim.
Su akmıyorsa..Sebepsiz yere size neden kinli ? Başka durumlarda olabilir mi ?Günaydın kızlar.
Alt komşu ile bazı sebeplerden dolayı konuşmuyorum. Geçen sene bizim banyomuz onların banyosuna akıyordu, biz de yaptırıyorduk. Bir kaç ay sonra tekrar akmaya başlıyordu. Açıp laf sayıyor , ben de sinir bozucu bir durum haklıdır diye " tamam x hanım haklısınız x hanım" deyip kapatıyordum. Ama kadın işin bir şeyini çıkarmaya başladı. Resmen içinden canavar çıktı . Bagirmalar, hakaret etmeler, beddualar, küfürler, kapıları çarpmalar.... ben de konuşmayı kestim.
Ama hala kendi evimde tedirgin oturuyorum. Hatta evi satışa çıkardık.
Neyse konuya geleyim. Bu sabah kızımı okula bırakırken sokakta gördüm bu kadını. Yanımdan geçerken " ıyyyy pislikler " dediHadi benimle sorunun var, 6 yaşındaki kızım sana ne yaptı?
O an dedim ki saçını başını yolup eline vereyim. La havle deyip devam ettim yoluma. Ama ben bir gün bu kadını cidden döverim. Ben iki tane çaksam ben suçlu olacağım fakat kadının 1 seneden fazladır ettiği şeyler göze görünmeyecek. Hayırlısıyla çıksam şu evden
Not: şu an su akmıyor ama kadın bana hâlâ hakaret ediyor.
Küçük kızım bizim yerimize intikamınızı alıyor.Elinizden geldigince rahatsız edin. Saclarını yolmayın basinizi belaya asla sokmayın ama elinizden geldıgınce rahatsız edin. Pislik nasıl olurmus bizzat gösterin. Rıcayla mahcubiyetle degerınız bılınmemıs kaldı ki onarmıssınız da banyoyu.
Tasınmakta istiyorsunuz nası biktırdıysa sızı...
Ona Kucuk suprizler yapın, pıslıgın nasıl bisey oldugunu gorsun.
Ust katta oturuyorsunuz avantajlısınız, lutfen bunu yapın. Kucucuk cocuga dil uzatacak kadar asagılık insanlara pıslıgın ne oldugunu göstermek bence boynunuzun borcu.
Inanın bilmiyorum. Geçen seneden beri bu şekilde davranıyor. Açıkçası sormak da istemedim. Bir sıkıntısı varsa gelip konuşsaydıSu akmıyorsa..Sebepsiz yere size neden kinli ? Başka durumlarda olabilir mi ?
Biz tesisatı tamamen değiştirdik zaten. Şu an bir sıkıntı yok ama kadın hala kin güdüyor.Bence muhatap olmayın zira yasal yollara başvursanız bile bir şeyi kanıtlayamayacaksınız ayrıca siz de zararlı çıkacaksınız. Zira evinizdeki arıza alt komşunun evine zarar veriyor ve kalıcı bir tamirat yapılmadığı için size ceza kesilir. Ödeme reddi halinde de 4 aydan 3 yıla kadar hapis cezası var. Onardık olmadı da bu tür durumlarda bahane olarak kabul edilmiyor ev sahibi diğer eve zarar verecek durumdaki sorunu gidermekle yükümlü. Bence siz su tesistçısı çağırın kırıp tesisatınızı yenilesin problem ne baksın. Geçici bir şekilde yaptırmanız hem maddi olarak size zarar hem 2 taraf için de sıkıntılı.
O zaman kayıt altına alın ve şikayetçi olun. İlla bir şey yapmak istiyorsanız mesaj atın merhaba sizinle bir sorunum yok ama sabah kızımla yanımızdan geçerken hakaret ettiğinizi duydum, hiç yakıştıramadım bir daha olursa yasal yollara bas vuracağım diye. Zaten bahsettiğiniz gibi biriyse hakaret içerikli bir cevap yazar siz de bunlardan şikayetçi olursunuz. Kapınıza vs gelirse de video çekin.Biz tesisatı tamamen değiştirdik zaten. Şu an bir sıkıntı yok ama kadın hala kin güdüyor.
Ben olmuş mülteci mülteciEv ne ki komple bina satın aliyorlar sitelerden
Bence de suriyelilere satsin konu sahibi
Komşu topukOna de ki benNego un duzen topigindenim. Bir elimde deterjan bir elimde toz bezi var. Hey yavrum hey sensin pislik de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?