- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.197
- 798
- 36
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Yapı gereği ben tartışmayı sevmiyorum. Ama dediğin gibi sustukça üstüme geldi.Komşu terbiyesizin önde gideni. Sizde masallah cok sabırlısınz. Ama siz cevap vermedikce o daha cok yapacaktir bu tarz insanlar boyle.
Çok haklısın, zaten o yüzden evi satışa çıkardık.kızını o şekilde yaşatmayin..
başka eve taşının.
ben kendimden yaşadığımı bahsediyorum.
komşuluk yüzü görmedim...
şimdi oturduğum komşularim iyi :) ayni binada degiliz. pasta börek bişey yapmayı sevdiğim için çagirasim var
Tez zamanda evden cikarsiniz insallahta bu kadindan kurtulursunuzYapı gereği ben tartışmayı sevmiyorum. Ama dediğin gibi sustukça üstüme geldi.
Bir daha benimle uğraşırsan seni polise şikayet edeceğim dedim. Ondan sonra sustu biraz.
Şikâyetçi olmayı da eşim istemiyor. Gideceğiz boşver diyor.
AminnnTez zamanda evden cikarsiniz insallahta bu kadindan kurtulursunuz
Beladan uzak durmaya çalışıyorumCevap vermemekte en guzeli yapiyorsunuz. Zira bu devirse kimseye "öte git" denmiyor. Hemen hergun haberlerde komşu terörunu izliyoruz. Silahli ölümlü seyler dahi oluyor. Tasinirsiniz ins en kisa surede.
Sorma sorma bizim mahallede Türk dükkanı kalmadı Suriye mahallesi olduSuriyeliler ev alacak parayı buldu mu beya
Biź mülteci olmuşuz
Nefesi daralıyormuş hanımefendinin alt katımızda oturması ve cöpünün merdivenlere akması dışında kendisi çok temiz ve tertipliymişEvdeki kediden ona ne ki?
Suriyeliler ev alacak parayı buldu mu beya
Biź mülteci olmuşuz
Allah kimseyi akıl yoksunu etmesin yaa. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim. ManyakNefesi daralıyormuş hanımefendinin alt katımızda oturması ve cöpünün merdivenlere akması dışında kendisi çok temiz ve tertipliymiş
Benim de aklından gecti ama bizim buralarda suriyeli çok yok yaa.Ev ne ki komple bina satın aliyorlar sitelerden
Bence de suriyelilere satsin konu sahibi
Ayy sizin durum daha zormuş.bizde alt komşuyla küsüz. ne zor bir durumdasınız anlıyorum sizi.
bizimki de evde tık sesi gelse elinde sopa alttan vuruyor. dün saat 7 buçuk eve yeni girdik. oğlum elindeki oyuncağı yere pat diye düşürünce gürültü oldu. hemen alttan vurdu. ben de valla kötü yaptım belki ama aldım elime sopayı vurdum da vurdum zemine. baya bi vurdum ama sonra sesi çıkmadı.
ya en ufak bi seste elinde sopa patpat yukarı vuruyor.
konunuzu sanırım sbaote ettim ama
Allah yardımcınız olsun
Su akma olayı geçen sene oldu. Bu sene su akmıyor ama bir seneden fazladır burnunuzdan getirdi.Su akma olayı gerçekten çok kötü. Kadın bir de titizse kafayı sıyırmış olabilir. Niye çözümlenmiyor ki bu konu? Bir de arızayı çözmeden evi satıyor musunuz?
Sende cevabını ver onun duyacağı şekilde yanından geçerken ıyyy pislikler mi dedi pislik senin ağzından akıyor deseydin keşke. Bu arada ben (ağzından)yerine daha argo kullanırdım. Terbiyesize saygılı olmak gibi kuralım yokGünaydın kızlar.
Alt komşu ile bazı sebeplerden dolayı konuşmuyorum. Bizim banyomuz onların banyosuna akıyordu, biz de yaptırıyorduk. Bir kaç ay sonra tekrar akmaya başlıyordu. Açıp laf sayıyor , ben de sinir bozucu bir durum haklıdır diye " tamam x hanım haklısınız x hanım" deyip kapatıyordum. Ama kadın işin bir şeyini çıkarmaya başladı. Resmen içinden canavar çıktı . Bagirmalar, hakaret etmeler, beddualar, küfürler, kapıları çarpmalar.... ben de konuşmayı kestim.
Ama hala kendi evimde tedirgin oturuyorum. Hatta evi satışa çıkardık.
Neyse konuya geleyim. Bu sabah kızımı okula bırakırken sokakta gördüm bu kadını. Yanımdan geçerken " ıyyyy pislikler " dediHadi benimle sorunun var, 6 yaşındaki kızım sana ne yaptı?
O an dedim ki saçını başını yolup eline vereyim. La havle deyip devam ettim yoluma. Ama ben bir gün bu kadını cidden döverim. Ben iki tane çaksam ben suçlu olacağım fakat kadının 1 seneden fazladır ettiği şeyler göze görünmeyecek. Hayırlısıyla çıksam şu evden
Kızım vardı yanımda. Allah tan kızım duymadı öyle söylediğini.Sende cevabını ver onun duyacağı şekilde yanından geçerken ıyyy pislikler mi dedi pislik senin ağzından akıyor deseydin keşke. Bu arada ben (ağzından)yerine daha argo kullanırdım. Terbiyesize saygılı olmak gibi kuralım yok
Denemelisin çok rahatlarsın bi daha da kolay kolay sana birşey diyemez bilir cevabını alacağınıKızım vardı yanımda. Allah tan kızım duymadı öyle söylediğini.
Ama haklısın. Bundan sonra görürsem ben hakaret edeceğim havaya bakarak.
bızım bınada sıkıntılı ust katımdakıne onun ustundekı hepsı sorunlu tesısat bn bodrumdayım bnyo tavanı hol tavanı bınadakı boru patlamarındn devmlı patlıyor otuz senelık bına ama badana yaparım arkasına tavana bak yıne akmaya baslar nerden aldık basa bela oldu sen sabırlımısın gercı muhatab olmamakda fayda var bızım apartmandakıler tumden sorunlular burayı satmaya kalksan sattıgına yazık en ıyısı depo olarak kulncklar allah tez vakıtte kurtarsnSu akma olayı geçen sene oldu. Bu sene su akmıyor ama bir seneden fazladır burnunuzdan getirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?