Yanımdan geçerken hakaret eden komşu müsveddesi

Ayni dueim bizde de var. 10 yildir ara ara kendini gosteriyor. Ve maalesef pis su damliyor ust katta da kiraci oturuyor. .Sag olsunlar evde oturanlar akittigi zaman o tuvaleti kullanmıyorlar ama bizim iyigimiz icin. Cozum bh degil tabio ko. Ama ev sahiplerini umursamazligi beni delirtiyor. Bu isi bilen tesisatci cagirdik ev sahiplerinin bilgisi dahilinda. Kamerayla tespit edildi. Yukari tuvLet kirilacak yapılacak. Ama ev sahibi kendi abisi ustaymis yolladi. Bir seyler dedi ve ama ben deli oldum geri kalani dinlemedim. Pis ...lu sular sizin kafaniza akmiyor diye. Siz yazinca hatirladim. Adam yine unuttu iyi mi... cu ku yazik ust katimdakiler o tuvaleti kullanmayinca su akmasi 1 hafta sintasi kesiliyor. Kullanirsa 2 hafta sonrasi su akiyor bir yolunu bulup damliyor. Tavan pis su ksumugu. Bitsin ki kendi paramla artik tavanin sivasini kirdirip yeni alci badana yaptiracavim brn de kiraciyim. Bu durim sizin elinizde degil ki. Yaptiriyorsunuz ilgileniyorsunuz ne guzel. Komsuluk cok onemli cidden. Benim cozumum yaptirmaz ise kirayi vermeyecegim masraftan dusururum. Ev sahibi bina sahibi bu arada. Yani bj para zaten cikacak. Ama kaciyor adam sanki. Faturalar elimde olursa sorun olmaz umarim. Yani elimde vvideo ve fotograflar var. Sorun olmaz herhalde kirayi vermezsem. 2000 masraf var. Verilen fiyat. Badana alci haric. Onlari zaten ben yaptiracagim. Pislik icinde mi yasayayim. Colugum cocugum var. Afedersinizi semsiyeyle tuvalete oturuyoruz. Cidden. Kafamiza damliyor. Yone migdem bulandi. Dus aliyoruz gun asiri damlalar olunca. Insanda sabs olmali iste.

ne alt komşuymuş ya 13 sayfa olmuş. imrendim kadına. var mı facebooku? altan kapı çarpılınca yukarıdan duyuluyor mu? ben de acaba gece uyanıp çocuklarının uyuduğu odada kapıları mı çarpsam? ya da tabak kırsam duyulur mu ki?

Evet benimde alt komşum o kadar burnumdan getiriyo ki hem suçlu hem güçlü evi yıkıp indiriyolar bebeğim var zaten gece uyumuyo düzenimize tükürdü resmen. Uyuyamamak değil sadece, insanın başı hiçbir şekilde kaldırmaz o gürültüyü. Bir de abuk subuk cümleleri, karşılıkları var haklıymış gibi. Yani bende çocukları olmasa ev tepesine yıkılsın diye dua edecem nerdeyse..

Bütün yorumları okumadım şuan yorumunuzu gördüm sorunuza cevap vermek istiyorum. Duyuluyor hemde ne duyuluyor ben alt kat komşumdan muzdaribim indirmedik kapı baca bırakmadılar desem yeridir. Gümbürtülerinden uykumda sıçrıyorum uyanış o uyanış.. yani Evet alt kat kapı çarptımı duyuluyor.

ZehranurHifa , kaç kişi var ki evde? acaba eve birden fazla ev arkadaşı mı alsam. ya hayret ediyorum gerçekten üst kattan nasıl duyuyorsunuz diye.
Duvarlar kağıt gibi. Alttakinin altındakini bile duyuyoruz. Ama sen ses yaparsan senin altındaki de rahatsız olur mu

hehhh aynı benim alt komşum :)
Bizimki de mütamadiyen her hafta benimle kavga ederdi :) evde köpeğimiz var, rahatsız oluyormuş köpekten :) köpek günde 5 defa bile havlamıyor bu arada :)
Gel zaman git zaman süreklii hakaret bağırma çağırma rezil rüsva ediyordu beni :) hanımefendi ve ponçik kişiliğimden ne kadar ödün vermek istemesem de en sonunda bir gün eşşek saatime denk geldi vee bir güzel saçını başını yoldum. Şimdi değil laf söylemek, sokakta görünce yolunu değiştiriyor. Sabahları aynı saatte çıkardık evden artık benim çıktığım saatte çıkmıyor. Benden 5 dk önce çıkıyor ki karşılaşmayalım diye.
Herkes haddini bilmeli. Billmiyorsa da bildirilmeli :)

ZehranurHifa , kaç kişi var ki evde? acaba eve birden fazla ev arkadaşı mı alsam. ya hayret ediyorum gerçekten üst kattan nasıl duyuyorsunuz diye.
Nasıl duyuyorum biliyor musunuz? Herhangibir çaba sarf etmeme gerek yok, sağır olmayışım yetiyor. Sizin alt katınızda tadilat olsa gayet tabii duyarsınız. 5 kişiler en küçüğü 10 yaşında bunlarda yıkıp döktükleri için uykumuzdan hortlayarak uyanıyoruz. Kapıyı çarpıyorlar, duvarlara bişeyler fırlatıyorlar, deli gibi koşuyorlar, kimse ses tonuna hakim değil heran yırtılarak cümle kuruyorlar. Bağırıp çağırarak anlaşıyorlar diyelim.. Hal böyleyken abes olan duymamak olurdu. Hatta bi kaç kere gece körlerine kadar top oynadılar ve benim üstüm dahil olmak üzere rahatsız olduk. Benim derdim kadının herşeyi normal görüp üste çıkışı. Benim daha küçük çocuklarım ama dikkat ediyorum. Neden bu kadar şaşırdınız ki duyulmasına ve rahatsız olunmasına?

ben de ne yapsam da üstümü rahatsız etsem diye araştırma yapıyorum da. sizin altınız benim üstüm. utanma yok. ben üst kayı şanslı buluyorum.
Benim üst katımda gürültü yapar ama çirkef rezil, zeytin yağı değil en azından.

Hayalimdeki şey

Şikayetçi ol. Bak nasıl mum gibi oluyor.
Bir karakola gidip şikayet etmek ne kadar sürebilir?
Hakaretten şikayetçi olacaksın.
Sonra uzlaşmaya gidecek dava. Yani size mahkemeden önce uzlasmak ister misin diye soracaklar. Karşı taraf kesin ister çünkü tazminat+ senin avukat masrafin çok daha fazla tutar. Diyeceksin ki 4 bin TL'ye uzlasirim.
Bak bir daha yapıyor mu. Dedigim yolu izle

ben sizin yerinizde olsam alt kat için evimi satmam. topuklu giymeniz bile rahatsız eder. bir de benimkiler gibi zıplasanız tam eziyet. insanım beynine işliyor.
Edeyim etmesine de illaki karşılaşmak zorunda kalıyorum. Aidatlarını ödemiyorlar aylarca, apartmanda bozuk olan bir şeyin yaptırılması gerekiyor bunlar asla yanasmiyorlar. herkesin kabul ettiği şeylere hep sorun çıkarıyorlar. Yorulduk yani.

Inanın elimde kanıt olsa hemen gideceğim de yok
Ev sahibine söyledim beni rahatsız ediyor diye. (Ev sahibi de köylümüz)
" aaa hiç olur mu öyle şey? Ben kendisini çok severim, kesin yanlış anlamıştır." demiş ev sahibine. Kendimden şüphe ettim yani

Hakaret ve sövme suclarinda cogunlukla maddi kanıt Olmaz zaten.
Sen dediğimi yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…