- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Ayni dueim bizde de var. 10 yildir ara ara kendini gosteriyor. Ve maalesef pis su damliyorInanmiyorumbu kadın baya bi kaşınıyor yani benim oturduğum evde böyleydi üstelik sıfır bina 1 buçuk yıl sürdü şuan yapıldı hiç mi hiç ne ben ne de eşim bi tepki göstermedik (bizim tuvalete akıyordu)
Size bolca sabırlar diliyorum, inşallah tez vakitte satılırda kurtulursunuz
Evet benimde alt komşum o kadar burnumdan getiriyo ki hem suçlu hem güçlü evi yıkıp indiriyolar bebeğim var zaten gece uyumuyo düzenimize tükürdü resmen. Uyuyamamak değil sadece, insanın başı hiçbir şekilde kaldırmaz o gürültüyü. Bir de abuk subuk cümleleri, karşılıkları var haklıymış gibi. Yani bende çocukları olmasa ev tepesine yıkılsın diye dua edecem nerdeyse..Aminnn. Teşekkür ederim duanız için. Evet ben kendimi tuttum belki ama karşısına psikopat birisi çıkarsa cidden artistligi başında patlar.
Belki duymuşsunuzdur bu konuda bir hikaye var.
"Herifin biri fırına ekmek almaya gelmiş ama herkese hakaret ediyormuş. Usta çok kızmış ama ' bu herif belasını arıyor, benden bulmasın ' demiş. Bu herif ekmeği almış cıkmış, usta da eve gitmek için cıkmış. Bakmış ki yerde birisi yatıyor, ölmüş. Meğer az önce fırına gelip millete hakaret eden herif
Allahım saba şükür ki belasını benden bulmadı, demiş usta "
Şimdi cidden o hesap.
Bütün yorumları okumadım şuan yorumunuzu gördüm sorunuza cevap vermek istiyorum. Duyuluyor hemde ne duyuluyor ben alt kat komşumdan muzdaribim indirmedik kapı baca bırakmadılar desem yeridir. Gümbürtülerinden uykumda sıçrıyorum uyanış o uyanış.. yani Evet alt kat kapı çarptımı duyuluyor.ne alt komşuymuş ya 13 sayfa olmuş. imrendim kadına. var mı facebooku? altan kapı çarpılınca yukarıdan duyuluyor mu? ben de acaba gece uyanıp çocuklarının uyuduğu odada kapıları mı çarpsam? ya da tabak kırsam duyulur mu ki?
Duvarlar kağıt gibi. Alttakinin altındakini bile duyuyoruz. Ama sen ses yaparsan senin altındaki de rahatsız olur muZehranurHifa , kaç kişi var ki evde? acaba eve birden fazla ev arkadaşı mı alsam. ya hayret ediyorum gerçekten üst kattan nasıl duyuyorsunuz diye.
Nasıl duyuyorum biliyor musunuz? Herhangibir çaba sarf etmeme gerek yok, sağır olmayışım yetiyor. Sizin alt katınızda tadilat olsa gayet tabii duyarsınız. 5 kişiler en küçüğü 10 yaşında bunlarda yıkıp döktükleri için uykumuzdan hortlayarak uyanıyoruz. Kapıyı çarpıyorlar, duvarlara bişeyler fırlatıyorlar, deli gibi koşuyorlar, kimse ses tonuna hakim değil heran yırtılarak cümle kuruyorlar. Bağırıp çağırarak anlaşıyorlar diyelim.. Hal böyleyken abes olan duymamak olurdu. Hatta bi kaç kere gece körlerine kadar top oynadılar ve benim üstüm dahil olmak üzere rahatsız olduk. Benim derdim kadının herşeyi normal görüp üste çıkışı. Benim daha küçük çocuklarım ama dikkat ediyorum. Neden bu kadar şaşırdınız ki duyulmasına ve rahatsız olunmasına?ZehranurHifa , kaç kişi var ki evde? acaba eve birden fazla ev arkadaşı mı alsam. ya hayret ediyorum gerçekten üst kattan nasıl duyuyorsunuz diye.
Benim üst katımda gürültü yapar ama çirkef rezil, zeytin yağı değil en azından.ben de ne yapsam da üstümü rahatsız etsem diye araştırma yapıyorum da. sizin altınız benim üstüm. utanma yok. ben üst kayı şanslı buluyorum.
Hayalimdeki şeyhehhh aynı benim alt komşum :)
Bizimki de mütamadiyen her hafta benimle kavga ederdi :) evde köpeğimiz var, rahatsız oluyormuş köpekten :) köpek günde 5 defa bile havlamıyor bu arada :)
Gel zaman git zaman süreklii hakaret bağırma çağırma rezil rüsva ediyordu beni :) hanımefendi ve ponçik kişiliğimden ne kadar ödün vermek istemesem deen sonunda bir gün eşşek saatime denk geldi vee bir güzel saçını başını yoldum. Şimdi değil laf söylemek, sokakta görünce yolunu değiştiriyor. Sabahları aynı saatte çıkardık evden artık benim çıktığım saatte çıkmıyor. Benden 5 dk önce çıkıyor ki karşılaşmayalım diye.
Herkes haddini bilmeli. Billmiyorsa da bildirilmeli :)
Şikayetçi ol. Bak nasıl mum gibi oluyor.Günaydın kızlar.
Alt komşu ile bazı sebeplerden dolayı konuşmuyorum. Geçen sene bizim banyomuz onların banyosuna akıyordu, biz de yaptırıyorduk. Bir kaç ay sonra tekrar akmaya başlıyordu. Açıp laf sayıyor , ben de sinir bozucu bir durum haklıdır diye " tamam x hanım haklısınız x hanım" deyip kapatıyordum. Ama kadın işin bir şeyini çıkarmaya başladı. Resmen içinden canavar çıktı . Bagirmalar, hakaret etmeler, beddualar, küfürler, kapıları çarpmalar.... ben de konuşmayı kestim.
Ama hala kendi evimde tedirgin oturuyorum. Hatta evi satışa çıkardık.
Neyse konuya geleyim. Bu sabah kızımı okula bırakırken sokakta gördüm bu kadını. Yanımdan geçerken " ıyyyy pislikler " dediHadi benimle sorunun var, 6 yaşındaki kızım sana ne yaptı?
O an dedim ki saçını başını yolup eline vereyim. La havle deyip devam ettim yoluma. Ama ben bir gün bu kadını cidden döverim. Ben iki tane çaksam ben suçlu olacağım fakat kadının 1 seneden fazladır ettiği şeyler göze görünmeyecek. Hayırlısıyla çıksam şu evden
Not: şu an su akmıyor ama kadın bana hâlâ hakaret ediyor.
Edeyim etmesine de illaki karşılaşmak zorunda kalıyorum. Aidatlarını ödemiyorlar aylarca, apartmanda bozuk olan bir şeyin yaptırılması gerekiyor bunlar asla yanasmiyorlar. herkesin kabul ettiği şeylere hep sorun çıkarıyorlar. Yorulduk yani.ben sizin yerinizde olsam alt kat için evimi satmam. topuklu giymeniz bile rahatsız eder. bir de benimkiler gibi zıplasanız tam eziyet. insanım beynine işliyor.
Inanın elimde kanıt olsa hemen gideceğim de yokŞikayetçi ol. Bak nasıl mum gibi oluyor.
Bir karakola gidip şikayet etmek ne kadar sürebilir?
Hakaretten şikayetçi olacaksın.
Sonra uzlaşmaya gidecek dava. Yani size mahkemeden önce uzlasmak ister misin diye soracaklar. Karşı taraf kesin ister çünkü tazminat+ senin avukat masrafin çok daha fazla tutar. Diyeceksin ki 4 bin TL'ye uzlasirim.
Bak bir daha yapıyor mu. Dedigim yolu izle
Hakaret ve sövme suclarinda cogunlukla maddi kanıt Olmaz zaten.Inanın elimde kanıt olsa hemen gideceğim de yok
Ev sahibine söyledim beni rahatsız ediyor diye. (Ev sahibi de köylümüz)
" aaa hiç olur mu öyle şey? Ben kendisini çok severim, kesin yanlış anlamıştır." demiş ev sahibine. Kendimden şüphe ettim yani
Yapacağım artık.Hakaret ve sövme suclarinda cogunlukla maddi kanıt Olmaz zaten.
Sen dediğimi yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?