Yanımdan geçerken hakaret eden komşu müsveddesi

Benzer sebeblerden dolayi yeni tasindan ugrasmaya deymiyorlar insallah tez zamanda kurtulursun

İnsanlar iyice garipleşti ne bu kin nefret bidaha söylerse sakin susmayın kapatın çocuğun kulağını söyleyin söyleyeceğinizi hadsiz ya. Insallah bi an once satılır da kurtulursunuz
Yani ben de anlamıyorum. Ben dönüp karşılık versem rezillik çıkacak. Derdi kavga etmek mi?
Beni kışkırtmaya çalışıyor galiba

Yaaa
Şimdi iyi misiniz peki?
Hemde nasil ne gurultu kaldi ne bisi su akitma muhanbetinden takmisti bize sabah 7den gece 12lere 1lere kadar gum pam kapi kapatmalar evde basketbol oynamalar alta vuruncada daha beter sesler yapmalar vardi simdi cit cikmiyor evimde nasil ozlemisim sessizligi anlatamam

Dediğiniz gibi elin manyaklariyla uğraşmaktansa en iyisini yapmışsınız. Ben eşine 1,5 yıldır anlatamadım. O kadar stresten sonra ancak anladı

Dediğiniz gibi elin manyaklariyla uğraşmaktansa en iyisini yapmışsınız. Ben eşine 1,5 yıldır anlatamadım. O kadar stresten sonra ancak anladı
Biz lojmandaydik canim bende 7 ay ugrastim en son hamileyken artik uyuyamiyorum benim uykuya ihtiyacim var vs diye sinir bosalmasi yasayip aglayinca ertesi gun ev bakmaya basladik senin kendi evin cok normal

Biz lojmandaydik canim bende 7 ay ugrastim en son hamileyken artik uyuyamiyorum benim uykuya ihtiyacim var vs diye sinir bosalmasi yasayip aglayinca ertesi gun ev bakmaya basladik senin kendi evin cok normal
Tüh yaa. Geçen sene ben de hamileydim. Hiç aklıma gelmedi sinir krizi geçirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…