- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
oyle bisr olursa cek video yaYok telefonda etmedi. Apartmanda gördükçe hakaret ediyordu.
Yedirmeyiz feslegenimizi kimseyeDeğil mi
Arkamda koca bir topik var benim
Çok duygulandırdınız beniYedirmeyiz feslegenimizi kimseyeBir daha olursa hemen acik adres ver geliyoruz
Kızım yanımdaydı. Kötü örnek olmak istemedimsende sesli bir şekilde terbiyesiz pislikler de kız :)))))))
Benzer sebeblerden dolayi yeni tasindan ugrasmaya deymiyorlar insallah tez zamanda kurtulursunGünaydın kızlar.
Alt komşu ile bazı sebeplerden dolayı konuşmuyorum. Geçen sene bizim banyomuz onların banyosuna akıyordu, biz de yaptırıyorduk. Bir kaç ay sonra tekrar akmaya başlıyordu. Açıp laf sayıyor , ben de sinir bozucu bir durum haklıdır diye " tamam x hanım haklısınız x hanım" deyip kapatıyordum. Ama kadın işin bir şeyini çıkarmaya başladı. Resmen içinden canavar çıktı . Bagirmalar, hakaret etmeler, beddualar, küfürler, kapıları çarpmalar.... ben de konuşmayı kestim.
Ama hala kendi evimde tedirgin oturuyorum. Hatta evi satışa çıkardık.
Neyse konuya geleyim. Bu sabah kızımı okula bırakırken sokakta gördüm bu kadını. Yanımdan geçerken " ıyyyy pislikler " dediHadi benimle sorunun var, 6 yaşındaki kızım sana ne yaptı?
O an dedim ki saçını başını yolup eline vereyim. La havle deyip devam ettim yoluma. Ama ben bir gün bu kadını cidden döverim. Ben iki tane çaksam ben suçlu olacağım fakat kadının 1 seneden fazladır ettiği şeyler göze görünmeyecek. Hayırlısıyla çıksam şu evden
Not: şu an su akmıyor ama kadın bana hâlâ hakaret ediyor.
Yani ben de anlamıyorum. Ben dönüp karşılık versem rezillik çıkacak. Derdi kavga etmek mi?İnsanlar iyice garipleşti ne bu kin nefretbidaha söylerse sakin susmayın kapatın çocuğun kulağını söyleyin söyleyeceğinizi hadsiz ya. Insallah bi an once satılır da kurtulursunuz
YaaaBenzer sebeblerden dolayi yeni tasindan ugrasmaya deymiyorlar insallah tez zamanda kurtulursun
Hemde nasil ne gurultu kaldi ne bisi su akitma muhanbetinden takmisti bize sabah 7den gece 12lere 1lere kadar gum pam kapi kapatmalar evde basketbol oynamalar alta vuruncada daha beter sesler yapmalar vardi simdi cit cikmiyor evimde nasil ozlemisim sessizligi anlatamamYaaa
Şimdi iyi misiniz peki?
Dediğiniz gibi elin manyaklariyla uğraşmaktansa en iyisini yapmışsınız. Ben eşine 1,5 yıldır anlatamadım. O kadar stresten sonra ancak anladıHemde nasil ne gurultu kaldi ne bisi su akitma muhanbetinden takmisti bize sabah 7den gece 12lere 1lere kadar gum pam kapi kapatmalar evde basketbol oynamalar alta vuruncada daha beter sesler yapmalar vardi simdi cit cikmiyor evimde nasil ozlemisim sessizligi anlatamam
Biz lojmandaydik canim bende 7 ay ugrastim en son hamileyken artik uyuyamiyorum benim uykuya ihtiyacim var vs diye sinir bosalmasi yasayip aglayinca ertesi gun ev bakmaya basladik senin kendi evin cok normalDediğiniz gibi elin manyaklariyla uğraşmaktansa en iyisini yapmışsınız. Ben eşine 1,5 yıldır anlatamadım. O kadar stresten sonra ancak anladı
Tüh yaa. Geçen sene ben de hamileydim. Hiç aklıma gelmedi sinir krizi geçirmekBiz lojmandaydik canim bende 7 ay ugrastim en son hamileyken artik uyuyamiyorum benim uykuya ihtiyacim var vs diye sinir bosalmasi yasayip aglayinca ertesi gun ev bakmaya basladik senin kendi evin cok normal
Teşekkür ederim ❤❤❤Zor bir durum.Terbiyesizle uğraşılmıyor.Allah yardımcınız olsun.
Ohoo inşaat şirketinde çalışan arkadaşım sırf onlara çalışıyoruzSuriyeliler ev alacak parayı buldu mu beya
Biź mülteci olmuşuz
Bence bol çocuklu bir ikisi hapise girmiş aileye ver daireyi6 7 çocuklu bir aileye
Çok iyi olur da nerden bulunur ki öyle bir aile?Bence bol çocuklu bir ikisi hapise girmiş aileye ver daireyi
Senin komşu kuzu gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?