yanına yakışma diye bişey var

Onnf

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
659
206
23
33
Merhaba arkadaşlar bazı insanların sevgili yada eşlerinizn yanına yakışmıyor dediği olmuştur mutlaka. Birisi size sevgilin yakışıklı değil yanına yakışmıyor yok laza bende yok kürt'e benziyor yok araplara benziyor dediğinde ne tepki verirsiniz.yada böyle bi duruma maruz kaldınız mı. Bu gibi durumlarda Umursamazmısınız yada umursarmısınız. Bu tür elalem ne der vari sözlere karşı tavrınız ne olur merak ediyorum teşekkürler

Ay ben daha guzelim di mi der sevinirim :KK76:
Ben begeniyim de gerisi begenmesin zaten.
Ama hic boyle tepki almadim esim icin sanirim. :(
Kurt mu laz mi vs derse de dogruysa evet derim. Kurt laz arap mi demek hakaret degil ki. Tipinden iste biri sarisin olur birisi esmer olur tahmin edilebilir yani.

Kendileri neye benziyor merak ettim ?

Hani yanına yakışmıyor yada birbirlerine yakışmıyorlar diyoruz begenen begenmiş bize neyse :confused: de kalkıp şuna benzio buna benziyo diye ırkçılık yapmıyoruz :sinirli:

"Sen de ırkçının tekine benziyorsun, sana ne benim sevgilimin kime benzediğinden fikrini sormadım." der geçerim. El alemin ne dediği umrumda değil, el alem mi yaşıyor sizin hayatınızı yahu? İnsanların ne dediğini bu kadar umursamayın.

Kime ne yahu ben sevmiş beğenmişsem, herkes görselliğe mi bakıyor sanki.
Sesi güzeldir, karizmatiktir, diksiyonu güzeldir, naziktir, düşüncelidir, beden dilini iyi kullanıyordur, vs vs . Birinden etkilenmek için o kadar çok sebep var ki .
Siz kendinizden emin olursanız karşı tarafada yansır bu yanınızdakinden utandığınızı hissettiririrseniz, konuşur insanlar. Bana kimse cesaret edemezdi mesela böyle bir şey sormaya, söylemeye.

Kimseyi ilgilendirmez seçen seçmiş almış
Kime ne

Ya sevgilini beğenmediyse bile bunu sana söylemesinin ne anlamı var ki? Basitçe sen daha güzelsin desin yeter. Sevgiliniz hakkında böyle konuşacak cesareti kimseye vermeyin.

Bu dış görünüşse şayet hiç bir önemi yok karakter olarak derlerse çok kulak asmıyor gibi görünür ama kendi içimde bu konuyu masaya yatırır düşünürüm.

Eşime beni yakıştırmayanlar oldu vakti zamanında biri de k.validemdi
Oğlun beğenmiş almış demiştim hem sen de kayinbabama yakismiyorsun demistim de dumur olmuştu kadın hehe :)))

Laza benziyor kürte benziyor gibi ayrimci konusmalara girerse "keske sen de ucundan kiyisindan insana benzesen" derim.

O kisa sen uzun o cirkin sen guzelsin falan derse "kalbi kalbime yakisti, hem bundan size ne?" derim.

5 yillik iliskim var benden 2 yas buyuk. Ben 16 sevgilim 30 gibi duruyor hatta komsular ve bakkal abim saniyormus. Biz gulup geciyoruz. Kimbilir daha neler diyolardir. Gram umrumda degil

Merhaba arkadaşlar bazı insanların sevgili yada eşlerinizn yanına yakışmıyor dediği olmuştur mutlaka. Birisi size sevgilin yakışıklı değil yanına yakışmıyor yok laza bende yok kürt'e benziyor yok araplara benziyor dediğinde ne tepki verirsiniz.yada böyle bi duruma maruz kaldınız mı. Bu gibi durumlarda Umursamazmısınız yada umursarmısınız. Bu tür elalem ne der vari sözlere karşı tavrınız ne olur merak ediyorum teşekkürler
Aynen ne oluyormuş benzemeyi bırak kürt laz Arap olsa ne olur? İnsan olsun yeter . Bu ırkçı düşüncelerinizdn kurtulun artık eşim kürt ve onun kadar iyi kalpli merhametli insan tanımıyorum yaşadığım herşeye rağmen iyiki almışım onu

Eger ben sevmis begenmissem, senin sevgilin bilmem neye benziyor derken, o lafi agizlarina tikar, soylediklerine bin pisman ederdim onlari.

Benim sevdigim dunyanin en yakisikli erkegidir. Kimse laf edemez

Bana cok yapildi...
Simdi söyle ki esimle en basindan beri yakistirmadilar bizi
Bana gore cok cekici kendine cok guvenen agzini burnunu sevdigim nazar degmesin diye okudugum adami millet begenmiyormus ben cok akca pakca kar gibi bi kizken o esmermis yok boyu kisaymis yok suratsizmis yok insan yabanisiymis....hahaayyyyyt cokta tin
Evlenmeden once ailem dahil kimse onay vermedi ama o benim minik kusum 2 kizimin babasi pamuk kocam ve hala bana cooookk sevimli ve cekici geliyor
Insanlarin dediklerine aslinda cok takilirim ama bU konuda hic etkilenmedim cunku seviyorum cunku gece yanina yatan ve omrunu onla geciren benim kimseyi baglamaz NOKTA!

Yakıştıramayabilir ama bu bir kere söylenir geçer gider hele ki şuna buna benziyor demesi çok sevinsiz5

Back
X