yanına yakışmıyormuşum

Üniversiteye girince bu anları hatırlayıp kahkaha atacaksın.Yanlış anlama dalga geçmiyorum sadece o yollardan bizde geçtik.

Herkes bu yaşlarda benzer şeyler yaşadığı için otur ders çalış diyor aslında, illa yaşayıp tecrübe etmeye gerek yok bence :) üniversite sınavı her şey değil ama o her şeyin içinden önemli bir şey

Bır erkekten yanına yakısmıyorum veya yakısmıyomusum gıbı bahsedıldıgınde gozumde direkt ıspanak Namık canlanıyor.

Ve acaba gercekten yakısmıyor mu demek yerine, bence cocuk ıspanak Namık diyorum ıcımden.

Kafası karisik cocukla ugrasma. Ver yolu dumduz gıtsın.
Ya çok cahil hissettim bende gülmek istiyorum :KK9: kim bu ıspanak Namık 😂

Eklentiler

• Screenshot_20200301_013511.webp
    Screenshot_20200301_013511.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 22
okuldan bi çocukla konuşmaya başladık bir ay önce falan. her şey iyi güzel gidiyodu yalnız çocuğun eski sevgilisi bizim sınıftan bi kız. bu kız ve arkadaşları öğrenmişler bizim konuştuğumuzu, sınıfta bana laf çarpıtmaya falan çalışıyolar. hatta bi arkadaşıyla konuştuk bugün, gittim sordum yani amacınız ne diye
kız bana dedi ki o çocuk seni güzel bulmuş olabilir bilemem ama yanına yakışmıyosun bizce dedi. ben o an gülüp geçtim çünkü çok çocukça bir söylem bana kalırsa, ama sonradan düşününce de canım sıkıldı. bi de kızın aşkı mı depreşti artık ne olduysa çocuğa sosyal medyadan takip isteği falan yolluyor.
ha konuştuğum çocuk da biraz garip davranmıyo değil onun da kafası mı karıştı artık ne oldu bilmiyorum ikimizin arasında kaldı herhalde.
12.sınıfız cidden uğraştığımız şeye bak ama elimde değil..napıcam ki ben böyle
Yapacağın şey ders çalışmak canım

O çocuk o kıza geri dönse bile huzur bulamazlar.

Çocuk seninle devam etse sen huzursuz olacaksın, acaba aralarında bir şey mi var, beni aldatıyor mu diye. Hayatın zindana
döner.

İkisini de boş ver. Sakın çocuğun peşinden koşma, ağır ol. Derslerine odaklan güzel bir puan al.

Sen yüksek bir puanla iyi bir üniversiteye yerleşeceksin, onlar da iki ergen ders çalışmadıkları için başarısız olup sana gıpta ile bakacaklar.

Sakın ha hayatını saçma sapan insanlar için mahvetme. Çok pişman olursun. Bu yıllar çok önemli, çok değerli tadını çıkarmaya bak.

Bır erkekten yanına yakısmıyorum veya yakısmıyomusum gıbı bahsedıldıgınde gozumde direkt ıspanak Namık canlanıyor.

Ve acaba gercekten yakısmıyor mu demek yerine, bence cocuk ıspanak Namık diyorum ıcımden.

Kafası karisik cocukla ugrasma. Ver yolu dumduz gıtsın.
Ayyy açıp izleyesim geldi şu yorumu görünce. Ne güzel, ne masum, ne naif bir diziydi. Teşekkür ederim kendi kendime gülümsettiğiniz için beni.

Konu sahibi, diyelim ki yanına fiziken yakışmıyorsunuz. Ee? Herkes boyuna, kilosuna, ten rengine göre mi biriyle birlikte oluyor? Kısa boylu erkekle uzun boylu kadın, kilolu kadınla zayıf erkek, şişman adamla manken gibi kız, ne bileyim bembeyaz tenliyle esmer kavruk falan yok mu bu dünyada? Var. Demek ki "yanına yakışmak" falan hikaye.

Ha nolur, gerçekten fiziksel olarak çok uyumsuzsanız ilk görüşte bir şaşırır insan, ikincide zaten gözü alışıyor görmüyor bile.

Amma lakin ki bunlar sizin için bir şey ifade etmiyor, niye, SINAV VAR. Hayatınızda odaklanmanız gereken şey zaten sınav. Üniversiteye gidince çocuğun adı bile aklınıza gelmeyecek.

Back
X