• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanınızdan ayırmayacaksanız oğullarınızı evlendirmeyin!

her mesajda babasından korkar demişsin. ne diye korkuyo napabilirki babası ona dövcekmi öldürcekmi. bu kadarmı ezik babası karşısında. surat asar bağırır söylenir en sonunda alışır. ama bundan daha önemlisi kimsenin sana saygısı yok. sen evde yalnızken nasıl rahat yemek yiyebiliyolar, özelliklede kocan. sen kimsin o evde hayatlarının neresindesin. çok yazık
Aadam ruhuna işlemiş öyle korkak sünepe yetiştirmiş. Bu yaştan sonra nasıl değiştirceksin? Evet bana kimsenin saygısı yok biride arayıp sende gelsene ya demiyor.

bastaki anne baba olamamis senin yuvan var orda ye sonra ara sira gel demeyi bilmeliler

biz farkli sehirdeyiz her hafta sonu eşimi yanlarina cekmeyi ugrasitorlar ara sira gidiyor yaz mevsimi i sevmiyorum micik micik oluyoruz
kv denildi mi beynime kam sıçrıyor
bizim de sorunlarimiz var yuzde 90 i onlar

konu sahibi suray as konuşma cesaretin varsa ayrilmak bile cozum olabilir
ben kararsizi.m bekliyorum

Ay hayır asla yok babası asla izin vermez benim sünepe kocamda babasından çok korkar teklif bile edemez
:olamaz: gerçekten bu aileler bir birey yetiştiremedi gitti hep kendilerine bağımlı insanlar yetiştirip sorunlu egolarını beslemek istiyorlar. Sorunlu toplum, yaşlanıyorlar ama akıl ve olgunluk yaşı 5.:işsiz:

Seni bırakıp gitmesi gerçekten çok can sıkıcı. Altlı üstlü oturunca tamamen ayrı hayatlar kurmak çok zor. Başarabilen vardır ama heralde çok azdır. Yani en azından haftada birkaç gün kendi evinizde yerseniz içseniz sorun olmaz.
Eşini en iyi sen tanıyorsun ona göre ver tepkini.

Zaten adam mutfaga girip ne yemek var diye bile bakmıyor ki. Eve giriyor oturma odasına giriyor daha üzerini soymadan beb aşağı incem. Neden diyorum yemek yicez. Burdaki yemek değil mi? Vay ben sana mı sorcam nerde istersem orda yerim.
Bu adamı boşamanız lazım ya. Başka yolu yok. Sizi de götürse gel orda yiyelim diye daha iyi ama yok anne baba oğul yaşıyorlar. Yemek yapmayın ona, kendiniz ve çocuklarınız için yapın sadece. Onu da yok sayın. Madem boşanamıyorsunuz yokmuş gibi davranın.

Çok geç kalmışsınız tavrınızı koymakta. Çok bencil eşiniz. Çocuğu alıp inmek ne demek. Ne aile olabilmiş ne de eş. Her şeyi göze alıp ciddi ciddi konuşun gerekirse taşının. Ya da mesela siz çocuğu alıp sürekli ailenze gidin.

Sanki bu konuda bir kopukluk var.
Eşiniz nasıl sizi bırakıp yemeğe iniyor şaşırtıcı. Yani size ;
-gel birlikte inelim tek mi yiyeceksin gibi? söylemleri yok mu ?

Sanki bu konuda bir kopukluk var.
Eşiniz nasıl sizi bırakıp yemeğe iniyor şaşırtıcı. Yani size ;
-gel birlikte inelim tek mi yiyeceksin gibi? söylemleri yok mu ?
Bu şekilde söylese zaten sinirlenmiycem konu yemek yememesinden ziyade ben aşağı iniyorum hadi sende gel veya aşağıdan birinin biz yemek yiyoruz gel vs dememesi.

Bu şekilde söylese zaten sinirlenmiycem konu yemek yememesinden ziyade ben aşağı iniyorum hadi sende gel veya aşağıdan birinin biz yemek yiyoruz gel vs dememesi.
daha onceden ailesiyle sotun yasadiniz mi ya da yuzyuzeyken iletisiminiz nasil

Allah oncelikle yardimciniz olsun .ilk olarak bagirmaniz .hic iyi olmuyor esinizi yavas yavas degistirin .ama sabirla yapin .ben basardim sizde yaparsiniz..emin olun .

Ben 10ay birlik yasadim .kayinvalidemle ne yaptiysam yemedi kayinvalidem . Ben basta hep esime anlatirdim .sonra kavga ederdik esimle artik anlatmadim .esime esim kendi gozleriyle gordu herseyi .sonra yavas yavas esime ayrilalim evimiz olsun .elimden yemek ye .diye tatli tatli nakisladim esimi ama sabirla yaptim ..

Cok sukur evimi aldim .ama gene bitmedi. Kayinvalidem surekli cagiriyor .gecen vile ordaydim .bekle oglum gelsin yemek yesin oyle gitsin dedi.ama ben esime rahatsiz oldugumu soyledim .oda direk babasina beni eve birakmasini soyledi eve geldim hemen pratik seyler hazirladim..

Sakin bagirip cagirma sesini yukseltme kayinvaliden bunu istiyor .evet 5yil olmus ama hic bisey icin gec degil .emin ol sadece biraz daha esine farkli davran .ozel gunu sen ayarla emin ol oda neler kacirdiginin farkina varacaktir..(ben asker esiyim .benim esim surekli yurt disi gorevlerine cikmak zorunda kaliyor .ben en guzel gunlerimi hep esimin yolunu beklemekle ve kayinvalidemin yaptiklariyla geciriyorum .ama esim gelince herseyi goruyor ve hafta sonlarini birak .ayda 1.yada2defa anca gidiyor kayinvalidemin evine ..sen emin ol bunlari yap o ev bile tasinir birak esin .asagiya bile inmez.

Esiniz gelmeden sofraniz hazir olsun .hazir oldugunu gorsun .ve sofraniza cocuklariniz kesin yemeye baslamis olsun .siz bunlari deneyin .isinize yarayacak ben basardim .sizde yaparsiniz .degistirirsiniz esinizi emin olun.

Herkese hayırlı ramazanlar..
Sinirden çatlamak üzereyim. Ben beş yıldır evliyim. Konuya giriyim hemen, kayınvalidelerle aynı apartmanda otuyoruz. Yemek içme ayrı görünümlü ama öyle değil. Beş yıldır evimde kocamla bir kahvaltı yapmadım. Hep aşağıda kv evinde birlikte yaprız. Bu dert mi demeyin sizin sıradan eşiniz çocuklarınızda yaptıgınız kahvaltı benim hayalim! Bir kere evimde geceliklerimle bi kahvaltı edemedik. Hadi dedim huzur olsun. Bizim yeme içme ayrı çünkü düzen yok. . Eşim zaten geç geliyor dün gelmiş dokuz civarı ben büyük olan çocugu alcam aşağı incez yemek yicez. Kan beynime sıçrıyor ya, eve gelir gelmez hemen ailesine koşuyorBu ayda yılda bir olsa başüstüne. Beni çağıranda yok he.Kavga cıkardım eşime bağırdım burası ev değil mi? Burdaki ocak değil mi? Bugün geldi sekiz civarı yine aldı çocuğu indi yemek yiceklermiş. Bende burda tek başıma mal gibi oturuyorum. Kimse demiyor yahu sende gelsene. Toksan bile bi yüzünü görelim. Çok bunaldım tek başıma yiyip içmekten çöpe yemek dökmekten. Adam ailesiyle yaşıyor resmen kızlar cok doluyum hiç güzel anlatamadım kusura bakmayın.
Ailesinin değil eşinizin suçu var burada istemese her gün gitmez
Bırakın gitsin kendinizi germeyin o ordayjen hele çocukları da götürüyorsa açın bir film uzatın ayaklarınızı dinlenin
Üstüne düşmedikçe ne oluyoruz diyecek eşiniz ve size yönelecektir

Ahhh ahhh nedir bu başımıza gelen, çocuklarını kendilerine bağımlı yetiştiriyorlar evlendikten sonra cefasını eşleri çekiyor. Bu çokkk yanlış ve iğrenç ebeveyn kafası değişmeden mutlu evlilik çıkmaz.

En buyuk suc esinizin.. eyer esiniz gereken cizgiyi cekmeyi bilseydi .sonuclar boyle olmazdi bence .Allah sabir versin sizinde yar ve yardimciniz olsun .

Back
X