• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanınızdan ayırmayacaksanız oğullarınızı evlendirmeyin!

Zaten adam mutfaga girip ne yemek var diye bile bakmıyor ki. Eve giriyor oturma odasına giriyor daha üzerini soymadan beb aşağı incem. Neden diyorum yemek yicez. Burdaki yemek değil mi? Vay ben sana mı sorcam nerde istersem orda yerim.

Sana mi sorcam nerde istersem orda yerim..diyen adami bosamayi dusunmez misin?

Adam senle dalga geciyor resmen bil istedim

Eşin sana meydan okuyor seni düşünmüyor sanki intikam alıyor senden Bence artık o üzülsün artık harekete geç

Bence eşinizi cezalar verin onun çamaşırlarını yıkamayın eline verip bunlarda annen yıkasın deyin
Konuşmaya kesin radikal kararlar almanız
Şart

Bence onlarla beraber yemek ye ama hiçbir şeye yardım etme al çocukları gel eve böyle böyle kv oğlum evde yiyin der demezse güzelce çocuklarınla yemek yersin hatta sonra onları alıp gezmeye gidersin onlarla bir hayat kurarsın eşini dışarda bırakırsın oda ne yaşadığını anlat bence

Esin sopalık benimki de öyle bi tip anasi babasi ölünce ac kalıp kafayı mi yiyecekler bilmiyorum.ana babalarina sorumsuz bir pzvnk yetistirdikleri icin birer külçe altin takılmalı

Herkese hayırlı ramazanlar..
Sinirden çatlamak üzereyim. Ben beş yıldır evliyim. Konuya giriyim hemen, kayınvalidelerle aynı apartmanda otuyoruz. Yemek içme ayrı görünümlü ama öyle değil. Beş yıldır evimde kocamla bir kahvaltı yapmadım. Hep aşağıda kv evinde birlikte yaprız. Bu dert mi demeyin sizin sıradan eşiniz çocuklarınızda yaptıgınız kahvaltı benim hayalim! Bir kere evimde geceliklerimle bi kahvaltı edemedik. Hadi dedim huzur olsun. Bizim yeme içme ayrı çünkü düzen yok. . Eşim zaten geç geliyor dün gelmiş dokuz civarı ben büyük olan çocugu alcam aşağı incez yemek yicez. Kan beynime sıçrıyor ya, eve gelir gelmez hemen ailesine koşuyorBu ayda yılda bir olsa başüstüne. Beni çağıranda yok he.Kavga cıkardım eşime bağırdım burası ev değil mi? Burdaki ocak değil mi? Bugün geldi sekiz civarı yine aldı çocuğu indi yemek yiceklermiş. Bende burda tek başıma mal gibi oturuyorum. Kimse demiyor yahu sende gelsene. Toksan bile bi yüzünü görelim. Çok bunaldım tek başıma yiyip içmekten çöpe yemek dökmekten. Adam ailesiyle yaşıyor resmen kızlar cok doluyum hiç güzel anlatamadım kusura bakmayın.
Canım okurken benim bile sinirlerim bozuldu. bende eşimin aileseiyle aynı apartmandayım. kv üst ktta görümcem giriş katta. ama bn daha nişanlıyken eşime sordum yeme içme beraberni istiyorsun eğer öyleyse ben istemem diye. hayr sen birilerine devamlı hizmet etmk zorunda dğilsin dedi. 7 aylık evliyiz hiçte bana yukarda yiyelim yada bn yukarda yicem tarzı bişey demedi. ikimizde çalışıyoruz yemeğğimiz dahi olmasa kahvatı veya aperatf şeyler beraber evde yeriz. hergün annesine bi 20 dk uğrar ihtiyacı varmı sorar o kdr. bende hergün yada iki günde bir uğrarım. sizin sinirlenmeniz çok normal ben olsam çıldırırdım heralde umarım düzelir bu durum

Bence de kavga çıkarın
Durup durmadan fikirlerinizi söyleyeceğinize
Kavga çıkararak söyleyin ama zaten ben olsam cinnet getirmiştim çoktan

anladığım kadarıyla kavga da çıkarsan bu durumu düzeltemezsin çünkü 5 yıl geçmiş 2 çocuk yapılmış .... sabırlı olursan bir şansın var diye düşünüyorum. kayınvalide ve kayınpeder bu yemek saatlerini kendilerinde geçirmek ile sana güç gösterisi yapıyorlar. seni de çağırmayarak hem sinir edip hem de dışlamış oluyorlar. gururu bir kenara bırakıp yüzlerine gül ve yemeklere sen de katıl. hatta "ay yemek derdim kalmıyor sayenizde allah razı olsun sizden, tek başına yemek olmuyor çocuklar babalarını sorup duruyor " gibi şeyler söyle. zamanla "sizinde eviniz var gidip eviniz de yiyin" derler. kayınvalide gün içinde akşama ne yemek pişiriyorsun diye sormaya bile başlar. bir de böyle dene derim. denersen de dönüt ver olur mu? merak ederim :halay:

anladığım kadarıyla kavga da çıkarsan bu durumu düzeltemezsin çünkü 5 yıl geçmiş 2 çocuk yapılmış .... sabırlı olursan bir şansın var diye düşünüyorum. kayınvalide ve kayınpeder bu yemek saatlerini kendilerinde geçirmek ile sana güç gösterisi yapıyorlar. seni de çağırmayarak hem sinir edip hem de dışlamış oluyorlar. gururu bir kenara bırakıp yüzlerine gül ve yemeklere sen de katıl. hatta "ay yemek derdim kalmıyor sayenizde allah razı olsun sizden, tek başına yemek olmuyor çocuklar babalarını sorup duruyor " gibi şeyler söyle. zamanla "sizinde eviniz var gidip eviniz de yiyin" derler. kayınvalide gün içinde akşama ne yemek pişiriyorsun diye sormaya bile başlar. bir de böyle dene derim. denersen de dönüt ver olur mu? merak ederim :halay:
Çok mantıklı ama bu gurursuzluğu yapamam işte

taşınmanız gerek yok olmuyor ise... annesinin evine taşınsa akşamları sana yemeğe gelse daha çok görüşürmüşsünüz gibi geldi bana siz bunu teklif edin ona.

Herkese hayırlı ramazanlar..
Sinirden çatlamak üzereyim. Ben beş yıldır evliyim. Konuya giriyim hemen, kayınvalidelerle aynı apartmanda otuyoruz. Yemek içme ayrı görünümlü ama öyle değil. Beş yıldır evimde kocamla bir kahvaltı yapmadım. Hep aşağıda kv evinde birlikte yaprız. Bu dert mi demeyin sizin sıradan eşiniz çocuklarınızda yaptıgınız kahvaltı benim hayalim! Bir kere evimde geceliklerimle bi kahvaltı edemedik. Hadi dedim huzur olsun. Bizim yeme içme ayrı çünkü düzen yok. . Eşim zaten geç geliyor dün gelmiş dokuz civarı ben büyük olan çocugu alcam aşağı incez yemek yicez. Kan beynime sıçrıyor ya, eve gelir gelmez hemen ailesine koşuyorBu ayda yılda bir olsa başüstüne. Beni çağıranda yok he.Kavga cıkardım eşime bağırdım burası ev değil mi? Burdaki ocak değil mi? Bugün geldi sekiz civarı yine aldı çocuğu indi yemek yiceklermiş. Bende burda tek başıma mal gibi oturuyorum. Kimse demiyor yahu sende gelsene. Toksan bile bi yüzünü görelim. Çok bunaldım tek başıma yiyip içmekten çöpe yemek dökmekten. Adam ailesiyle yaşıyor resmen kızlar cok doluyum hiç güzel anlatamadım kusura bakmayın.

Evde yemek olmuyor mu saat 9 da gelse bile hazırlayın sofrayı masayı hazır tutun oturur o zaman hazır masayı bırakıp da neden insin ki illa orada yiyeceğim diye. Siz gitmek istemediğiniz için bırakıyor herhalde. Çocuğa da yedirin doyurun neden o saate kadar bekletiyorsunuz. Sabahları da uyurken kalkın hazırlayın güzelce kahvaltıyı birşeyler yapın sizi neden çağırmıyorlar?

İyi bari
Eşini zin sünepeliğiyle alakalı değil bu bu şekilde alışmış davranış alışkanlık haline gelmiş
Ya çok radikal kararlar lazım yada kökten değişimler

Katılıyorum, ben öyle yaptım çektim kapıyı çıktım.

Şimdi kendi evimde kendi yemeğim pişiyor, kimsenin arzusuna göre yaşamak zorunda değilsiniz.

Kocan YÖKmuş gibi davran bence ona ihtiyacınız yokmuş gibi davranın. Hatta yemeğinizi sadece çocuklarla kendinize yetecek kadar yapın sofrayı hazırlayın ama eşinize tabak koymayın. Gitsin yesin. O yemekten dönmeden uyuyun çocuklarla. Yokmuş gibi yaşayın bir süre. Zaten gelip kendisi kavga edecek sizle beni adam yerine koymuyor musun diye. O zaman söylersiniz içinizde ne varsa.

Çok zor bir durum Allah sabır versin. Yukarda bir arkadaşta yazmış bence de gurur yapmayın siz de inin. Seni özledim deyin eşinize çocuklar seni soruyor deyin vs. Başka planlar yapın hani madem sizi insan yerine koyuyorlar siz aksi davranım iyilik kötülüğü boğar der annem. Benim elimde ailem varken beni ağlattı üzdü haftalarca gözyaşı döktüm gurbette sonra onun ailesi geldi . Annem tembihledi önceden sakın kötü davranma hakkımı helal etmem diye. Haklı onların ne suçu var. Ben çok iyi davrandım iki gün kalıp gittiler eşim milyon kere teşekkür ederim ben sana ne yaptım sen ne yaptın dedi. Yani erkeklerin algısı çok saçma. Ortada iki çocuk var. Planlar katılan yada plan yapan anne ol sen. Planların dışında kalma. Allah sabır versin

Eşyalarını indir ailesinin evine
sürekli yorulmasın in çık yapmaktan.
temelli ailesinde kalmalı.
çocuklarını özlediğinde gelir gider yeterli bence.

Keşke bunu yapabilecek, söyleyebilecek cesaretiniz olsa :kahve:

her mesajda babasından korkar demişsin. ne diye korkuyo napabilirki babası ona dövcekmi öldürcekmi. bu kadarmı ezik babası karşısında. surat asar bağırır söylenir en sonunda alışır. ama bundan daha önemlisi kimsenin sana saygısı yok. sen evde yalnızken nasıl rahat yemek yiyebiliyolar, özelliklede kocan. sen kimsin o evde hayatlarının neresindesin. çok yazık

Back
X