Herkese hayırlı ramazanlar..
Sinirden çatlamak üzereyim. Ben beş yıldır evliyim. Konuya giriyim hemen, kayınvalidelerle aynı apartmanda otuyoruz. Yemek içme ayrı görünümlü ama öyle değil. Beş yıldır evimde kocamla bir kahvaltı yapmadım. Hep aşağıda kv evinde birlikte yaprız. Bu dert mi demeyin sizin sıradan eşiniz çocuklarınızda yaptıgınız kahvaltı benim hayalim! Bir kere evimde geceliklerimle bi kahvaltı edemedik. Hadi dedim huzur olsun. Bizim yeme içme ayrı çünkü düzen yok. . Eşim zaten geç geliyor dün gelmiş dokuz civarı ben büyük olan çocugu alcam aşağı incez yemek yicez. Kan beynime sıçrıyor ya, eve gelir gelmez hemen ailesine koşuyorBu ayda yılda bir olsa başüstüne. Beni çağıranda yok he.Kavga cıkardım eşime bağırdım burası ev değil mi? Burdaki ocak değil mi? Bugün geldi sekiz civarı yine aldı çocuğu indi yemek yiceklermiş. Bende burda tek başıma mal gibi oturuyorum. Kimse demiyor yahu sende gelsene. Toksan bile bi yüzünü görelim. Çok bunaldım tek başıma yiyip içmekten çöpe yemek dökmekten. Adam ailesiyle yaşıyor resmen kızlar cok doluyum hiç güzel anlatamadım kusura bakmayın.