yanıyorum

Ben de sogan dograrken yaniyorum bi cozumu yok mu acaba ya pff

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de sogan dograrken yaniyorum bi cozumu yok mu acaba ya pff

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

soğan için bazı çözümler duymuştum mesela soğanı doğramadan önce ağınızı suyla doldurun ama yutmayın işe yarıyor mu bilemem
ben soğanı doğramadan önce yıkıyorum öyle doğruyorum az da olsa etkili bir yöntem

soğan için bazı çözümler duymuştum mesela soğanı doğramadan önce ağınızı suyla doldurun ama yutmayın işe yarıyor mu bilemem
ben soğanı doğramadan önce yıkıyorum öyle doğruyorum az da olsa etkili bir yöntem

Ben de yikiyorum ama su agizda su tutma cok komikmis bi denicem bunu :52:

maşalalh gayet rahat yazıp cevaplara bile cevap yazabildiğine göre çokta fena sayılmazsın.. Allah beterinden korusun:1:

maşalalh gayet rahat yazıp cevaplara bile cevap yazabildiğine göre çokta fena sayılmazsın.. Allah beterinden korusun:1:

zamanında müdahale edemedik canım o nedenle acısını çektim 2-3 saat ama ömür boyu yakan bişey değil biber daha önce yaşadıysan bilirsin :37:

Gülmeyin ama ben soğan doğrarken güneş gözlüğümü takıyorum. Çok ciddiyim. %100 yanmayı engelliyor ama elinizi kesmemeniz için ortamda bol ışık olması gerekiyor.
Ağzına kürdan al, demişti birisi de.
Benim de gözüm feci yanar soğan doğrarken, cam önünde balkonda falan doğrarım eğer çok doğrayacaksam.

Back
X