- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun kardeşi kuzeni filan varsa senin ablanın olmasında sakınca yok nişanlın çok abartmışBugün bir anda nişanlım aradi bulusalim mi diye kardesi kuzeni falan da olacakti. Bende ablamla evdeyiz. O da gelsin mi dedim. O da inşallah bi plan yapalim ded bir seyler daha konustuk. Ben plana ablam da dahil sekilde zannederek öyle söyledim hazirlanmaya basladik. Sonra nisanlimla konustuk biz hazirlaniyoruz diye.. o da biz derken dedi. Seni soylemistim sadece dedi. ben yanlis anlamisim. Ablamla birlikte daha sonra bir seyler yapalim demis megerse.. bu arada ablam derken nisanlimla ayni dönem mezunlari yani birbirimizden farkli degil kafa yapimiz vs... sonra bir andan sevgilim kizdi simdi ablana ayip olacak biz birlikte takilacaktik bugün dedi. Epeyce sinirlendi yanlis anladigim icin.. bende cok üzüldüm. ablani istemedigim icin degil su an ortam ona göre degil bir bildigim var dogru anla vs..
Bugün olmasin sonra bulusalim seninle de isleri cikmis de dedi. öyle çok üzüldüm bir anda parladi. bende yanlis anladim. Bu ara inanilmaz dikkatim daginik. O amda söylediği bir cümleyi duymamisim megerse. Direk yüzüm düştü. Evdekilere de yansitmak istemedim zorla gülümsuyorumböyle küçük seyler sonradan büyür diye endiseleniyorum
![]()
Ne alaka onun aile üyeleri gelsin benim biricik ablam gelmesin? Birde üstüne kuzenim yokken gelsin buluşmayalim demeler. Öyle adamı yere çarpar kuzeniyle bölerim onu. Çok sinir oldumKardesi ve kuzeni olacakti bana sordu bende o yüzden ablami demistim zaten. O baska sefer olsun demis ben de bu sefer icin anlamisim olay bu aslinda.. o kuzeninin olmadigi bir zamanda ablamla olsun diye düşünmüş ama o an ben soyledigini farkli algilamisim. Sonrasinda daha acik ve net konustuk.
Haklı sebep diye sundugu %90 paradır. Yemegi o odeyecektir bi bogaz daha mi cikti diye stres olmustur :)
Haklı sebep diye sundugu %90 paradır. Yemegi o odeyecektir bi bogaz daha mi cikti diye stres olmustur :)
Ahaha yok bizim aramizda lafi olmaz öyle seylerin ben ona caktirmadan verebilirim :) ikimizinde maddi anlamda cok açıktır cuzdanimiz birbirimize karsi..
Kuzeni ile ilgili bir durumdan dolayi gelmesini istemedi.