yanlış anlamanın sonucu

Nisanliliginizi gozden gecirin. Bu ne ya ablaniz o sizin boyle tepki vermek ne demek siz nasil bu kadar yuz verdiniz kocaniz degil o sizin ha kocaniz olsa bile boyle bi tepki veremez baban mi o senin tobe yarabbim benim ablam icin boyle yapacak benim nisanlim onu yoluveririm o yuzugu de ona iade ederim biraz korksun size bagirip cagirmaktan ya bu nedir boyle bu kadar yuz vermeyin tum ipler adamin elinde suan

Bende merak ettim onun kardeşiyle kuzeninin gelip senin ablanın gelemeyeceği yeri. Acaba kardeşiyle kuzeni mi istemedi.:110:

Bugün bir anda nişanlım aradi bulusalim mi diye kardesi kuzeni falan da olacakti. Bende ablamla evdeyiz. O da gelsin mi dedim. O da inşallah bi plan yapalim ded bir seyler daha konustuk. Ben plana ablam da dahil sekilde zannederek öyle söyledim hazirlanmaya basladik. Sonra nisanlimla konustuk biz hazirlaniyoruz diye.. o da biz derken dedi. Seni soylemistim sadece dedi. ben yanlis anlamisim. Ablamla birlikte daha sonra bir seyler yapalim demis megerse.. bu arada ablam derken nisanlimla ayni dönem mezunlari yani birbirimizden farkli degil kafa yapimiz vs... sonra bir andan sevgilim kizdi simdi ablana ayip olacak biz birlikte takilacaktik bugün dedi. Epeyce sinirlendi yanlis anladigim icin.. bende cok üzüldüm. ablani istemedigim icin degil su an ortam ona göre degil bir bildigim var dogru anla vs..
Bugün olmasin sonra bulusalim seninle de isleri cikmis de dedi. öyle çok üzüldüm bir anda parladi. bende yanlis anladim. Bu ara inanilmaz dikkatim daginik. O amda söylediği bir cümleyi duymamisim megerse. Direk yüzüm düştü. Evdekilere de yansitmak istemedim zorla gülümsuyorum :KK43: böyle küçük seyler sonradan büyür diye endiseleniyorum :KK43:
Onun kardeşi kuzeni filan varsa senin ablanın olmasında sakınca yok nişanlın çok abartmış

Bence yanlış anlaşılma yok. Resmen ablanı duyunca kıvırmış nişanlın.

Hakkaten ya ablanın gidemeyeceği ortam ne? Hani kuzeni vs geliyor da....

Kusura bakma ama şutlanmış ablan. Sende yanlış anladığına üzülüyorsun alttan alıyorsun. Desene seninkiler geliyor da benim bi ablamı mı çok gördün? Asıl buna üzül.

Kardesi ve kuzeni olacakti bana sordu bende o yüzden ablami demistim zaten. O baska sefer olsun demis ben de bu sefer icin anlamisim olay bu aslinda.. o kuzeninin olmadigi bir zamanda ablamla olsun diye düşünmüş ama o an ben soyledigini farkli algilamisim. Sonrasinda daha acik ve net konustuk.
Ne alaka onun aile üyeleri gelsin benim biricik ablam gelmesin? Birde üstüne kuzenim yokken gelsin buluşmayalim demeler. Öyle adamı yere çarpar kuzeniyle bölerim onu. Çok sinir oldum

Üslup çok önemli birsey. Benim dayım da fevridir. Sinirlendigi an yerin dibine sokar adamı. Peşinden de hemen toparlamaya bakar. Ama ne kırmaya gerek var ne de toparlamaya. Ben böyle "Sen bilmezsin. Bi bildiğim var da yapıyorum."kafalarina acayip gıcık olurum. Senin bildiğini karşındaki anlamayacak kapasitede mi? Anlat bende bileyim. Ona göre tavrımi belirleyeyim. Bunun bi ileri versiyonu evlendiginizde ortak almanız gereken kararları kendi başına alır. Her şeyi ben bilirim edasıyla gezer. Kısacası bu konuda mesele abladan ziyade tavır fakat siz de bunu çoktan kabullenmissiniz.

Bide şu var ablam da gelsin mi diye sordugunuzda yanıtıolumsuzsa bir sürü aciklama yaparak mantikli bi aciklama yapması lazim bunu sizi incitmeden gayet dikkatli yapmasi lazim çünkü çok hassas bi konu ablam yani bi arkadaşım kuzenim falan değil üzeri kapali yanıt verecek bi de üzerine anlamadın diye tepki verip planı tamamen iptal edecek hemde ablam ve ben hazirlanirken valla varya kıyameti koparırdım dalga mi geciyosun diye

ohoooo adam resmen seni yanlış anlamışsın diye haşlamış bi ton laf etmiş üstüne. bu şahısla evlenmeli misin iyi düşün

Haklı sebep diye sundugu %90 paradır. Yemegi o odeyecektir bi bogaz daha mi cikti diye stres olmustur :)

Ahaha yok bizim aramizda lafi olmaz öyle seylerin ben ona caktirmadan verebilirim :) ikimizinde maddi anlamda cok açıktır cuzdanimiz birbirimize karsi..
Kuzeni ile ilgili bir durumdan dolayi gelmesini istemedi.

Valla ben olsam neyse artık söylemişsin birlikte olur der geçerdim.Kalbinide kırmazdım hayatımdaki insanın.Seninkinde hata bence ben seni suçlu bulmadım.

Haklı sebep diye sundugu %90 paradır. Yemegi o odeyecektir bi bogaz daha mi cikti diye stres olmustur :)

Aynısını düşünüyorum 2 ihtimalden biri bu.
Diğeride bazı erkekler kendi ailesinin yanında nişanlısının eşinin ailesinden biriyle iyi olmak istemiyolar yada kendi ailesiyle daha fazla vakit geçirilsin istiyolar.

Ama burda para daha çok ağır basıyo zira hatırladığın kadarıyla nişanlısı çalışmıyodu

Ahaha yok bizim aramizda lafi olmaz öyle seylerin ben ona caktirmadan verebilirim :) ikimizinde maddi anlamda cok açıktır cuzdanimiz birbirimize karsi..
Kuzeni ile ilgili bir durumdan dolayi gelmesini istemedi.

"Az sonra" reklamları gibisin. Neymis o durum peki :)

Küçük bir yanlış anlaşılma bu kadar mesele haline gelmemeliydi. başbaşa da olmayacakmissiniz. sinirlenip planı iptal etmek bir yana ablanizla ilgili bu şekilde bir yoruma dahi cesaret edememeliydi. kırıcı ve nazik değil çünkü.
Yukarıdaki aciklamalarinizdan nisanlinizin haklı sebebini bildiginiz sonucuna vardım, neydi ki ben de çok merak ettim doğrusu.

Back
X