Yanlış anlamış olabilir miyim?

Boş verin emekliler gibi ıhlamur içmeyi, "Aslında boğazıma en iyi gelen şey Chai Tea Latte" diyerek olduğunuz yere vale ile getirtin. :KK53:

ahahaha hedefe giden yolda çekilen çile kutsaldır 😁
bekarligim geldi bak simdi aklima 🙄
yüzsüzmüydüm ki acaba ben 😁
Bu gidisle ben de sıyrılamayacağım sanırım bu medeni halimden :D

Bence güzel bişey bu ha olumsuz mu oldu tamaaam at üstüne çiziği sıra bi sonrakinde de, bunu kendime demeliyim :D

Kızlar geçen haftalarda bir konu açmıştım birinden etkilendiğim ve nasıl tanışabileceğim hakkında. Şaka gibi bir olayla tanıştık, birlikte bir etkinlik planlıyoruz şuanda iş alanlarımızla ilgili, telefonlaştık vs. Hep etkinlik konusuyla ilgili olsa da ara ara konuştuk. Ama adamdan açıkçası pek tık yok. Merak etse beni konu açar yazar vs bunu ilk kez bu akşam yaptı, biraz konuştuk. Şimdi mesajlaşmadan bir kesit sunacağım size;
Kendisi takımın kadrosunda çalışıyor ve maç olacak bu hafta. Maçla ilgili konuşurken ''sesin kısılacak kadar bağır ki karşı takımı tuttugun sanılmasın.'' dedi. Ben de ''gerçek bir ......lı ( şehir adı) gibi davranıyorum maçlarda.'' dedim. O da ''' maç sonunda bi kontrol şart oldu'' deyip düşünceli ifade ekledi. Ben de atlamış gibi olmamak için '' ballı bir ıhlamur sesimi geri getirir.'' yazdım. Çünkü sesimi kontrol etmek dediği için acaba sonrasında bişeyler yapar mıyız düşüncesinde oldum. O da '' maç esnasında bulmak zor olabilir.'' dedi. Ben de evet zor olur sonrasında halledebilirim dedim gülücükler vs. Ve sonrasında '' sanırım öyle maçta görüşürüz iyi geceler :) .'' yazmış.

Yahu ben mi yanlış anladım adamı şimdi konuşma da bitti gitti böyle saçma sapan. Tam tanıştık ettik derken sanırım gol oldu :KK43:
Sizce?
Bemce bişey cıkmaz .Baktın olmuyor .Yol ver .

Bu gidisle ben de sıyrılamayacağım sanırım bu medeni halimden :KK70:

Bence güzel bişey bu ha olumsuz mu oldu tamaaam at üstüne çiziği sıra bi sonrakinde de, bunu kendime demeliyim :KK70:
aynen boşa zaman kaybetmeye gerek yok 😁ihlamuru ismarlamiyorsa önünüzdeki maçlara bakarsiniz sizde 😁

Tam onu konuşuyorduk, Ahtabok siz söyleyiverin dedi. Bu zamana kadar hiç söylemediğim için çok uzak geliyor ama düşününce neden olmasın diyorum ne kaybederim ki :KK70:
Yorumları okumadım ama Ahtabok'a katılıyorum. Bir de ben oradaki kontrol mevzusunu farklı algıladım. :KK53:

Maç günü hiç birşey yapmamaya karar verdim.
Gece attıgım İyi geceler mesajımı tüm gün çevrimiçi olmasına rağmen teeee akşam üstü okudu, bu resmen kızım mesajınla ilgilenmiyorum demek bana göre. Başlamadan biten defter kapansın :D

Back
X