Tatlım gerçekten talihsiz bir durummuş. Ama senin yerinde olsam o otobüste denk gelsem bile yüzüne bile bakmadan ilerlerdim. Umursamazdım. Ola ki bakışları beni çok rahatsız etti 'hayırdır niye bakıyosunuz' diye terslerdim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaklaşık 1 aydır işe aynı şoförle gidip geliyorum. Sabahları değil, akşamları karşılaşıyoruz hep. 20 gün kadar önce bana baktığını farkettim, otobüse binerken hoşgeldin demesi, bana karşı kibar davranması ve karizması beni etkilemiş olacak ki, benim de ona baktığımı farkettim. Hergün otobüste aynadan bakıyor, bana karşı özel bir ilgisi olduğunu hissediyordum. O da bana bakıyordu. Sonra bir kadın çıktı ortaya, o kadın daha önce yoktu, yaklaşık 2 haftadır falan var ve 2 haftadır hergün o şoförün başında dikilip laklak yapıyorlar. Kızın ondan hoşlandığını düşünüyordum, ikimiz arka arkaya bindiğimizde rahat davranamıyor bana hoşgeldin derken. O kız otobüse biner binmez hemen o çocuğun dibinde dikiliyor ama ben utanıp çekiniyorum ve orta sıralara ilerliyordum!
Bir de, dün o kız indikten sonra ben ineceğim durağa yaklaşırken bana daha çok dik dik bakıyordu, dün yine baktı ve ben de ona baktım, en sonunda gülmek geldi içimden tebessüm ettim. Utanmış olacak ki başını çevirdi ve bana karşı ciddiydi, tebessüm etmedi. Dün de tesadüfi bir olay yaşadık. Durakta otobüs beklerken o kız meğer benim işyerimden bir arkadaşımla arkadaşmış. Biraz muhabbet ettik ve tam o sırada otobüs geldi. Bizi konusurken görmüş sanırım, kız şoföre benden bahsediyordu. Benim bir arkadaşımın arkadaşıymış dediğini duydum. Bugün ise olan bambaşka bir olay; arkadaşım, o kızla konuşmuş ve ağzını aramış. Sonra da duruma göre açık açık konuşmuşlar.
Meğer o kız o çocukla öylesine sohbet ediyorlarmış. çocuk evliymiş ve yakında çocuğu da olacakmış!!!((((( sadece bana değil, herkese bakıyormuş otobüsün kontrolüne güya... ilahiyat okuyormuş... o kızla bana bakıp bakıp gülüyorlarmış. benim ona baktığımı farkettiklerinden beri. arkamdan dalga geçiyorlarmış meğer. Şuan o kadar üzgünüm ki anlatamam.
Bilseydim evli olduğunu bakar mıydım? onun bana umut verdiği gibi, duygularımla oynadığı gibi ben de ona karşılık verirmiydim? vermezdim tabiki. Meğer beni izleyip dalga geçip gülüyorlarmış arkamdan. Bu çok rezil bir durum. her akşam aynı otobüste karşılaşıyoruz, nasıl bakacağım yüzlerine, çok utanıyorum...
bence birsey olmamis gibi davranin utanmasi gereken o adam birde piskin piskin guluyormus.madem farketti baktiginizi evli barkli adam nden bakar belli ki otobusun kontrolunu bayanlarin gozleriyle sagliyor.takmayin kafaniza onemsenecek bir insan degil.
Niye rezil olacakmışsın. Adam sana bakmış, sen de karşılık vermişsin. Hiç mi otobüse binmedi? Hangi şoför arkayı kontrol edicem diye öyle dikdik tekbir yolcuya bakıyor? Asıl rezil olan onlar. Adam evli barklı haliyle resmen seninle bakışmış. Senin haberin bile yok evli olduğundan. Kız da utanmadan dedikodunu yapmış şoförle. Hiç kafana takma. Yine otobüsüne bin git gel işe. Bakışını falan yakalarsan da 'hayırdır' der gibi bak belli et rahatsız olduğunu.
kesinlikle. ben de öyle düşünüyorum ki zaten başkasına bana baktığı gibi baktığını görmedim. farkında değilmişim demek...
üstelik sadece kendisi değil, o kızla birlikte gülüyorlarmış.
Ben sende suç görmüyorum erkek kısmı evli olsade mutlaka göz zinası işliyor güya birde ilahiyat okuyormuş !okumasa ne olurmuş acaba?
evet, talihsiz bir durumdan da öte bir durum bu. madem evli neden bakıyordu ozaman? insanların duygularıyla neden oynarlar anlamıyorum. ilk onun baktığını farkettim ben. yoksa hayatta bakmazdım. bundan sonra öyle yapmayı düşünüyorum ben de. asla bakmayacağım ona. selam dahi vermeyeceğim. pasoyu basarken bakıyor ama, ya yine hoşgeldin derse? nasıl davranmalıyım bilemiyorum...
Peki, aynen öyle yapacağım bundan sonra. Bakmayacağım. Her otobüse binişimde hoşgeldin diyordu, yine derse ne yapmalıyım? hiç cevap vermemeli miyim, yoksa gözlerimi kaçırıp yüzüne bakmadan mı cevap vermeliyim? ne düşünüyorsunuz?
utanmaz adam düpe düz göz zinası yapıyor, eli işte gözü oynaşta.kendince hayatına renk katıyor bir tarafını tatmin ediyor pislik bir de ilahiyat okuyormus
aynen. birgün otobüste sadece onun arkasındaki koltuk boştu. ben de utandığımdan gidip oturamadım. Sonra aynadan bakıyordu ve beni çağırdı otur diye.
ben de oturdum tabii, yine bakmaya devam etti ama nasıl bakma. ben utancımdan bakamazken, yerin dibine girmiştim, aynı zamanda hoşlanıyordum da...
değerinin bu kadar düşük olduğunu bilemezdim. sayelerinde kendimi de basit biri gibi hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?