Yanlış anlaşılmak ve rezillik bu olsa gerek! :((((

çok doğru, ona da yazık tabii, öyleleri çok iyi ikili oynar. Çok eşliliğe alışıklar ne de olsa... inan ben de feministliğpe doğru yol alıyorum...

aa sen neden rezil oldum diyorsun bence o adam kendinden utansın terbiyesiz adam evli barklı çocuk sahibi birde ilahiyat okumuş diyorsun senin arkandan dalga geçmeleri felan kendi ayıpları boşversene gül geç sende hey Allah ım can sıkıcı bir durum

O sofore soyle denmeli:

"Utanmaz ne bakiyorsun! onune bak! Kendinden utanmiyorsun evdeki karindan utan!"

Ben sizin yerinizde olsam o adamin kullandigi otobuse binmezdim. Eve gec veya erken varirdim ama asla binmezdim o otobuse..
Binmek zorunda kaliyorsam da direk gecerim suratina bile bakmam. onu gormeyecegin bir sekilde otur..

kesinlikle. en çok mağdur olan taraflardan biri de o.
böyle konularda hep karşı tarafı düşünüyorum...ne kadar acı sen evde kocan gelecek diye bekle o gelene geçene mavi boncuk dağıtsın.....

şimdi öğrendim yine... beni oynak bir kız sanmışlar. o adamla o kız... kötü kız sanmışlar beni :)

bunları duymayı çok hakediyor ama duruşumu bozmamam gerekiyor iğlk etapta.. sonrası için düşünülebilir yeri geldiğinde.

şimdi öğrendim yine... beni oynak bir kız sanmışlar. o adamla o kız... kötü kız sanmışlar beni :)

Çok afedersin ama seni oynak sanana kadar o sürekli şöförle konuşan hatun dönsün kendine baksın oynak olan o evli barklı adamla her gün konuşuyor hiç sevmem laubali insanları bık bık bık mıç mıç mıç

kendisi ne oynak dürzü....tövbe yarabbim mübarek gün konuşturdu kötü kötü.....sen ona onu görünce eşin doğum yaptı mı diye sor konunun akışına göre çok sanslı eşin sen gibi sadık kocası var de diycem onu da iltifat anlar çiroz

kesinlikle. kakarakikiri o kadar ne konuşup gülüyorsa artık. başka şoförlerde kuzu gibi yerinde oturuyor halbuki!

bence de iltifat anlar :) şımarır yine.

Dalga geçtiklerini nereden biliyorsun.. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş,seni hafife almaya çalışmış.
Sen kendinden emin ol utanması gereken biri varsa o da kazanova şöfor.

Arkadaşım söyledi bana. O kız da arkadaşıma söylemiş, ne güldük bakıp bakıp demiş, arkasından dalga geçtik demiş. böyle biri daha vardı demiş hatta, onu da anlatmış utanmadan. Kız da suçlu çünkü o adamın evli olduğunu biliyor ve buna rağmen hergün haha hihi konuşup duruyorlar.

Dalga geçtiklerini nereden biliyorsun.. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş,seni hafife almaya çalışmış.
Sen kendinden emin ol utanması gereken biri varsa o da kazanova şöfor.

Ayyy ne sinir bozucular... Ben olsam rahat duramaz laf yollar ya da arabadan inerken laf sokardım..
Sende onlarla dalga gec, sonra birdaha yüzlerine bakma...

cnm sen utanma senın hıcbi sucun yok.. malsef sımdi evlı erkekler bıle goz zınası ışlıyor. karsıdakı bayanda ondan hoslandıgını sanıyor sonra adam evlı cıkıyor.. benımde basıma böle bişi gelmıstı.. hatta cocugu varmıs onuda ogrenmıstm ben.. böleleri cocuguna karısına acımaz.. kadınlara bakar durur..erkenden gordugun ıcın sevın.. allah erkenden gostermıs sana cok sukur.. sakın kacma normal hayatına devam et.. kacması gereken o..

İlahiyat okuyormuş he maşallah mı desek okulda öğrendiklerini ne güzel uygulamaya geçirmiş, sen ne utanacaksın bin otobüsüne selam verirse alma geç git psliği yapan onlar değil mi

Evet, kaçmıyorum zaten. Onlar düşünsün, umrumda değiller artık. Allahıma şükürler olsun ki bana erkenden gösterdi...
Çok haklısınız gerçekten...

İlahiyat okuyormuş he maşallah mı desek okulda öğrendiklerini ne güzel uygulamaya geçirmiş, sen ne utanacaksın bin otobüsüne selam verirse alma geç git psliği yapan onlar değil mi

Canim benim ya ne insanlar var acaba o kizin yalan soyleme ihtimali var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…