Tamam sen konuyu anladın kapandı gitti de o ilahiyat okuyan ilmi bozuk herifin karısı ne yapsın??sen şanslıydın anladın. Ne ilk nede son olacaksın. Adam "kontrollere"devam edicek. Pislik bile temiz böyle heriflerin yanında.
Sanırım biraz feministim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
'İşinize bakın beyfendi evinize gelmedim otobüse biniyorum, bu ne samimiyet' diyin bön bön baksın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
akşama kadar direksyon başında beyni sulanmış zaarkadında evde koca beklesin
galiba, var birşeyler. Ona da yazık
Yaklaşık 1 aydır işe aynı şoförle gidip geliyorum. Sabahları değil, akşamları karşılaşıyoruz hep. 20 gün kadar önce bana baktığını farkettim, otobüse binerken hoşgeldin demesi, bana karşı kibar davranması ve karizması beni etkilemiş olacak ki, benim de ona baktığımı farkettim. Hergün otobüste aynadan bakıyor, bana karşı özel bir ilgisi olduğunu hissediyordum. O da bana bakıyordu. Sonra bir kadın çıktı ortaya, o kadın daha önce yoktu, yaklaşık 2 haftadır falan var ve 2 haftadır hergün o şoförün başında dikilip laklak yapıyorlar. Kızın ondan hoşlandığını düşünüyordum, ikimiz arka arkaya bindiğimizde rahat davranamıyor bana hoşgeldin derken. O kız otobüse biner binmez hemen o çocuğun dibinde dikiliyor ama ben utanıp çekiniyorum ve orta sıralara ilerliyordum!
Bir de, dün o kız indikten sonra ben ineceğim durağa yaklaşırken bana daha çok dik dik bakıyordu, dün yine baktı ve ben de ona baktım, en sonunda gülmek geldi içimden tebessüm ettim. Utanmış olacak ki başını çevirdi ve bana karşı ciddiydi, tebessüm etmedi. Dün de tesadüfi bir olay yaşadık. Durakta otobüs beklerken o kız meğer benim işyerimden bir arkadaşımla arkadaşmış. Biraz muhabbet ettik ve tam o sırada otobüs geldi. Bizi konusurken görmüş sanırım, kız şoföre benden bahsediyordu. Benim bir arkadaşımın arkadaşıymış dediğini duydum. Bugün ise olan bambaşka bir olay; arkadaşım, o kızla konuşmuş ve ağzını aramış. Sonra da duruma göre açık açık konuşmuşlar.
Meğer o kız o çocukla öylesine sohbet ediyorlarmış. çocuk evliymiş ve yakında çocuğu da olacakmış!!!((((( sadece bana değil, herkese bakıyormuş otobüsün kontrolüne güya... ilahiyat okuyormuş... o kızla bana bakıp bakıp gülüyorlarmış. benim ona baktığımı farkettiklerinden beri. arkamdan dalga geçiyorlarmış meğer. Şuan o kadar üzgünüm ki anlatamam.
Bilseydim evli olduğunu bakar mıydım? onun bana umut verdiği gibi, duygularımla oynadığı gibi ben de ona karşılık verirmiydim? vermezdim tabiki. Meğer beni izleyip dalga geçip gülüyorlarmış arkamdan. Bu çok rezil bir durum. her akşam aynı otobüste karşılaşıyoruz, nasıl bakacağım yüzlerine, çok utanıyorum...
böyle konularda hep karşı tarafı düşünüyorum...ne kadar acı sen evde kocan gelecek diye bekle o gelene geçene mavi boncuk dağıtsın.....
aasen neden rezil oldum diyorsun bence o adam kendinden utansın terbiyesiz adam evli barklı çocuk sahibi birde ilahiyat okumuş diyorsun senin arkandan dalga geçmeleri felan kendi ayıpları boşversene gül geç sende hey Allah ım can sıkıcı bir durum
O sofore soyle denmeli:
"Utanmaz ne bakiyorsun! onune bak! Kendinden utanmiyorsun evdeki karindan utan!"
Ben sizin yerinizde olsam o adamin kullandigi otobuse binmezdim. Eve gec veya erken varirdim ama asla binmezdim o otobuse..
Binmek zorunda kaliyorsam da direk gecerim suratina bile bakmam. onu gormeyecegin bir sekilde otur..
kesinlikle. en çok mağdur olan taraflardan biri de o.
şimdi öğrendim yine... beni oynak bir kız sanmışlar. o adamla o kız... kötü kız sanmışlar beni :)
kendisi ne oynak dürzü....tövbe yarabbim mübarek gün konuşturdu kötü kötü.....sen ona onu görünce eşin doğum yaptı mı diye sor konunun akışına göre çok sanslı eşin sen gibi sadık kocası var de diycem onu da iltifat anlar çirozkesinlikle. en çok mağdur olan taraflardan biri de o.
şimdi öğrendim yine... beni oynak bir kız sanmışlar. o adamla o kız... kötü kız sanmışlar beni :)
Çok afedersin ama seni oynak sanana kadar o sürekli şöförle konuşan hatun dönsün kendine baksın oynak olan o evli barklı adamla her gün konuşuyor hiç sevmem laubali insanlarıbık bık bık mıç mıç mıç
kendisi ne oynak dürzü....tövbe yarabbim mübarek gün konuşturdu kötü kötü.....sen ona onu görünce eşin doğum yaptı mı diye sor konunun akışına göre çok sanslı eşin sen gibi sadık kocası var de diycem onu da iltifat anlar çiroz
Dalga geçtiklerini nereden biliyorsun.. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş,seni hafife almaya çalışmış.
Sen kendinden emin ol utanması gereken biri varsa o da kazanova şöfor.
Arkadaşım söyledi bana. O kız da arkadaşıma söylemiş, ne güldük bakıp bakıp demiş, arkasından dalga geçtik demiş. böyle biri daha vardı demiş hatta, onu da anlatmış utanmadan. Kız da suçlu çünkü o adamın evli olduğunu biliyor ve buna rağmen hergün haha hihi konuşup duruyorlar.
Ayyy ne sinir bozucular... Ben olsam rahat duramaz laf yollar ya da arabadan inerken laf sokardım..
Sende onlarla dalga gec, sonra birdaha yüzlerine bakma...
cnm sen utanma senın hıcbi sucun yok.. malsef sımdi evlı erkekler bıle goz zınası ışlıyor. karsıdakı bayanda ondan hoslandıgını sanıyor sonra adam evlı cıkıyor.. benımde basıma böle bişi gelmıstı.. hatta cocugu varmıs onuda ogrenmıstm ben.. böleleri cocuguna karısına acımaz.. kadınlara bakar durur..erkenden gordugun ıcın sevın.. allah erkenden gostermıs sana cok sukur.. sakın kacma normal hayatına devam et.. kacması gereken o..
İlahiyat okuyormuş he maşallah mı desek okulda öğrendiklerini ne güzel uygulamaya geçirmiş, sen ne utanacaksın bin otobüsüne selam verirse alma geç git psliği yapan onlar değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?