Yanlış İnsanlara Mesafe

PeriliBaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
203
95
98
Arkadaşlar merhaba, iş yerinde yaşadığım ve genelde çevremde de duyduğum bir sorun var, iş yerinde aynı bölümde olduğum kadınlar çok darlıyor, bekar mısın, sevgilin var mı diye , yok diyorum o zaman bilerek üzmk maksatlı evlilik konusunu açıyorlar, onun yanısıra iş yerinde beğendiğim bir çocuk vardı ama işyeri olduğu için samimi davranamıyorum ya da belli edemiyorum, ama kadınlar çok çakal olduğu için bir tanesi ona ilgim olduğunu anladığı için kadın sevgilisinden ayrılınca aynı çocuğa yürümeye başladı, mesafe koyup özel hayattan bahsetmeyince de iş konusunda problem çıkartıyorlar veya asosyal diyorlar, yorumunuz nedir?

Ne biçim işyeri ya orası. Size ne kardeşim de anlatmak zorunda değilim de biraz sert çık. Bu sebepten dolayı işlerde problem çıkartmalarını da anlamadım. Eğer varsa öyle birşey ik ile yada müdürünüzle falan görüşün.

iş yerleri hayatın gerçek yüzüdür,her türlü entrika döner,brezilya dizisi gibidir,yüzüne samimi olan kişi bir bakmışsın arkandan neler demiştir,çalıştığım yılları göze alarak iş yerinde gayet ciddi olup kimseyle o kadar içli dışlı olmıyacaksın,yoksa çok yıpranıyorsun,günümüzde insanlar birbirlerini basamak gibi görüyorlar o yüzden temkinli olmakta her zaman yarar var....

Kimse kimsenin özel hayatını irdeleme hakkını bulmamalı. Bekarsan evlenmek zorundasın sanki. Belki de asosyal olmak kötü birşey olmaz onortamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…