• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı anladım acaba, doğrusunu nasıl anlayabilirim?

kalbiminaruzvezni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
214
27
0
35
İzmir
Oğlumla ilgilenen bir bayan vardı yanımda, evlendiği için işi bıraktı. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine okul öncesi mezunu bir kızla çalışmaya başladım birkaç haftadır. Geçenlerde ben aşağıda oturuyorum. Kızla oğlum üstten aşağı inecekler kız oğlumu ittiriyor, oğlumda ittirildiği için kıkır kıkır gülüyor. Kız beni görmedi önce, oğlumu ittirirken yüzünde hani böyle birisinden gıcık alırsın ya öyle bir ifade vardı. Sonra aşağı bakınca benimle göz göze geldi, gülümsedi. Bende " Dikkat et ablası düşmesin" dedim. Bana "Yok yok dikkat ediyorum çok hoşuna gidiyor böyle yapınca" dedi.

Tabi ben o yüz ifadesini unutamıyorum. eşime eve kameramı taktırsak dedim, eşim bana şirkette kamera var evde kameramı olurmuş, istemiyorum zaten bahçede var dedi. e onla bu bir mi dedim. Gerçi bende evde kameraya pek sıcak bakmıyorum ama.

Yıllardır bizimle çalışan güvenilir bir bayan var, ona söyledim nolur ben yokken dikkat et dedim.

Kızla konuşmak istemiyorum saniyelik bir şey için, boşuna endişeleniyorsam soğutmak istemem işinden. Hayır yani çocuğuma ısınamadıysa ya da gıcık alıyorsa(ki olabilir olmayacak şey deil), bize faydasından çok zararı olur. Bu arada ben ilgileniyorum çocuğumla, kız sadece yardım ve eğitim amaçlı yanımızda (lütfen buna takılmayın)

Napsam acaba nasıl anlasam, acaba yanlış mı yorumladım? Aklıma hep yüz ifadesi geliyor.

Oğlumla ilgilenen bir bayan vardı yanımda, evlendiği için işi bıraktı. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine okul öncesi mezunu bir kızla çalışmaya başladım birkaç haftadır. Geçenlerde ben aşağıda oturuyorum. Kızla oğlum üstten aşağı inecekler kız oğlumu ittiriyor, oğlumda ittirildiği için kıkır kıkır gülüyor. Kız beni görmedi önce, oğlumu ittirirken yüzünde hani böyle birisinden gıcık alırsın ya öyle bir ifade vardı. Sonra aşağı bakınca benimle göz göze geldi, gülümsedi. Bende " Dikkat et ablası düşmesin" dedim. Bana "Yok yok dikkat ediyorum çok hoşuna gidiyor böyle yapınca" dedi.

Tabi ben o yüz ifadesini unutamıyorum. eşime eve kameramı taktırsak dedim, eşim bana şirkette kamera var evde kameramı olurmuş, istemiyorum zaten bahçede var dedi. e onla bu bir mi dedim. Gerçi bende evde kameraya pek sıcak bakmıyorum ama.

Yıllardır bizimle çalışan güvenilir bir bayan var, ona söyledim nolur ben yokken dikkat et dedim.

Kızla konuşmak istemiyorum saniyelik bir şey için, boşuna endişeleniyorsam soğutmak istemem işinden. Hayır yani çocuğuma ısınamadıysa ya da gıcık alıyorsa(ki olabilir olmayacak şey deil), bize faydasından çok zararı olur. Bu arada ben ilgileniyorum çocuğumla, kız sadece yardım ve eğitim amaçlı yanımızda (lütfen buna takılmayın)

Napsam acaba nasıl anlasam, acaba yanlış mı yorumladım? Aklıma hep yüz ifadesi geliyor.

sen evdemisin yoksa çalışıyomusun ama yinede dikkatli ol taktırma imkanın varsa taktır kamerayı zaten hep güvendiklerimiz yaralamıyomu bizi çocuk sonuçta allah esirgesin çocuğuna sorabilirsin ağzından laf alabirsin eğer anlatabiliyosa...

Çocuğunuz onu seviyor mu? Yanında mutlu mu? Yoksa huysuzlanıyor mu?

Çocuğum mutlu bir problem görmedim

sen evdemisin yoksa çalışıyomusun ama yinede dikkatli ol taktırma imkanın varsa taktır kamerayı zaten hep güvendiklerimiz yaralamıyomu bizi çocuk sonuçta allah esirgesin çocuğuna sorabilirsin ağzından laf alabirsin eğer anlatabiliyosa...

Ben çalışmıyorum. Oğluma soruyorum x ablayı seviyor musun diye, evet diyor ama işte... Çocuğumun yüzüne iyi davranıp şaka yollu bir şeyler yapar mı yada bir şey yapmasa bile (işinden olmamak için) muhtemelen kötü davranmaz ama sevgisiz samimiyetsiz de olmaz ya.

Çocuğum mutlu bir problem görmedim

Ben çalışmıyorum. Oğluma soruyorum x ablayı seviyor musun diye, evet diyor ama işte... Çocuğumun yüzüne iyi davranıp şaka yollu bir şeyler yapar mı yada bir şey yapmasa bile (işinden olmamak için) muhtemelen kötü davranmaz ama sevgisiz samimiyetsiz de olmaz ya.

Çocuklar hisseder ters bi durum yok o zaman.Yinede gözlemlemeye devam edin.
Refaransları nasıldı bu ara daha önce çalıştığı yerlerden olumlu bir referans almış mı ?

Ben çalışmıyorum. Oğluma soruyorum x ablayı seviyor musun diye, evet diyor ama işte... Çocuğumun yüzüne iyi davranıp şaka yollu bir şeyler yapar mı yada bir şey yapmasa bile (işinden olmamak için) muhtemelen kötü davranmaz ama sevgisiz samimiyetsiz de olmaz ya.[/QUOTE]

nacizane fikrim ben senin yerinde olsam çocuğumla sadece kendim ilgilenirim evde yardımcıya ihtiyacın varsa günlük veya haftalık temizlik için bi kadın ayarlayabilirsin bende doğum yaptıktan sonra işimden ayrıldım anneme bile veremedim benden daha iyi bakar o kesin ama içim el vermedi....

çok zor bir durum:26: ihmale de gelecek gibi değil ki emin olmanız lazım ama nasıl olacak ben de bilemiyorum. Sürekli yanında duramazsınız ki illa ki oğlunuzla yalnız kalacak :44:

çalışmıyorsan özel bir durumda yoksa kendin bak ev işelerine yardımcı al çocuk en azından tek bir kişiden öğrenir her şeyi çünkü yanındakilerin karakteri etkiliyor

Hissettirmeden bayanla ilgili sorular sorun oğlunuza.
Neler yapıyosunuz ? Hangi oyunları oynuyorsunuz ? En çok hangi oyunu servıyorsunuz/ne oynuyorsunuz ? gibi..Burdan işin rengi çıkar biraz.
Bazen ben bile yeğenimi canımdan çok seviyorum ama bi bakıyorum eline oynasın diye verdiğim bişeyde yutmasına,bişey olmasına sebep olabılecek bişey oluyor.Farkında olmuyorsun.O da o şekilde yaklasıyordur.Ama tabi takipte kalmakta fayda var.

Ben çocuğumu böyle yabancılara emanet edemem..
İyi cesaretiniz var..

Yok muydu bir hısım akraba, bir eş dost? Anne yahut kayınvalide?
Ne bileyim ben yedi yabancıya CANIMI teslim edemem...

bence sen her ihtimale karşı evin bazı yerlerine kızın haberi olmadan gizli yerlere kamera yerleştir bi kaç gün bi kontrol et. bakalım davranışları nasıl sende her anne gibi çocuğun için endişeleniyosun bu gayet normal. hatta IP kamera yerleştir ki nerede olursan ol internet ortamından evde o anda neler oluyo görebil ama dediğim gibi kızın haberi olmasın ve görünmücek yerlere koy

Soruldugu icin soyluyorum.
Temizlikle ilgili var yardimcilarim bu kizla ozellikle egitim amacli calisiyorum. Ayrica illaki gun icinde evde olmadigim vakitler oluyor. Ben ilgileniyorum zaten.

Son düzenleme:
cocuklar hoslanmadiklari insanlarla vakit gecirmek istemiyorlar zaten. Gecirdigi vakit te cok fazla olmadigi icin cok buyuk bir problem olmaz diye dusnuyorum. ama icimi rahatlatmak anlaminda, nannycamlerden bir tane alir, bir kac gun o sekilde takip ederdim.

Ben su an yapmadigima cok pismanim. Kizim gecen sene son zamanlarda bakicisinin evine adim atmak dahi istemiyordu. Ama bayana guveniyordum, keske icimdeki sese guvenseymisim.

Back
X