• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı anladım acaba, doğrusunu nasıl anlayabilirim?

Yani herkes kendince bir girisimde bulunuyor. Kimse kimsenin evladini annesi kadar dusunemez.

Diğer konusunu bilmiyorum ama burada kadıncağız hava falan atmaya çalışmamış soru sorulmuş cevap vermiş.nedir bu kıskançlık gerçekten anlayamadım.benim ablam da ev hanımıydı ve çocuğun bakıcısı vardı,bu çocuğuyla ilgilenmeyiz hayatını gezerek geçiriyor demek değil,başkası annesine komşusuna bırakır kimi kimseye bırakmaz hayatı çocuğu olur ama ablamın bu yaşam alanına arada dışarı çıkabilmeye kafa dinlemeye ihtiyacı vardı e maddi imkanı da vardı.olmasaydı mevcut şartlarına alışırdı.evet kimi insanların maddi durumu ülke ortalamasına göre çok iyi de olabilir bize de kabul etmek düşer.

Kızla konuşarak içini rahatlatman en iyisi olmuş,yine de hep oralarda olduğunu hissettirirsen ki ilgili bir annesin zaten sorun olmaz diye düşünüyorum.

Hem annesiniz, hem kadin, bence icguduleriniz yanilmaz. Yani o ka$in gozun bir anlik oynamasindan bir seyler hissetiyseniz bence dogrudur.

Kimsenin ekmegiyle oynamak istemem ama yol vermeyi dusunun bence.

Yorumumu sanırım saniye farkıyla gelişiyor olarak algıladınız. 25 sene önceki 3 yaşında bir çocukla şimdikinin arasındaki farklı madem moleküler biyologsunuz sizde iyi bilirsiniz. Saniyede fark yaratan bir şeyden bahsettiğimi sanmıyorum. Yada mikroskopla bakmaktan sanırım gözlerinizde ciddi bozukluklar meydana gelmiş. Özel mesajdan bana ulaşabilirsiniz. Her zaman yardımcı olurum:34:

Ozele gerek yok. Burda yazin 30 yil icersinde insanoglunun nasil hizla beyin evrimi gecirdigini. Makalelerle destekleyin hepimiz bilgilenelim butun cahiller olarak .

Onyargi bile deyil. Bariz kiskanclik kokuyor bazi yorumlar. Istegen istedigini ustune alinabilir. Ama sunu soyliyim guya aklisira cok akillica konusahibine laf sokanlar kendilerini ne kadar kucuk dusuruyorlar farkindalar mi acaba diye dusunuyorum. Konu sahibi bu kadar satasmaniza ragmen edebini bozup sinirle bile cevap vermedi hic birinize. Hic bir yorumuda bir cogunuzun kullandigi gibi asagilayici bir usluba sahip olmadi. Duygularinizi sakinlestirip dusunmenizi tavsiye ederim. Burasi sanal ortam bile olsa nir insanin bu kadar ustune gidip alay ederk hakkina giriyorsunuz.

Ayrica dunya adaletli diye kim demis. Herkes guzel olamaz, herkes akilli olamaz, herkes zengin olamaz.

Çocuk 5 yaşında,çok küçük sayılmaz.En azından birinin ona kötü davrandığını anlamayacak kadar küçük değil.Ev de de diğer yardımcılar olduğu için kızla çok fazla yalnız kalmayacağına göre,sen de çalışmadığın için(en azından çalışana göre her gün uzun saat) yalnız bırakmayacağını düşünürsek sırf bunun için kamera takmasan daha iyi.Bu sefer kız gerilir,diğer çalışanlarda gerilir.Evham yapmışsın.Biraz gözlemle.Kullandığı aptal kelimesine gelirsek,birçiok kelime duyacaktır hayatında.Önemli olan o kelimenin yanlış olduğunu ona empoze etmek.

Bunun dışında sana nacizane bir tavsiyem;hani hem bu konunda hem diğer konunda maddiyat kısmından sana yüklenildiğini düşünüyorsun ya,yüklenilmemesi ve polemik oluşturmaması için,konunu yazarken verdiğin örneklere dikkat edersen veya o kadar detay örnek vermezsen inan üzülmezsin,polemikte olmaz. Mesela;bakıcı çocuğu ittire ittire yürütürken çocuğum gülüyordu ama bakıcının mimiği hoşuma gitmedi,yüzünü buruşturdu.Kamera taktırma fikrini eşim gereksiz buldu sizce ne yapmalıyım" desen konunun özü yine anlaşılırdı.Kamera fiyatlarına bakmışsın ama burda insanların takıldığı kamera değil.Bahçede veya şirkette kamera olması,evinin 24 saat kamerayla gözetlenen bahçesi olması,gereksiz detay olduğu için havada asılı kalıyor.İnsanlarında gözüne ister istemez batıyor.Sen o niyetle söylemiyorsundur ama algıda seçicilik meselesi.Burda inan çok çok çok zengin insanlarda giriyor bu siteye.Kimse kimsenin yaşamını bilemez bilmesi de gerekmez.Çizme meselesine döner bütün konuların.Ki o bile insanların değerlerini tırmalayacak yanlış anlamlar yükenecek bir örnekti.İnsanlar onun üzerinden yüklenince de,eşimin dediğini söylüyorum gibi bir açıklama yapıp,eşine okuttuğunu söylüyor ve üyeler hakkında önyargıcı yapıştırmasını bize yansıtıyorsun.Daha çok polemik yaratıyorsun.

Yanlış anlama,üzülmene sebep olan kısmı objektif olarak tüm samimiyetimle aktarmaya çalıştım.

Çocuk 5 yaşında,çok küçük sayılmaz.En azından birinin ona kötü davrandığını anlamayacak kadar küçük değil.Ev de de diğer yardımcılar olduğu için kızla çok fazla yalnız kalmayacağına göre,sen de çalışmadığın için(en azından çalışana göre her gün uzun saat) yalnız bırakmayacağını düşünürsek sırf bunun için kamera takmasan daha iyi.Bu sefer kız gerilir,diğer çalışanlarda gerilir.Evham yapmışsın.Biraz gözlemle.Kullandığı aptal kelimesine gelirsek,birçiok kelime duyacaktır hayatında.Önemli olan o kelimenin yanlış olduğunu ona empoze etmek.

Bunun dışında sana nacizane bir tavsiyem;hani hem bu konunda hem diğer konunda maddiyat kısmından sana yüklenildiğini düşünüyorsun ya,yüklenilmemesi ve polemik oluşturmaması için,konunu yazarken verdiğin örneklere dikkat edersen veya o kadar detay örnek vermezsen inan üzülmezsin,polemikte olmaz. Mesela;bakıcı çocuğu ittire ittire yürütürken çocuğum gülüyordu ama bakıcının mimiği hoşuma gitmedi,yüzünü buruşturdu.Kamera taktırma fikrini eşim gereksiz buldu sizce ne yapmalıyım" desen konunun özü yine anlaşılırdı.Kamera fiyatlarına bakmışsın ama burda insanların takıldığı kamera değil.Bahçede veya şirkette kamera olması,evinin 24 saat kamerayla gözetlenen bahçesi olması,gereksiz detay olduğu için havada asılı kalıyor.İnsanlarında gözüne ister istemez batıyor.Sen o niyetle söylemiyorsundur ama algıda seçicilik meselesi.Burda inan çok çok çok zengin insanlarda giriyor bu siteye.Kimse kimsenin yaşamını bilemez bilmesi de gerekmez.Çizme meselesine döner bütün konuların.Ki o bile insanların değerlerini tırmalayacak yanlış anlamlar yükenecek bir örnekti.İnsanlar onun üzerinden yüklenince de,eşimin dediğini söylüyorum gibi bir açıklama yapıp,eşine okuttuğunu söylüyor ve üyeler hakkında önyargıcı yapıştırmasını bize yansıtıyorsun.Daha çok polemik yaratıyorsun.

Yanlış anlama,üzülmene sebep olan kısmı objektif olarak tüm samimiyetimle aktarmaya çalıştım.

Teşekkür ederim yapıcı yorumlarınız için. Dikkate alıcam

Hatırlatmakta fayda görüyorum, üyelerin yorumlarına değil konu içeriğine yorum yapınız.
Konu sahibesi topiği açtığı andan itibaren gelen olumlu olumsuz eleştirilere açık olmalıdır fakat bu demek değildir ki eleştiriler saygısızlık, hakaret seviyesinde olabilir.
Sitede polemik gibi, hakaret, saygısızlıkta yasaktır.

iki konunuzuda okudum. benim anlamadigim bir nokta var; bazilarinin maddi durumunuza neden bu kadar takildigi. cok zengin olunca kk da farkli bir ün'emi erisiyorsun. arkadas icin normal sartlarki, anlatirken yanlis anlasilcagini bile düsünmüyor.

hayir yani ego tatmini yapmak istese emin olun bunu kkda degil gercek hayatinda yapar; daha cok haz verir herhalde :/ burda tanimadigi insanlara nikinlemi hava atacak

kötü niyetli oldugunuzu düsünmüyorum. bir arkadas sahte kamera önermis fena olmaz aslinda kizda ona göre davranir. bu devirde kimseye güven olmuyor önlemini almakta fayda var.

Bakıcı tutmanızın eleştirilmesi çok saçma.

Sizin çocuğunuz ve sizin yaşantınızı siz yönlendirebilirsiniz.

Kimsenin "gereksiz" demesine lüzum yok.

Okul öncesi bölümünü bitirdi diye bir şans verdiniz sanırım ama benim çevremden gördüğüm kadarıyla ( ben de üniversite öğrencisiyim ) bu bölümde okuyanların büyük bir çoğunluğu çocuk sevgisinden yoksun maalesef. İstisnai durumda olanlar lütfen darılmasın sadece kendi fikrimi belirtiyorum. Haliyle çocuk bakmanın yükümlülüğü de ağır geliyor bir süre sonra..

Gerçekten çocuğunuzu seviyorsa bilemeyeceğim tabi ki ancak annelik içgüdüsü yanılmaz bence.

Back
X