Yanlış mı anladım ?

Evet herkes her şeyi içinden gelerek yapmaz , ama bazı sorumluluklar vardır zorunluluklar vardır bunlar görev bilinir , ben evliliğim ya da eşimin hatrı için görevimi yapıyorsam bence eşimde bilmeli, sonuçta herkes üstüne düşeni yapsaydı hiç sorun olmazdı.

size ısrarla sen benim annemi ara diye baskı yapiyorsa kendiside sizin annenizi aramiyorsa evet bu saygısızlık ..ama siz kendi iradenizle ariyorsaniz bundan bir karşılık beklemelisiniz

Eee aynı şeyi demişiz işte. siz konunuzda 3 kere samimiyet aradım vs yazarken kendinizde aynı şey yokmuş dedim. Ben şahsen kandillerde falan kayınvalideye aramayı görev olarak görmüyorum niye göreyim ki? Bugünün önemi birini arayıp kutlamakla da alakalı değil benve.

En doğrusu sizinkiymiş aslında bazı şeyleri “görev “ bilmemek.

Bende arayıp kutlamam hatta bayramlar bile bana işkence gibi gelir ama sanırım karşı taraf bekliyor bugün kayınvalidem aradı kendimi biraz tuhaf hissettim bu konuda

Bende arayıp kutlamam hatta bayramlar bile bana işkence gibi gelir ama sanırım karşı taraf bekliyor bugün kayınvalidem aradı kendimi biraz tuhaf hissettim bu konuda
Bunlar yapılması zor ya da yük şeyler değil aslında hatta olması gereken yarım elma gönül alma meseleleri ama incitici olan tek taraflı olması.

Ben ailemi bile aramıyorum. Bayram var anneler günü babalar günü doğum günleri derken yeter da... Herkes otursun nasıl istiyorsa yapsın o gece. Zaten arıyoruz onlar arıyor sürekli konuşuluyor bir şekilde. Böyle günlerde sırayla aramak insanın aklıni karıştıran, üstüne yük bindiren bir şey sadeve.

Pandemi yokken eşimle hem annemlere hem kvdeye 1 er saat ugrardik kandil günü kutlamak için. Bu akşamda ben önce annemi görüntülü ararım babamın falan kutladım eşimde yanimdaydi baktım sesini çıkarmıyor kafasını uzatıp kutlamiyor bende bozuntuya vermedim anne babamda öyle neden kutlamadi diye sorun yapacak insanlar değiller öyle kapadık telefonu. Gündüz ben herkese toplu kandil mesajı atmistim zaten. Yarım saat sonrada eşim annesini aradı görüntülü ablasını falan toplu aradı. Bende mutfağı toplama bahanesiyle mutfağa kaçtım konusmadim. Kusura bakmasın benimki de anne. Aslında kayınvalidem ve kayinpederimle bir sorunum yok uzuldumde böyle olduğu için ama eşim bı kutlamayı yapmaya gerek duymuyorsa bende yapmam anlamış olacak ki sormadı bile neden konuşmadım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…