Yanlış mı anlaşılmışım

Vasfına s.....deseydin

bazi insanlar boyle. evlenmemeyi kafalarinda daha modern ve coolluk olarak gorup evlenmek isteyenlere “o ne aaabiii yaaaa” yapiyorlar. sevgiliniz daha da terbiyesizmis.

ayrilir misiniz bilmem ama hataniz yok. ayrica umarim arkadasi da sevgilinize kuser de biraz haddini bildirir.

Saygisiz cok bilmis kendini bir halt saniyor. Kimseye evleniyor diye kusemezsin kucumseyemezsin sevgiline vasifsiz gut baska birini bul diyemezsin. Boyle biriyle devam etme yani nesini sevdin acaba boyle kendini begenmis konusmayi bilmeyen birinin

Arkadasindan bagimsiz sevgilinizin kendi icinde çoook ayri, degisik sorunlari var.
Size soylediklerini de yoksaymayin. Boyle bir ilişki saygi goreceginizi dusunmuyorum ben.

Arkadasi evleniyor diye küsme seviyesine gelmek ne yahu.
Neye göre erkenmiş, hayat sadece bekarken yaşanilan birşey degil. Kişi de buna kendisi karar verir.
Herşeyi ben biliyorum, en iyisi, en vasiflisi benim kafasi bu.

Ha benim de 2 arkadasim iyi olmayan evlilikler yaptilar, adamlarin bir kere tipine baksan anlasiliyordu zaten ne olduklari konuşmaya bile gerek yoktu o derece ama gidip engel olmaya calismadim yinede sadece düşünmeleri için biraz tesvik ettim.

Tabi kiiii gidip evlendiler biri boşandi öteki bir ara evi terk etti sonra döndü. Herkesin kendi hayati.

Erken yasta, sartlar iyi degilse evlenmek evet dogru degil. Ancak bu nedenden dolayi arkadas ile küs olmak, sevgilisi ile tartismak çok ergence seyler.

En fazla arkadasi ile konusur, gittigi yolun ona mutsuzluk getirecegini düsünüyorsa. Arkadas hemfikir degilse, bu fikir ayriligini kabul etmeli.

Sorun kimin hakli, haksiz olmasi degil. Sorun sevgilinin hep kendi fikirlerini etrafa dayatmasi. Yaslariniz daha gençtir, 20-21 yaslarinda ve kim bilir zaman ile olgunlasir sevgilin. Ancak simdi çekilcek dert degil o.

Evet herkesin kendi hayatı kesinlikle.. Her daim yapmaz böyle şeyler. Gerçekten seviyorum bi sinirle ağzından çıkmış olamaz mj yoksa ben mi salaklık ediyorum... ayrılmak da istemiyorum şuan depresyona girebilirim zaten evden çıkamıyoruz pandemi sebebiyle mesleğim olsa da işimi tam oturtamadım vs vs o yüzden bu durum beni fazlaca üzebilir bu adımı atmaya da korkuyorum ne yazık ki...
Bu arada geç yazabildim kusuruma bakmayın cevap veren hanımlar. Hepinize görüşleriniz için teşekkür ederim kafamda değerlendireceğim hepsini.

Yaşlarımız genç ama o kadar da değil ben 24 erkek arkadaşım 26

Film izleme kitap okuma ile insanlık olmuyor ne yazık ki. Kaç senedir berabersiniz bilmiyorum ama niyeti evlenmek değil şayet siz evlenmek istiyorsanız ve nihayetinde değişir diyorsanız size diyeceğim şudur evet değişebilir hayır değişmeyebilir durup görmeniz gerek ama bu yıllarca sürebilir bence mantıklı bir şekilde düşünün ve olmuyorsa ayrılın.

Yaşlarımız genç ama o kadar da değil ben 24 erkek arkadaşım 26

O halde durum daha vahim. Simdiye kadar biraz olgunlasmis olmasi lazim. Merak ettim, bu vasifsizliga karsi ne yapti beyefendi? Egitimde iyi yerlere geldimi? Yurtdisina gittimi? Yoksa oturdugu yerden eksicilikmi yapiyor?

Yani kabul sizin yaslariniz evlilik için erken. Istemeyebilir. Hayalleri olabilir fakat yüksekten insanlari yargilamak, arkadasi ile küs olmak gerçekten ergence.

Ay döverim ben bu herifi ya. Hala soğumadın mı bu hanzodan? Defet gitsin yahu, sarılıp uyusun vasıflarına.

Valla sevgilinin okuzlugunden bagimsiz olarak soyluyorum, kendi evin kendi duzenin demek beraberinde bir suru sorumluluk demek yani evlilik cok zor birsey canisi bu arada cok sukur evliligimde sorun yok ama bekar hayatimda gerek aile evimde olsun gerek bekar evinde olsun daha cok bos zamanim kaliyordu...nasil olsa omrunun geri kalani evli oluyorsun biraz gec evlenmenin kimseye zarari yok not ev isi sevmeyen kadin bu arada bi sevgiliyle olmaz kendine baksin fikrin farkli olabilir ama karsindakini hele de sevdigin insani asagilayamazsin

Siz bu adamin nesini seviyorsunuz?
Bu arada 20 yasinda hayatta hicbir sey yapmamis , hicbir sey uretmemis , hayatinin amaci evlilik olup pembe tabaklarla sunum yapmaya ozenen ve tek derdi koca olan kadinlara bende vasifsiz diyorum , yani erkek arkadasiniz belki boyle bir sey demeye calismistir ama cok kabalasmis ve tuhaf bir hale getirmis muhabbeti

Ben anladım arkadaşın derdini. Arkadaşı evleniyor ya, yanındaki kadına kötü örnek hep. Korktuğu da başına geldi, ama kendi eliyle getirdi. Bu kadar sorun etmese, aklınıza bile gelmeyecekti evlilik falan. Olur da bu vasıflı arkadaşa tekmeyi atarsanız yalnız kalacak, bu pandemi vakti nasıl bulacak birini daha?

Sonra noldu?

Arkadaşının evlenme konusu üzerinden kendisinin de upuzun bir süre evlenmeyeceğini ifade etmiş üstelik evlenmek isteme ihtimaline karşı hakaret edip ayrılmakla tehdit ederek... ne denir ki ...uslubunuza bakarak naif biri olduğunuzu ve sevgilinize çok bağlandığınızı düşündüm ve sevgiliniz bu durumu kullanıyor... onu terketmeyeceğinizden o kadar emin ki ağzına geleni söyleyebiliyor. Kendi değerinizi bilin ve gerçekten ayrılın eğer pişman olur özür dilerse amenna.. ama kendini affettirmeye çalışmazsa da en azından narsist birinden kurtulmuş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…