- 22 Kasım 2017
- 1.159
- 2.119
- 83
- 47
- Konu Sahibi portakalcicegi41
-
Onun cool'lugunu yerim.Güya cool modern davranmaya mı çalışıyor anlamadım. Bence de insan sevdiğiyle yaşamak ister bu çok normal. Aile evinde bir göz odada oturan insanım allah aşkına kendi düzenim olsun isterim de yani bundan doğal ne olabilir
Boşver yahu, evlenmesinler. İsabet buyuruyorlar. Bunlar da evlenmesin, üremesin. Kimsenin başını yakmasınlar.Ne kadar saygısız bir insan
Evlenen arkadaşıyla küsmesi ise net bir dangalaklık adamın hayatı ister evlenir ister boşanır sizinkine ne ??
Evlilik köü bir şey değil ki, evini aileni biliyorsun, varlıkta yoklukta beraber hayatı göğüslediğin güvendiğin 2. bir kişi oluyor yanında
Konuya gelirsem bu asla evlenmem diyen erkekler bence gerizekalı, cool olucam toplumdan farklı olucam diye manevi taraflarını eksik brıakıyorlar. Cool mu olmak istiyorsun, çok çalış vatana millete hayırlı işler yap insanlığa katkın olsun. Bu kadar. Kim ki senin sevgilin Elon Musk mı, Merkel mi, corona aşısı mucidi mi ... kimse kendisi sıradan bir vatandaş vasıflı falan değil. Film izleyinc,e kitap okuyunca dünyayı kurtarmıyorsun. Arkadaş ben PhDyim, bilgisayar mühendisiyim, ABDnin ünlü şirketinde de 1 yıl çalıştım, vasıflının Allahıyım yani, asla böyle tepeden bakma hissi falan gelmedi bana. Bu kendilerini bir b.k sanan erkekler ne çok çoğaldı Türkiye'de???
Ahkam kesmekle, aile değerleri olan kadınlara hakaret etmekle vasılflı olunmuyor ancak dangalak olunuyor. Ben olsam bu yazdıklarımı yüzüne söylerim. Sonra da terk ederim bu hödüğü.
Kusura bakma ama adam haklı. Vasıfsız olmasan sana bu seviyede hakaret eden biri ile birlikte olmazsın.Hanımlar selam. Direkt konuya geçiyorum.
Erkek arkadaşımla konuşuyorduk kendisinin bir arkadaşı var yakın zamanda evlenmeyi planlıyor ve benim erkek arkadaşım da hiç desteklemiyor neredeyse küsme noktasındalar.
ben de erkek arkadaşımı haksız bulduğum için eleştiriyorum neymiş hayatı yaşamadan evleniyormuş kızı tanımamış daha falan filan. Bana göre arkadaşının mutluluğu ile mutlu olması gerekiyor. Bunu dedim bana diyor ki sen de mi böyle vasıfsız hayaller kuruyorsun benim evlenmeye niyetim yok filan saydırdı bana. Tabiki insanın kendi yuvası olması çok güzel bir şey niye vasıfsız olayım dedim. İnanın anlamıyorum. Sonra biz vasıflı bir çiftiz evlenmiyoruz ya sana göre farklı ve vasıflı ne yapıyoruz dedim sen ilişkiye mi çamur atıyosun ayrıl o zaman evlenicek birini bul filan yapıyor inanın çok üzüldüm. Evlilik meraklısı da değilim daha yaşım genç. Bu kadar öküz konuşmasına gerek var mıydı bu neydi şimdi ? Ben yanlış anlaşılacak bir şey demedim çünkü. Bana birkaç kere daha vasıfsız vs demişliği var ama niye der ki bunu insan. Kendisinden dazla kitap okur film izlerim mesleğimi küçümseyemez meslektaşız zaten. İnanın canım sıkıldı. Ne yapayım
Boşver yahu, evlenmesinler. İsabet buyuruyorlar. Bunlar da evlenmesin, üremesin. Kimsenin başını yakmasınlar.
Evlilik düşünmeyen sevgili bulsunlar.Bence de kadınlara bela olmasınlar. Sevgili mevgili de olmasınlar en iyisi saçma sapan konuşup insanı hasta ediyorlar.
26 yaşında evet yaptıSakin ol. Kaç yaşında ve askerliğini yaptı mi sevgilin?
1buçuk sene olduNe kadardır birliktesiniz
Gezicem tozucam kafasında olanlar bi tik daha küçük oluyor genelde. Askerliğini yapınca biraz olgunlasiyorlar ondan sordum aslında. Sen cool ol, hiç oralı olup tartışmaya girme. Iliskiniz kaç yıllık ve aileler işin içinde mi bunlar da önemli. Sen üzerine gidersen olmaz, evlenmicez mi diye çıkışırsan olmaz, tartisirsan olmaz . Sessiz ve derinden git dediğini yaptırmak istiyorsan:)26 yaşında evet yaptı
Benim de evlenme derdim yok ailelerle tanıştık herkes biliyor ilişkimizi benimle takılma derdinde olduğunu düşünmüyorum da bilemedim arada böyle anlaşmazlık oluyor işteGezicem tozucam kafasında olanlar bi tik daha küçük oluyor genelde. Askerliğini yapınca biraz olgunlasiyorlar ondan sordum aslında. Sen cool ol, hiç oralı olup tartışmaya girme. Iliskiniz kaç yıllık ve aileler işin içinde mi bunlar da önemli. Sen üzerine gidersen olmaz, evlenmicez mi diye çıkışırsan olmaz, tartisirsan olmaz . Sessiz ve derinden git dediğini yaptırmak istiyorsan:)
Sizi kaybetmekten korkmayan megaloman bir kişilik. Deger mi zamaninizi harcamaya bilemedim1buçuk sene oldu
Olabilir het erkek evlenelim diye hazır olmuyor. Benimki de öyleydi sal gitsin . Belki maddi acidan da kendini hazır hissetmiyor olabilir. Dünyayı gezemez artk ztn virüs varBenim de evlenme derdim yok ailelerle tanıştık herkes biliyor ilişkimizi benimle takılma derdinde olduğunu düşünmüyorum da bilemedim arada böyle anlaşmazlık oluyor işte
Evet kaybetme korkusu yok galiba ya da dışarıya öyle yansıtmaya çalışıyorSizi kaybetmekten korkmayan megaloman bir kişilik. Deger mi zamaninizi harcamaya bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?