- Konu Sahibi portakalcicegi41
-
Evlenmemeyi istemek için vasıflı mı olmak gerekiyor illa miss? Veya vasıfsız olunca mı bu hakaretler hak ediliyor?Ne kadar saygısız bir insan
Evlenen arkadaşıyla küsmesi ise net bir dangalaklık adamın hayatı ister evlenir ister boşanır sizinkine ne ??
Evlilik köü bir şey değil ki, evini aileni biliyorsun, varlıkta yoklukta beraber hayatı göğüslediğin güvendiğin 2. bir kişi oluyor yanında
Konuya gelirsem bu asla evlenmem diyen erkekler bence gerizekalı, cool olucam toplumdan farklı olucam diye manevi taraflarını eksik brıakıyorlar. Cool mu olmak istiyorsun, çok çalış vatana millete hayırlı işler yap insanlığa katkın olsun. Bu kadar. Kim ki senin sevgilin Elon Musk mı, Merkel mi, corona aşısı mucidi mi ... kimse kendisi sıradan bir vatandaş vasıflı falan değil. Film izleyinc,e kitap okuyunca dünyayı kurtarmıyorsun. Arkadaş ben PhDyim, bilgisayar mühendisiyim, ABDnin ünlü şirketinde de 1 yıl çalıştım, vasıflının Allahıyım yani, asla böyle tepeden bakma hissi falan gelmedi bana. Bu kendilerini bir b.k sanan erkekler ne çok çoğaldı Türkiye'de???
Ahkam kesmekle, aile değerleri olan kadınlara hakaret etmekle vasıflı olunmuyor ancak dangalak olunuyor. Ben olsam bu yazdıklarımı yüzüne söylerim. Sonra da terk ederim bu hödüğü.
Evlenmemeyi istemek için vasıflı mı olmak gerekiyor illa miss? Veya vasıfsız olunca mı bu hakaretler hak ediliyor?
Adam dan dun konuşmuş, kızı da pasifize etmiş hala burada yanlış mı anlaşıldım diye soruyor. Ayrılsın bitsin, aa ne kadar terbiyesizmiş diye cık cıklayalım bitsin ama neden herkes evlenmek zorunda gibi bir algı var? Madem öyle sen neden evlenmedin hala? Dünyayı mı kurtarıyorsun yoksa karşına hep evlenmek istemeyenler mi çıkıyor?
Evlenmek istemeyen istemesin, zaten belli ediyorlar kendilerini yaşam tarzlarıyla. Sonra aa bu neden istemiyor ki diye şaşırmak neden?
Ne evlenmek ne de evlenmemek cool.
Yanlış açıdan bakıyorsunuz evlenmeye. Bu yüzden de bu kadar yükseliyorsunuz belki.
Konu sahibinin sevgilisinden bağımsız olarak yorum yapmaya çalıştım. Adama istediğinizi diyin ama asla evlenmeyi düşünmüyorum diyen adam neden gerizekalı oluyor?Ablacım ben adamın evlenmek istememesine hakaret etmedim ki.
Adamın evlenmek isteyen bir kadına vasıfsız demesine karşı çıktım saçmalık çünkü. Bu kişisel bir tercih. İsteyen evlenir isteyen evlenmez ama evlenmek isteyen birine de vasıfsız diyemezsin alakası yok. Evlenmek istemeyince vasıflı olmuyorsun kişisel tercihini yaşamış oluyorsun.
Evlenmek istemeyen ve bu yüzden kendini 'vasıflı' gören erkek tipi fazlalaştı tepkim ona. Kadınlara hakaret edecek bir yer daha buldular. İnsanlara hele ki kadınlara bu kadar hakaret edilen kadın düşmanı bir toplumda kadınlara hakaret eden çıkarsa ben de ağzıma geleni yazarım kusura bakmasınlar. Adama dangalak demişim arkasındayım.
Ben niye evlenmedime gelince beğenmedim almadım, almadıklarım benim kadar 'vasıflı' değillerdi orası doğru. Benim kadar eğitimli olanlara da ben ısınamadım, tutmadı. Türk erkeği iyice yoldan çıktı son 10 yılda, Türk erkekleriyle zaten işim olmaz. Türk erkekleri evlenmek istesin istemesin zaten muhattabım veya ilgi alanım değil.
İnsanlara özel hayatlarıyla sen de niye evlenmedin o zaman demek hiç hoş değil, burda bir kadına saçma sapan bir tip hakaret ediyor benimle ne alakası var??
Bu arada evet dünyayı kurtarıyorum gerçekten dünyaca bilindik bir şirkette çalışıyorum, milyonlarca insanın kullandığı bir sitemde çalışıyorum. İsteyenlere özelden Linkedin profilimi atarım görürüsünüz.
Arkadaşınızın eğer kullandığı cümleden farklı bişey anlatmak istemisse vallahi ben anlamadım ama hiç hoş olmayan bi konuşma olmuş. Evlilik meraklısı kelimesinde bana her zaman tuhaf gelmiştir. Bu kavramı erkeler kızlarla sıradan basit ilişkiler kurmak için bulmuş olmalılar. Herkes mutlu huzurlu kendisini koşulsuz sevebilecek biriyle evlenmek ister. Evliliği küçümseyen insanlar bana her zaman itici gelmiştir . Yani evlenmek istemeye bilir, evliliği düşünmüyor olabilir , evliliğe inanmıyorum vs bile diyebilir ama kendisi istemiyor diye kucumsemesi ve üstüne kendi hayatındaki insana böyle cümleler kurması hiç hoş değil. Evlenmeyi düşünmediği için değil ama aşağılayıcı tavırlarından dolayı kendisinden uzaklasmaniz iyi olabilir .kendisi gibi biriyle olsunHanımlar selam. Direkt konuya geçiyorum.
Erkek arkadaşımla konuşuyorduk kendisinin bir arkadaşı var yakın zamanda evlenmeyi planlıyor ve benim erkek arkadaşım da hiç desteklemiyor neredeyse küsme noktasındalar.
ben de erkek arkadaşımı haksız bulduğum için eleştiriyorum neymiş hayatı yaşamadan evleniyormuş kızı tanımamış daha falan filan. Bana göre arkadaşının mutluluğu ile mutlu olması gerekiyor. Bunu dedim bana diyor ki sen de mi böyle vasıfsız hayaller kuruyorsun benim evlenmeye niyetim yok filan saydırdı bana. Tabiki insanın kendi yuvası olması çok güzel bir şey niye vasıfsız olayım dedim. İnanın anlamıyorum. Sonra biz vasıflı bir çiftiz evlenmiyoruz ya sana göre farklı ve vasıflı ne yapıyoruz dedim sen ilişkiye mi çamur atıyosun ayrıl o zaman evlenicek birini bul filan yapıyor inanın çok üzüldüm. Evlilik meraklısı da değilim daha yaşım genç. Bu kadar öküz konuşmasına gerek var mıydı bu neydi şimdi ? Ben yanlış anlaşılacak bir şey demedim çünkü. Bana birkaç kere daha vasıfsız vs demişliği var ama niye der ki bunu insan. Kendisinden dazla kitap okur film izlerim mesleğimi küçümseyemez meslektaşız zaten. İnanın canım sıkıldı. Ne yapayım
eee boyle bır uslup ve usturupsuz yaklasımından oturu ayrıldım dedıgınızı gormedım ?
heralde devam etmeyeceksınız degıl mı?
kesınlıkle cok saygısız fıkrını soyleyen ınsana vasıfsız demıs halbukı kendısı hadsız arkadasının evlenmesını mutlulugunu destekleyemeyecek kadar mutsuz huzursuz haset nerde nasıl konusulur nasıl tepkı verılır sorunlar nasıl cozulur bılemeyecek kadar da ergenÇok saygısız bir insan, umarım konu sahibesi ayrılmıştır.
Vasıfsız kelimesini nasıl kullanabiliyor. Bu çok büyük bir sorun. Karşınızdaki kim olursa olsun kendini küçümsettirtmeyin.Hanımlar selam. Direkt konuya geçiyorum.
Erkek arkadaşımla konuşuyorduk kendisinin bir arkadaşı var yakın zamanda evlenmeyi planlıyor ve benim erkek arkadaşım da hiç desteklemiyor neredeyse küsme noktasındalar.
ben de erkek arkadaşımı haksız bulduğum için eleştiriyorum neymiş hayatı yaşamadan evleniyormuş kızı tanımamış daha falan filan. Bana göre arkadaşının mutluluğu ile mutlu olması gerekiyor. Bunu dedim bana diyor ki sen de mi böyle vasıfsız hayaller kuruyorsun benim evlenmeye niyetim yok filan saydırdı bana. Tabiki insanın kendi yuvası olması çok güzel bir şey niye vasıfsız olayım dedim. İnanın anlamıyorum. Sonra biz vasıflı bir çiftiz evlenmiyoruz ya sana göre farklı ve vasıflı ne yapıyoruz dedim sen ilişkiye mi çamur atıyosun ayrıl o zaman evlenicek birini bul filan yapıyor inanın çok üzüldüm. Evlilik meraklısı da değilim daha yaşım genç. Bu kadar öküz konuşmasına gerek var mıydı bu neydi şimdi ? Ben yanlış anlaşılacak bir şey demedim çünkü. Bana birkaç kere daha vasıfsız vs demişliği var ama niye der ki bunu insan. Kendisinden dazla kitap okur film izlerim mesleğimi küçümseyemez meslektaşız zaten. İnanın canım sıkıldı. Ne yapayım
Yorum yapan arkadaşlar söylenmesi gereken her şeyi söylemişler, bence de yol vermeniz gerekiyor böyle bir insana ama benim dikkatimi çeken bu sözleriniz oldu. Ayrıldığınızda kötü hissedeceğinizi belirtmişsiniz ya, zaten adamın söyledikleri başlı başına size kötü hissettirmeli ve tam da bu yüzden ona ihtiyacınız olmadığını anlamalısınız bence. Bu hataya çoğumuz düşebiliyoruz ve tamamen kendimize yeterince değer vermememizden kaynaklandığını düşünüyorum. Siz değerlisiniz, o tarz dan dun bir uslubu hak etmiyorsunuz. Böyle birinden ayrılmak da sizi tam tersine rahatlatmalı, çünkü kendiniz için en güzelini yapmış olacaksınız.ayrılmak da istemiyorum şuan depresyona girebilirim zaten evden çıkamıyoruz pandemi sebebiyle mesleğim olsa da işimi tam oturtamadım vs vs o yüzden bu durum beni fazlaca üzebilir bu adımı atmaya da korkuyorum ne yazık ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?