Yanlış mı anlaşılmışım

Bunca kültürlü çift var aşık oldukları için evleniyolar ve hayatlarını kisitlanmis hissetmiyolar çünkü neden öyle olsun? Sizin partnerinizi sorguladım açıkçası. Bekarken başkalarıyla da rahatça takilabiliyo da mı evlenince sadece tek bir kadınla yaşamak zoruna gitmiş?

Evlenmemeyi istemek için vasıflı mı olmak gerekiyor illa miss? Veya vasıfsız olunca mı bu hakaretler hak ediliyor?
Adam dan dun konuşmuş, kızı da pasifize etmiş hala burada yanlış mı anlaşıldım diye soruyor. Ayrılsın bitsin, aa ne kadar terbiyesizmiş diye cık cıklayalım bitsin ama neden herkes evlenmek zorunda gibi bir algı var? Madem öyle sen neden evlenmedin hala? Dünyayı mı kurtarıyorsun yoksa karşına hep evlenmek istemeyenler mi çıkıyor?
Evlenmek istemeyen istemesin, zaten belli ediyorlar kendilerini yaşam tarzlarıyla. Sonra aa bu neden istemiyor ki diye şaşırmak neden?

Ne evlenmek ne de evlenmemek cool.
Yanlış açıdan bakıyorsunuz evlenmeye. Bu yüzden de bu kadar yükseliyorsunuz belki.

Ablacım ben adamın evlenmek istememesine hakaret etmedim ki.

Adamın evlenmek isteyen bir kadına vasıfsız demesine karşı çıktım saçmalık çünkü. Bu kişisel bir tercih. İsteyen evlenir isteyen evlenmez ama evlenmek isteyen birine de vasıfsız diyemezsin alakası yok. Evlenmek istemeyince vasıflı olmuyorsun kişisel tercihini yaşamış oluyorsun.

Evlenmek istemeyen ve bu yüzden kendini 'vasıflı' gören erkek tipi fazlalaştı tepkim ona. Kadınlara hakaret edecek bir yer daha buldular. İnsanlara hele ki kadınlara bu kadar hakaret edilen kadın düşmanı bir toplumda kadınlara hakaret eden çıkarsa ben de ağzıma geleni yazarım kusura bakmasınlar. Adama dangalak demişim arkasındayım.

Ben niye evlenmedime gelince beğenmedim almadım, almadıklarım benim kadar 'vasıflı' değillerdi orası doğru. Benim kadar eğitimli olanlara da ben ısınamadım, tutmadı. Türk erkeği iyice yoldan çıktı son 10 yılda, Türk erkekleriyle zaten işim olmaz. Türk erkekleri evlenmek istesin istemesin zaten muhattabım veya ilgi alanım değil.
İnsanlara özel hayatlarıyla sen de niye evlenmedin o zaman demek hiç hoş değil, burda bir kadına saçma sapan bir tip hakaret ediyor benimle ne alakası var??
Bu arada evet dünyayı kurtarıyorum gerçekten dünyaca bilindik bir şirkette çalışıyorum, milyonlarca insanın kullandığı bir sitemde çalışıyorum. İsteyenlere özelden Linkedin profilimi atarım görürüsünüz.

Son düzenleme:
Konu sahibinin sevgilisinden bağımsız olarak yorum yapmaya çalıştım. Adama istediğinizi diyin ama asla evlenmeyi düşünmüyorum diyen adam neden gerizekalı oluyor?

Burada yeri geliyor kendi özel hayatlarımızı konuşuyoruz. Yorum yapılmasını istemiyorsak gizleriz değil mi? Ayrıca ayıp bir konu da değil neden evlenmemenizi sormam hoş olmasın?

Arkadaşınızın eğer kullandığı cümleden farklı bişey anlatmak istemisse vallahi ben anlamadım ama hiç hoş olmayan bi konuşma olmuş. Evlilik meraklısı kelimesinde bana her zaman tuhaf gelmiştir. Bu kavramı erkeler kızlarla sıradan basit ilişkiler kurmak için bulmuş olmalılar. Herkes mutlu huzurlu kendisini koşulsuz sevebilecek biriyle evlenmek ister. Evliliği küçümseyen insanlar bana her zaman itici gelmiştir . Yani evlenmek istemeye bilir, evliliği düşünmüyor olabilir , evliliğe inanmıyorum vs bile diyebilir ama kendisi istemiyor diye kucumsemesi ve üstüne kendi hayatındaki insana böyle cümleler kurması hiç hoş değil. Evlenmeyi düşünmediği için değil ama aşağılayıcı tavırlarından dolayı kendisinden uzaklasmaniz iyi olabilir .kendisi gibi biriyle olsun

Çok saygısız bir insan, umarım konu sahibesi ayrılmıştır.
kesınlıkle cok saygısız fıkrını soyleyen ınsana vasıfsız demıs halbukı kendısı hadsız arkadasının evlenmesını mutlulugunu destekleyemeyecek kadar mutsuz huzursuz haset nerde nasıl konusulur nasıl tepkı verılır sorunlar nasıl cozulur bılemeyecek kadar da ergen
evlat olsa eldıvenle sevılır

Vasıfsız kelimesini nasıl kullanabiliyor. Bu çok büyük bir sorun. Karşınızdaki kim olursa olsun kendini küçümsettirtmeyin.

Arkadaşı kızı yeterince tanımadığı için evlilik konusunda hızlı gitmemesi için uyarabilir. Kendisi de evlilik için hazır olmayabilir. Ama bunu söylemenin de bir adabı var. Maksadın evlenmekse benden ayrıl başkasını bul diyemez. Diyorsa sizi kolaylıkla gözden çıkarabileceği anlamına gelir.

Yorum yapan arkadaşlar söylenmesi gereken her şeyi söylemişler, bence de yol vermeniz gerekiyor böyle bir insana ama benim dikkatimi çeken bu sözleriniz oldu. Ayrıldığınızda kötü hissedeceğinizi belirtmişsiniz ya, zaten adamın söyledikleri başlı başına size kötü hissettirmeli ve tam da bu yüzden ona ihtiyacınız olmadığını anlamalısınız bence. Bu hataya çoğumuz düşebiliyoruz ve tamamen kendimize yeterince değer vermememizden kaynaklandığını düşünüyorum. Siz değerlisiniz, o tarz dan dun bir uslubu hak etmiyorsunuz. Böyle birinden ayrılmak da sizi tam tersine rahatlatmalı, çünkü kendiniz için en güzelini yapmış olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…