• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı anlıyorum ,yoksa? Ne yapmalıyım kızlar

öncelikle evli olduğunu biliyor. birşey olacağını sanmıyorum..
eski konuna baktım. kocanda soğukmuş. o yüzden sanırım ilgini çekti, öyle şeyler düşündün.

Bende öyle düşünüyorum, uzun zamandır iş ortamlarından uzak kaldım. Yanlış yorumluyorumdur bana öyle gekiyordur diyordum arkadaşım ısrarcı olunca ve bu akşamdan sonra biraz kafam karıştı kısacası :/

Ben de :KK70:

Valla ilk günden deneyimsiz elemanı götürmek nadir de karşılaşılan bir olay olsa da olur mu, olur..
Ama hikayenin tüm parçalarını birleştirince bilemiyorum ...
Eşin ne dedi ?

Şaşırdı fakat olumsuz bir şey düşünmedi tabiki.
Aklına o tarz şeyler asla gelmez onun öyle bir adam değildir hiç.
Bende bilemiyorum. Adamın genel bir rahatlığı söz konusu. Ben üzerime mi alınıyorum bilemiyorum :/ Ergen gibi hissediyorum da böyle olunca.

İlgisinden hoslandigini soylemissin.farkina varmadan - bos bi anina denk gelir- bi hata yaparsan donusu olmaz.son pismanlik fayda etmez.dikkatli ol.

Doğru diyorsun arkadaşım.
Yani o kadar uçmam herhalde sonuçta çok şükür evliliğimden hayatımdan memnunum.
Ama huzursuz edici seyler bunlar yinede :(

Esin bisey demiyormu whatsapptan yazmasina yada bu seyahat meselesine

bence bu adamı konuşmalısınız
ben işe girerken arada oluyor ve bekar kişiler gittiğini söylemişlerdi
ben bu kadar tecrübesizken beni gitmenizi ısrarcı olmanız beni rahatsız ediyor dersiniz
ve gitmek istemdiğinizi dile getirirsiniz
eğer ki giderseniz size iyicene yakınlaşmak isteyecek

Kızlar,
İçim inanılmaz sıkılıyor.
Tavsiyenize ihtiyacım var.
Hayatımda uzun zamandır istediğim değişiklik oldu ve bir firmada kısa bir süre önce işe başladım. Gayet keyifli ve hevesli başladım ama şuan bıraksam mı diye düşünüyorum.

Takım liderimiz, otuzlu yaşlarda, herkesin gözünün üstünde olduğu ,etkileyici ,hoş bir bekar adam.
Tavırları dolayısıyla sanırım ondan gayet rahat. İlk hafta bana karşı çok yardım sever ve ilgiliydi. Anormal gelmedi tabi ki ama zamanla olmadık zamanlarda bana bakışlarını yakalamam, flörtöz tavırları ve çok alakasız nedenlerle watsaptan yazması biraz tuhaf geliyordu. Yine de kötü düşünmüyordum hem iş arkadaşı olduğumuzdan hemde evli olduğumdan. Kaldı ki ben gösterişli bir kadın değilim kesinlikle, hani evli olmasına bile aldırmadan asılmaya kalkılacak bir tip değilim amiyane tabirle :) Kaldi ki kendisine ilgi gösteren bayan da çok.

Fakat bu akşam benimle alakası olmayan bir işe beni yazdığını, iki günlüğüne istanbula seyahat etmemiz gerektiğini söyledi. Benim o işle alakam olmadığımı söylesem de ısrar edip beraber gideceğiz dedi. Dahası yeni girmiş elemanım ben ne bilirim ki zaten?

Yakın arkadaşımla paylaştım bu konuyu tabi ki . O bana asıldığı konusunda ısrarcı, bu tavırlar normal değil diyor. Bende onun gazıyla mı yanlış yorumluyorum yoksa hakikaten öyle mi çözemedim ve çok bunaldım.

Böyle şeyleri düşünmek bile açımdan çok utanç verici. Fakat bir yandan da böyle bir ilgi hoşuma mı gidiyor diye de endişeleniyorum, dediğim gibi hoş adam yani ay çok kötü :KK43:((

Kızlar ben saçmalıyorum değil mi?
Bıraksam mı işi, adama ters mi davransam, ortada fol yok yumurta yokta ben mi abartıyorum acaba?
Siz ne diyorsunuz :/ ?
Tehlikeli sularda yüzüyorsun,sen de farkındasın...

Şaşırdı fakat olumsuz bir şey düşünmedi tabiki.
Aklına o tarz şeyler asla gelmez onun öyle bir adam değildir hiç.
Bende bilemiyorum. Adamın genel bir rahatlığı söz konusu. Ben üzerime mi alınıyorum bilemiyorum :/ Ergen gibi hissediyorum da böyle olunca.

Yoo hic ergen oldugubu sanmiyorum, eşten eşe değişir bu durum, kimisi cok rahat olur. Ama bence hislerinin doğru olma olasılığı yüksek, ona göre hareket et. Tavrını belirle, ama bence isten cikma

Esin bisey demiyormu whatsapptan yazmasina yada bu seyahat meselesine

Eşim ilgilenmez zaten watsapımda nolup bittiğiyle. Seyahat meselesi iş gezisi olunca bir şey demedi yeni girdiğim için şaşırdı o kadar.

Yoo hic ergen oldugubu sanmiyorum, eşten eşe değişir bu durum, kimisi cok rahat olur. Ama bence hislerinin doğru olma olasılığı yüksek, ona göre hareket et. Tavrını belirle, ama bence isten cikma

Bu gün tekrar konuştum.
Gerekçelerimi saydım döktüm. En son bana "ben sizin gelmenizi istiyorum bir problem mi var müge hanım işten mi kaçıyorsunuz?" diye tersledi. Üstelemedim ondan sonra. Gideceğim mecburen. Bir şey değil işyerindeki kızlar da bana bütün gün neden sen gidiyorsun ki ya senin alakan yok felan diyip durdular. Milletin aklına da saçma sapan şeyler gelecek diye korktum

bence bu adamı konuşmalısınız
ben işe girerken arada oluyor ve bekar kişiler gittiğini söylemişlerdi
ben bu kadar tecrübesizken beni gitmenizi ısrarcı olmanız beni rahatsız ediyor dersiniz
ve gitmek istemdiğinizi dile getirirsiniz
eğer ki giderseniz size iyicene yakınlaşmak isteyecek

Yani üstümüz olduğu için ortada da iş olduğu için gitmem diye tutturmamda tuhaf oluyor aslında.
Yine de ısrarcı oldum ama terslendim. Bende üstelemedim daha fazla

Eşim ilgilenmez zaten watsapımda nolup bittiğiyle. Seyahat meselesi iş gezisi olunca bir şey demedi yeni girdiğim için şaşırdı o kadar.
O zaman tek yol isten ayrilman yoksa geri donulmesi zor olan bi yola girebilirsin. Adam zorla is seyahatine cikarmaya zorluyor. İs bahanesini kullanmasina izin verme. Esine de yazik uzme onu bence hicbirsey aile huzurundan onemli degil.

O zaman tek yol isten ayrilman yoksa geri donulmesi zor olan bi yola girebilirsin. Adam zorla is seyahatine cikarmaya zorluyor. İs bahanesini kullanmasina izin verme. Esine de yazik uzme onu bence hicbirsey aile huzurundan onemli degil.

Doğru diyorsun ama ortada resmiyet kazanmış bir durum yok.
Adam beni açıkça ayartmaya çalışmıyor yani.
Bu durumda pılımı pırtımı topluyorum gidiyorum sırf iş gezisine götürdüğü çin diyemem de.
Eşimin üzüldüğü şüphelendiği hiç bir durum yok.
Sadece ben kaygılandım ve şüphelendim :/

Buraya kadar iyiydi....

yaa :(:(
Kötü bir durum gerçekten. Bende kendime sinir oluyorum. Böyle şeylerin aması olmaz farkındayım. Sadece adamın değişik bir aurası var, etkilenen tek ben değilim aslında. Vicdan mı rahatlatıyorum şuanda bilmiyorum ama

Doğru diyorsun ama ortada resmiyet kazanmış bir durum yok.
Adam beni açıkça ayartmaya çalışmıyor yani.
Bu durumda pılımı pırtımı topluyorum gidiyorum sırf iş gezisine götürdüğü çin diyemem de.
Eşimin üzüldüğü şüphelendiği hiç bir durum yok.
Sadece ben kaygılandım ve şüphelendim :/
Resmiyet kazanmasini bekleme bence. Biseylerden suphelenmissin ki yazmissin buraya ne dememizi bekliyorsun anlamadim vallahi vicdan mi rahatlatmak istiyorsun git o zaman nolcak alti ustu bi erkekle is gezisi seni zorluyor ama olsun evlisin ama olsun hos adam dimi boyle mi diyelim?

Resmiyet kazanmasini bekleme bence. Biseylerden suphelenmissin ki yazmissin buraya ne dememizi bekliyorsun anlamadim vallahi vicdan mi rahatlatmak istiyorsun git o zaman nolcak alti ustu bi erkekle is gezisi seni zorluyor ama olsun evlisin ama olsun hos adam dimi boyle mi diyelim?

Ayyy bi de dövseydin :))
Ya söylemek istediğim şey şu, amatörce de davranmak istemediğim. Öyle de kötü yani.
Kendi kendime triplere girmiş gibi de gözükmek var sonucunda. O daha kötü bana kalırsa.
Ay neyse

Back
X