- 26 Temmuz 2014
- 902
- 1.471
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Midemi bulandiran kadinlarin patron konulari vol3
Öf sıktınız ya.bunu yapan kocan olsaydı bosaniyorum kizlar diye gelirdin
Git 2 gunlugune hevesini al gel neolur olmaz temiz ol yinede![]()
Eşim istemiyor"dedin mi? Eşin ilgisizse bu durum daha da vahim.Axaba bu adam biryerden bunu duymuş olabilir mi?Gerekirse işten çıkmalısın.Eşine de durumu söyleyerek.Duyması iyi de olur.Bu adamın ilgisi hoşuna gitse bile güvenme ilgisine.Cinsel amaçlı yaklaşıyordur.Eşinin başına gelse bu durum ne ne hissederdin onu düşün(şeytan dürtmesi için).yaa
Kötü bir durum gerçekten. Bende kendime sinir oluyorum. Böyle şeylerin aması olmaz farkındayım. Sadece adamın değişik bir aurası var, etkilenen tek ben değilim aslında. Vicdan mı rahatlatıyorum şuanda bilmiyorum ama
Eşim istemiyor"dedin mi? Eşin ilgisizse bu durum daha da vahim.Axaba bu adam biryerden bunu duymuş olabilir mi?Gerekirse işten çıkmalısın.Eşine de durumu söyleyerek.Duyması iyi de olur.Bu adamın ilgisi hoşuna gitse bile güvenme ilgisine.Cinsel amaçlı yaklaşıyordur.Eşinin başına gelse bu durum ne ne hissederdin onu düşün(şeytan dürtmesi için).
Daha neden fikir almak için konu açıyorsunuz ozaman? Ortada alacak bir fikirde yok, tabiki giymeyeceksiniz. Giytiniz diyelim orada size askintilik yapti farkli olaylar gelisti ozaman ne olacak. Kocaniza aciklayabilecekmisiniz yoksa isten atmasinlar diye susacakmisiniz? Bile bile lades sizinki. Ve durum ortadayken hala bir çırpınış gitsemmi diye konuşuyorsanız evet mide bulandiricisiniz
Bugun konustu mu sizinle
Aynı fikirdeyimkendi egosunu tatmin etmek, evli bayanı bile tavladım diyebilmek için yaklaşıyordur pislik size.hem evli biri ile cinsel anlamda çok daha rahat olacağını düşünmüştür