- Emoji Skoru
- 453
- Puanlar
- 18
kayınvalıdemle bırkac sorun yasadık . Ama ben bazı konularda haksız olduğumu düşünüp kendmce pişman oldum ve olumsuz düşünmemeye karar verdim. Gecenlerde onu aramıstım aksam musaıt mısın dıye o da yarın olsa olurmu dedi . Bende tamam dedim .Nişanlımda annemin işleri var sana söylemiyor ama bana gelip söylüyor dedi . Yani gitmedik haliyle . Aradan 1 hafta gecti sanırım. Ben dün dedimki yarın size gidelim mi . Keyif alıyorum tam bir aile gibi hisseidyorum bir arada olunca dedim . Yarın anneme sorayım dedi nişanlım . Bugun de işleri varmıs annemın baska zaman olsun dedi dedi . Hatta bugun nişanlımın odasını değiştirdıler falan nişamlımla ayrılıp eve gıdınce . Alındım bıraz ne bileyim . Elbette işi vardır olabılır fakat 2.kez olunca . Belki de bende hata davet edilmediğin yere neden gitmek istiyorsun ki . Ve not olarak işi gücü çok umursamamz kvdem yanı olsun ne olacak gel oturalım tarzında bır kadındır . bunu kotu anlamda soylemıyorum . Daha önceleri böyle oluyordu çünkü . Ha birde çalısıyor kendisi . Ama insan hisseder ya bazen , bende şöyle hissediyorum bana karsı soğuk ve oyle kalmak istiyor , pek görüşmek istemiyor . Halbukı ben birarada olalım sohbet edelim , nisanlımın annesi yarında benım annem olacak , yaslanacak , ona bakacağım dıye düşünüyorum . uzaklıklar yerıne yakınlıklık olsun , genıs bır aıle olalım , klasık kaynana gelın iliskisinin cıkmazlarından zıyade saygıyla sevgıyle bir ilişki kuralım istiyorum . fakat karsınızda kı bu yakınlığa olumlu bır adım atmayınca üzülüyorsunuz . Fikirlerinizi almak istiyorum . Belkide abartıp bos yere kırılıyorum