• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlış mı anlıyorum

İlk geleceğim dedikten sonra daveti karşıdan beklemek daha doğru olurdu.
Müsait olduklarında kendileri çağırma açısından. Israrla geleceğim demenin anlamı yok.
Belki mesafeli kalmak istiyorlar, belki gerçekten yine müsait değildi.
Beklemede kalın derim.

kiz evi naz evi demek istemiyorum sevmem oyle nazli niyazli isleri ama, biraz kendinizi agirdan satmaniz gerektigini dusundum eski konularini okuyunca. Kayinvalideniz bu kadar evlilik meraklisi bir kizi elin olarak istemiyor bence. Ayrica anlasigim kadariyla yasayis olarak dusunce yapisi olarak filan da nisanlinla uyumsuzsunuz. Yani acikcasi ben bu iliskide umut gormuyorum pek pamuk ipligine bagli gibi. Sizi istediklerini felan da dusunmuyorum hic, kadin bir bahane olsa da bozulsa diye dort gozle bekliyor sanki...

Evlenince de kv sürekli bana gelmek istiyor diye konu açarsınız. Kadin mesafeyi koymuş fırsatı değerlendir.

bir kaç seferdir konularına denk geliyorum. burdan bakıldığında nişanlını kaybetme korkun çok çok yoğunmuş gibi görünüyorsun. bu korku da seni doğallıktan uzaklaştırmış. ailesine karşı sevimli, şirin görünmek için yaptıkların, yapmaya çalıştıkların seni onların gözünde itici biri yapmış. oğulları tepki vermesin diye belki direkt kendisine laf etmeseler de, üzgünüm ki seni istemiyorlar. nişanlını ve ailesini neden bu kadar gözünde büyütüyorsun? kendini neden küçük düşürüyorsun? gözü kör aşık gibisin, biraz aklını devreye sok. kalbinle aklını dengeye oturt. daha sonra su akar yolunu bulur.

gerçekleri yazacağım
kv sizi istemiyor hatta aile meclisinde de istemiyor
bu taktikle zamanla oğlunun da aklını çelecek
oğlu zamanla ayrı düşmelerinin sebebini sizden bilecek ve size karşı soğuk olacak

zaten önceki konularınızda sizi daha emek veren taraf olarak gördüm
bunlar hep size işaret aslında
bence yol yakınken vazgeçin

olabilir karsilikli sorunlar olduysa sogumustur belki senden.
en iyisi bir sure uzak kal neden gitmek istiyorsun nisanlisin onlarin sana gelmesi lazim . takma hem evlenince yoluna girer.

Back
X