yanlış mı anlıyorum

minta123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
822
453
18
kayınvalıdemle bırkac sorun yasadık . Ama ben bazı konularda haksız olduğumu düşünüp kendmce pişman oldum ve olumsuz düşünmemeye karar verdim. Gecenlerde onu aramıstım aksam musaıt mısın dıye o da yarın olsa olurmu dedi . Bende tamam dedim .Nişanlımda annemin işleri var sana söylemiyor ama bana gelip söylüyor dedi . Yani gitmedik haliyle . Aradan 1 hafta gecti sanırım. Ben dün dedimki yarın size gidelim mi . Keyif alıyorum tam bir aile gibi hisseidyorum bir arada olunca dedim . Yarın anneme sorayım dedi nişanlım . Bugun de işleri varmıs annemın baska zaman olsun dedi dedi . Hatta bugun nişanlımın odasını değiştirdıler falan nişamlımla ayrılıp eve gıdınce . Alındım bıraz ne bileyim . Elbette işi vardır olabılır fakat 2.kez olunca . Belki de bende hata davet edilmediğin yere neden gitmek istiyorsun ki . Ve not olarak işi gücü çok umursamamz kvdem yanı olsun ne olacak gel oturalım tarzında bır kadındır . bunu kotu anlamda soylemıyorum . Daha önceleri böyle oluyordu çünkü . Ha birde çalısıyor kendisi . Ama insan hisseder ya bazen , bende şöyle hissediyorum bana karsı soğuk ve oyle kalmak istiyor , pek görüşmek istemiyor . Halbukı ben birarada olalım sohbet edelim , nisanlımın annesi yarında benım annem olacak , yaslanacak , ona bakacağım dıye düşünüyorum . uzaklıklar yerıne yakınlıklık olsun , genıs bır aıle olalım , klasık kaynana gelın iliskisinin cıkmazlarından zıyade saygıyla sevgıyle bir ilişki kuralım istiyorum . fakat karsınızda kı bu yakınlığa olumlu bır adım atmayınca üzülüyorsunuz . Fikirlerinizi almak istiyorum . Belkide abartıp bos yere kırılıyorum

Bence biraz buyutmussun kafanda,zamanla alisacaksiniz zaten birbirinize.

Abartiyorsun, mesafe her zaman iyidir.
Ayrica kadin cagirmiyorsa neden surekli gidelim diye israr ediyorsun ki? Bence kadin dogru olani yapiyor.

bencede kaynanasından köşe bucak kaçan onca insan varken neden kırılıyosunki mesafeli olması daha iyi çok iyi yapıyo iyi bir kaynanan var bence :)
birde hergün hergün çağıranlar var yanına gidince kırılsan dahamı iyi olur
takma kafana belkide daha nişanlısınız diye böyle davranıyodur
zamana bırak çağırırsa gidersin

bundan bir kaç yıl sonrada kv ile arama mesafe koymak istiyorum nasıl yapacağım dememek için bu yakınlaşma sevdasından vazgeç. kırılmışsada zamanla su akar yatağını bulur

Malesef hayat hayal ettiğiniz gibi olmayabiliyor. Anlıyorum çok iyi niyetlisiniz.Sevelim,sevilelim,dipdibe olalım.Kelebekler gibi uçuşalım. AMA gel görki gerçekler öyle değil. Kayınvalidenizle seviyeli ve gerektiği kadar samimi olun.Fazlası şimdi olmasa bile ileride zarar verebilir.Ayrıca bırakın o peşinizden koşsun. sizde zaten gerekli karşılığı verirsiniz

isi oldugunu nisanliniza solemis nisanliniz gelip size solemis ben olsam bidaha gidelim die teklif etmezdim karsi tarafin davet etmesini beklerdim iyi niyetlisiniz tamam belki kayinvalidenizde oledir iyi bir insandir ama resmiyet candir can fazla yuz göz olmayin derim ben kayinvalidenizin cizdigi siniri koruyun

Minta sen istenmiyorsun canım. Bunu kabul etmen gerekir artık.
Konularını dışardan bir gözle okumaya çalış, anlarsın belki..
Validenin tavırları net. Hissediyorsun da, itiraf mı edemiyorsun kendine.
Durum farklı olsa nişanlın annesine sormadan seni götürürdü, ya da arar biz geliyoruz derdi.

Gerçekten müsait de olmayabilir tabii. Ama üstüste olmaz, bu işte tuhaflık var.

siz zaten bi defa gelecem demişşiniz kabul etmemeli daha ikinciyi neden teklif ediyorsunuz ki . keşke kayın validenizin sizi arayıp davet etmesini bekleseydiniz. ki sizi istemiş olsaydı olan işi bahane etmezdi ne olursa olsun kabul ederdi . ki siz anlaşıldığı üzere iyi niyetli bi insansınız.

kitap kokusuna katılıyorum . nişanlınızın sizi elinizden yutup götürmesi laz'ımdı . ki iki defa sizi kabul etmemelerine nişanlınızın tepkisi ne oldu ?

Dün ki gibi konuna yorum yapanlara ve gelen olumsuz yorumlara hav hav demen gerekirdi viz viz demen gerekirdi gibi hakaret dolu yorumlar yapmayacaksan diyorum ki sen istemiyorsun ama nisanlin da bunu bile bile yanında durmuyor.

Sana çok yazık olacak.

Bir ustteki yorumu okuyunca ben de şöyle bir göz attım eski konulariniza. Özellikle 19 Temmuz tarihli konunuzu okuyunca dusundum de yorumunu alintiladigim arkadas kesinlikle haklı.
Araya en başta koymaniz gereken mesafeyi koymamissiniz. Belki bu sebepten kaynakli belki degil ama sizi kesinlikle istemiyor kayinvalideniz.
Ben yerinizde olsam davet edilmedigim yere iki kere gitme tesebbusunde bulunmam. Araniz zaten hic duzelmemis ki neden bu birlikle olma cabaniz kayinvalideyle?

Sizin bir duruşunuz yok ve bundan dolayı taviz veren siz olacaksınız ilişkilerinizde. nişanlınız da anneci,siz daha kendinize güvenemezken kim size niye güvensin?
Ayrıca daha evlenmeden ne kadar da meraklısınız evlerine gitmeye

Insallah kendinizden sogutmamissinizdir..

Oldum olasi sinir olmusumdur "biz size gelcez" olayindan
Ya ben seni cok istesem,cok ozlesem,ararim bir gun derim ki hadi cikin gelin bekliyorum. Oyle davet edilir bir insan. "Siz de bize buyrun"seklinde bile davet olmaz,yarim agizla

Oldum olasi sinir olmusumdur "biz size gelcez" olayindan
Ya ben seni cok istesem,cok ozlesem,ararim bir gun derim ki hadi cikin gelin bekliyorum. Oyle davet edilir bir insan. "Siz de bize buyrun"seklinde bile davet olmaz,yarim agizla
sen olayı cok yanlıs anlamıssın galıba

konulariniz hic normal degil insanlari cok bunaltiyorsunuz

Önceki konularını bilmiyorum ama ben şu anlattığın durumu yasasaydim ikinci kez size gelmek istiyorum demez onların davet etmesini beklerdim kesinlikle yani usulü budur bu işlerin. Gerçekten müsait olmayabilir ama bana nedense istenmiyorsun gibi geldi ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…