Bir ustteki yorumu okuyunca ben de şöyle bir göz attım eski konulariniza. Özellikle 19 Temmuz tarihli konunuzu okuyunca dusundum de yorumunu alintiladigim arkadas kesinlikle haklı.Minta sen istenmiyorsun canım. Bunu kabul etmen gerekir artık.
Konularını dışardan bir gözle okumaya çalış, anlarsın belki..
Validenin tavırları net. Hissediyorsun da, itiraf mı edemiyorsun kendine.
Durum farklı olsa nişanlın annesine sormadan seni götürürdü, ya da arar biz geliyoruz derdi.
Gerçekten müsait de olmayabilir tabii. Ama üstüste olmaz, bu işte tuhaflık var.
Insallah kendinizden sogutmamissinizdir..kayınvalıdemle bırkac sorun yasadık . Ama ben bazı konularda haksız olduğumu düşünüp kendmce pişman oldum ve olumsuz düşünmemeye karar verdim. Gecenlerde onu aramıstım aksam musaıt mısın dıye o da yarın olsa olurmu dedi . Bende tamam dedim .Nişanlımda annemin işleri var sana söylemiyor ama bana gelip söylüyor dedi . Yani gitmedik haliyle . Aradan 1 hafta gecti sanırım. Ben dün dedimki yarın size gidelim mi . Keyif alıyorum tam bir aile gibi hisseidyorum bir arada olunca dedim . Yarın anneme sorayım dedi nişanlım . Bugun de işleri varmıs annemın baska zaman olsun dedi dedi . Hatta bugun nişanlımın odasını değiştirdıler falan nişamlımla ayrılıp eve gıdınce . Alındım bıraz ne bileyim . Elbette işi vardır olabılır fakat 2.kez olunca . Belki de bende hata davet edilmediğin yere neden gitmek istiyorsun ki . Ve not olarak işi gücü çok umursamamz kvdem yanı olsun ne olacak gel oturalım tarzında bır kadındır . bunu kotu anlamda soylemıyorum . Daha önceleri böyle oluyordu çünkü . Ha birde çalısıyor kendisi . Ama insan hisseder ya bazen , bende şöyle hissediyorum bana karsı soğuk ve oyle kalmak istiyor , pek görüşmek istemiyor . Halbukı ben birarada olalım sohbet edelim , nisanlımın annesi yarında benım annem olacak , yaslanacak , ona bakacağım dıye düşünüyorum . uzaklıklar yerıne yakınlıklık olsun , genıs bır aıle olalım , klasık kaynana gelın iliskisinin cıkmazlarından zıyade saygıyla sevgıyle bir ilişki kuralım istiyorum . fakat karsınızda kı bu yakınlığa olumlu bır adım atmayınca üzülüyorsunuz . Fikirlerinizi almak istiyorum . Belkide abartıp bos yere kırılıyorum
sen olayı cok yanlıs anlamıssın galıbaOldum olasi sinir olmusumdur "biz size gelcez" olayindan
Ya ben seni cok istesem,cok ozlesem,ararim bir gun derim ki hadi cikin gelin bekliyorum. Oyle davet edilir bir insan. "Siz de bize buyrun"seklinde bile davet olmaz,yarim agizla
konulariniz hic normal degil insanlari cok bunaltiyorsunuzkayınvalıdemle bırkac sorun yasadık . Ama ben bazı konularda haksız olduğumu düşünüp kendmce pişman oldum ve olumsuz düşünmemeye karar verdim. Gecenlerde onu aramıstım aksam musaıt mısın dıye o da yarın olsa olurmu dedi . Bende tamam dedim .Nişanlımda annemin işleri var sana söylemiyor ama bana gelip söylüyor dedi . Yani gitmedik haliyle . Aradan 1 hafta gecti sanırım. Ben dün dedimki yarın size gidelim mi . Keyif alıyorum tam bir aile gibi hisseidyorum bir arada olunca dedim . Yarın anneme sorayım dedi nişanlım . Bugun de işleri varmıs annemın baska zaman olsun dedi dedi . Hatta bugun nişanlımın odasını değiştirdıler falan nişamlımla ayrılıp eve gıdınce . Alındım bıraz ne bileyim . Elbette işi vardır olabılır fakat 2.kez olunca . Belki de bende hata davet edilmediğin yere neden gitmek istiyorsun ki . Ve not olarak işi gücü çok umursamamz kvdem yanı olsun ne olacak gel oturalım tarzında bır kadındır . bunu kotu anlamda soylemıyorum . Daha önceleri böyle oluyordu çünkü . Ha birde çalısıyor kendisi . Ama insan hisseder ya bazen , bende şöyle hissediyorum bana karsı soğuk ve oyle kalmak istiyor , pek görüşmek istemiyor . Halbukı ben birarada olalım sohbet edelim , nisanlımın annesi yarında benım annem olacak , yaslanacak , ona bakacağım dıye düşünüyorum . uzaklıklar yerıne yakınlıklık olsun , genıs bır aıle olalım , klasık kaynana gelın iliskisinin cıkmazlarından zıyade saygıyla sevgıyle bir ilişki kuralım istiyorum . fakat karsınızda kı bu yakınlığa olumlu bır adım atmayınca üzülüyorsunuz . Fikirlerinizi almak istiyorum . Belkide abartıp bos yere kırılıyorum
Siz gitmek istediniz o da geri cevirdi iste. Esittir davet edilmeyi bekleyin. Kimseye biz size gelicez demeyinsen olayı cok yanlıs anlamıssın galıba
Önceki konularını bilmiyorum ama ben şu anlattığın durumu yasasaydim ikinci kez size gelmek istiyorum demez onların davet etmesini beklerdim kesinlikle yani usulü budur bu işlerin. Gerçekten müsait olmayabilir ama bana nedense istenmiyorsun gibi geldi ayrıca.kayınvalıdemle bırkac sorun yasadık . Ama ben bazı konularda haksız olduğumu düşünüp kendmce pişman oldum ve olumsuz düşünmemeye karar verdim. Gecenlerde onu aramıstım aksam musaıt mısın dıye o da yarın olsa olurmu dedi . Bende tamam dedim .Nişanlımda annemin işleri var sana söylemiyor ama bana gelip söylüyor dedi . Yani gitmedik haliyle . Aradan 1 hafta gecti sanırım. Ben dün dedimki yarın size gidelim mi . Keyif alıyorum tam bir aile gibi hisseidyorum bir arada olunca dedim . Yarın anneme sorayım dedi nişanlım . Bugun de işleri varmıs annemın baska zaman olsun dedi dedi . Hatta bugun nişanlımın odasını değiştirdıler falan nişamlımla ayrılıp eve gıdınce . Alındım bıraz ne bileyim . Elbette işi vardır olabılır fakat 2.kez olunca . Belki de bende hata davet edilmediğin yere neden gitmek istiyorsun ki . Ve not olarak işi gücü çok umursamamz kvdem yanı olsun ne olacak gel oturalım tarzında bır kadındır . bunu kotu anlamda soylemıyorum . Daha önceleri böyle oluyordu çünkü . Ha birde çalısıyor kendisi . Ama insan hisseder ya bazen , bende şöyle hissediyorum bana karsı soğuk ve oyle kalmak istiyor , pek görüşmek istemiyor . Halbukı ben birarada olalım sohbet edelim , nisanlımın annesi yarında benım annem olacak , yaslanacak , ona bakacağım dıye düşünüyorum . uzaklıklar yerıne yakınlıklık olsun , genıs bır aıle olalım , klasık kaynana gelın iliskisinin cıkmazlarından zıyade saygıyla sevgıyle bir ilişki kuralım istiyorum . fakat karsınızda kı bu yakınlığa olumlu bır adım atmayınca üzülüyorsunuz . Fikirlerinizi almak istiyorum . Belkide abartıp bos yere kırılıyorum
Yanlış anlayan sizsiniz bence. Davet edilmeyi beklemeniz gerekirdi. İki kez üst üste red vermiş kadın. Üstelik size bile söylemiyor, nişanlınızdan öğreniyorsunuz.sen olayı cok yanlıs anlamıssın galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?