karısmıyor nişanlımkendini ağırdan satmaya çalışıyor . sizdede hata var size bu şekilde davranıyorsa siz 2 katını yapın . nişanlımızın tavrı nedir bu olaylara ?
Cok sey istiyorsun hayattan. Klasik kv gelin iliskisinin disina cikmak falan.kayınvalıdemle bırkac sorun yasadık . Ama ben bazı konularda haksız olduğumu düşünüp kendmce pişman oldum ve olumsuz düşünmemeye karar verdim. Gecenlerde onu aramıstım aksam musaıt mısın dıye o da yarın olsa olurmu dedi . Bende tamam dedim .Nişanlımda annemin işleri var sana söylemiyor ama bana gelip söylüyor dedi . Yani gitmedik haliyle . Aradan 1 hafta gecti sanırım. Ben dün dedimki yarın size gidelim mi . Keyif alıyorum tam bir aile gibi hisseidyorum bir arada olunca dedim . Yarın anneme sorayım dedi nişanlım . Bugun de işleri varmıs annemın baska zaman olsun dedi dedi . Hatta bugun nişanlımın odasını değiştirdıler falan nişamlımla ayrılıp eve gıdınce . Alındım bıraz ne bileyim . Elbette işi vardır olabılır fakat 2.kez olunca . Belki de bende hata davet edilmediğin yere neden gitmek istiyorsun ki . Ve not olarak işi gücü çok umursamamz kvdem yanı olsun ne olacak gel oturalım tarzında bır kadındır . bunu kotu anlamda soylemıyorum . Daha önceleri böyle oluyordu çünkü . Ha birde çalısıyor kendisi . Ama insan hisseder ya bazen , bende şöyle hissediyorum bana karsı soğuk ve oyle kalmak istiyor , pek görüşmek istemiyor . Halbukı ben birarada olalım sohbet edelim , nisanlımın annesi yarında benım annem olacak , yaslanacak , ona bakacağım dıye düşünüyorum . uzaklıklar yerıne yakınlıklık olsun , genıs bır aıle olalım , klasık kaynana gelın iliskisinin cıkmazlarından zıyade saygıyla sevgıyle bir ilişki kuralım istiyorum . fakat karsınızda kı bu yakınlığa olumlu bır adım atmayınca üzülüyorsunuz . Fikirlerinizi almak istiyorum . Belkide abartıp bos yere kırılıyorum
canim ben de bir kaç. valideyim seni üzmek istemem ama istenmiyor olabilirsin.çok özel durumlar dışında gelinim ne zaman isterse gelebilir bize ve çok da mutlu oluruz. Bence uzak dur ve gözlemlekayınvalıdemle bırkac sorun yasadık . Ama ben bazı konularda haksız olduğumu düşünüp kendmce pişman oldum ve olumsuz düşünmemeye karar verdim. Gecenlerde onu aramıstım aksam musaıt mısın dıye o da yarın olsa olurmu dedi . Bende tamam dedim .Nişanlımda annemin işleri var sana söylemiyor ama bana gelip söylüyor dedi . Yani gitmedik haliyle . Aradan 1 hafta gecti sanırım. Ben dün dedimki yarın size gidelim mi . Keyif alıyorum tam bir aile gibi hisseidyorum bir arada olunca dedim . Yarın anneme sorayım dedi nişanlım . Bugun de işleri varmıs annemın baska zaman olsun dedi dedi . Hatta bugun nişanlımın odasını değiştirdıler falan nişamlımla ayrılıp eve gıdınce . Alındım bıraz ne bileyim . Elbette işi vardır olabılır fakat 2.kez olunca . Belki de bende hata davet edilmediğin yere neden gitmek istiyorsun ki . Ve not olarak işi gücü çok umursamamz kvdem yanı olsun ne olacak gel oturalım tarzında bır kadındır . bunu kotu anlamda soylemıyorum . Daha önceleri böyle oluyordu çünkü . Ha birde çalısıyor kendisi . Ama insan hisseder ya bazen , bende şöyle hissediyorum bana karsı soğuk ve oyle kalmak istiyor , pek görüşmek istemiyor . Halbukı ben birarada olalım sohbet edelim , nisanlımın annesi yarında benım annem olacak , yaslanacak , ona bakacağım dıye düşünüyorum . uzaklıklar yerıne yakınlıklık olsun , genıs bır aıle olalım , klasık kaynana gelın iliskisinin cıkmazlarından zıyade saygıyla sevgıyle bir ilişki kuralım istiyorum . fakat karsınızda kı bu yakınlığa olumlu bır adım atmayınca üzülüyorsunuz . Fikirlerinizi almak istiyorum . Belkide abartıp bos yere kırılıyorum
öyle mi diyorsunuz . Bana bi lafı sözü yok Allahiçin doğruyu söylemek lazım . Ama böyle olunca ben çok kırldım zorla kenimi kabul ettirmeye calısıyomus gıbı oldumcanim ben de bir kaç. valideyim seni üzmek istemem ama istenmiyor olabilirsin.çok özel durumlar dışında gelinim ne zaman isterse gelebilir bize ve çok da mutlu oluruz. Bence uzak dur ve gözlemle
teşekkürler canim benim tabii ki direkt sana birşey söylemiyor oğlunu karşısına almamak adına ama davet de etmiyor.o yüzden geriye çekil ve bekle .nisanlinda seni kabul ettirmek için mücadele etmiyor. olaya bu açıdan da bak birazöyle mi diyorsunuz . Bana bi lafı sözü yok Allahiçin doğruyu söylemek lazım . Ama böyle olunca ben çok kırldım zorla kenimi kabul ettirmeye calısıyomus gıbı oldum
bazen hiç de öyle olmayabilir de ama.bende taze bir kaç. valideyim ilk kez gelinimin ailesiyle tanışma ve isteme olacaginda oglumuza sorduk, kızın ailesini begenmezsek yada kız da hoşlanmadığınız birşey olursa sana soylememizi istermisin ? diye hayır anne seviyorum kararlıyım dedi.2 aylık evliler.ne ailesi ne kız için hiç ağzımızı açmadık oglumuza da gelinimizede çevreye de.zaten ogullarının gözüne mahsum melek gibi görünmeye bayılırlar. oğulları yokken ayrı oğulları olunca ayrı
ama maalesef her kaynana sizin gibi olmayabiliyor . bitmek bilmeyen ben kaynanayım ego'ları gelinden aşırı saygı bekleme durumları tuhafbazen hiç de öyle olmayabilir de ama.bende taze bir kaç. valideyim ilk kez gelinimin ailesiyle tanışma ve isteme olacaginda oglumuza sorduk, kızın ailesini begenmezsek yada kız da hoşlanmadığınız birşey olursa sana soylememizi istermisin ? diye hayır anne seviyorum kararlıyım dedi.2 aylık evliler.ne ailesi ne kız için hiç ağzımızı açmadık oglumuza da gelinimizede çevreye de.
hayır anlamıyorum kı bı yanlısım da olmadı . GEriye cekılmek en doğrusu sanırımteşekkürler canim benim tabii ki direkt sana birşey söylemiyor oğlunu karşısına almamak adına ama davet de etmiyor.o yüzden geriye çekil ve bekle .nisanlinda seni kabul ettirmek için mücadele etmiyor. olaya bu açıdan da bak biraz
evet çekil ve gözlemle. ama nisanlinda bu konuda bir tavır koyamiyorsa ailesine4 yol yakınken bırak canimhayır anlamıyorum kı bı yanlısım da olmadı . GEriye cekılmek en doğrusu sanırım
hayır tavır konulacak bır sey yok ama bırgun olursa ve ben haklı olursam savunur bunu biliyorum kendide diyorevet çekil ve gözlemle. ama nisanlinda bu konuda bir tavır koyamiyorsa ailesine4 yol yakınken bırak canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?