yanlış mı anlıyorum

yani sizce benımle görüşmek mi istemiyor

kendini ağırdan satmaya çalışıyor . sizdede hata var size bu şekilde davranıyorsa siz 2 katını yapın . nişanlınızın tavrı nedir bu olaylara ?

tuhaf . ailesine baya bi düşkün sanırsam . ama ailesine karşı tepkisini koymalı bence . milletin kaynanası can atıyor gelinim gelsin die bizi beninsesin diye sizinkide tam tersi

Bu kadar çok pembe hayal kurma. Hiçbir kv anne gibi olmaz. Olamaz.... sende de olmayacak. Hem niye bu kadar gitmeye isteklisin anlamadım. Evlenince kaçacak delik arıyoruz.

Way arkadas millet kv uzak olsun diye dua eder sen yakin olmak icin can atiyosun:)) gercekten bu dunyada turlu turlu insan var.ne diyelim zamanla olur cok buyutme bence.daha nisanlisinz.fazla muhabbet tez ayrilik getirir.mesafe iyidir bosver.

Nisanlisiniz daha...bir defa kabul edilmyince tekrar haber edilmez...birakin o sizi cagirsin...yada o sizi gormeye gelsin...

Hayaller hayatlar diyelim
Bu kadar iyi niyetli olmaya ne gerek var belliki sizi istemiyor
Geleyimmi diye sormayın bırakın o çağırsın
SiZ bi arada olalım anne kız olalım yaşlandığında ben bakayım isteyebilirsiniz ama kvniz istemiyor demekki
Ayrıca mesafe candır kardeşim
Saygınızı bozmayın ama mesafeli durun bence

aklıma çok takılıyor kendi kendime üzülüyorum

Cok sey istiyorsun hayattan. Klasik kv gelin iliskisinin disina cikmak falan.

Ikinci kez soylemen abes olmus. Seni davet etmelerini beklemen gerek. Mesafe candir arada saygi olsun yeter kv sevmeye cok gerek yok

canim ben de bir kaç. valideyim seni üzmek istemem ama istenmiyor olabilirsin.çok özel durumlar dışında gelinim ne zaman isterse gelebilir bize ve çok da mutlu oluruz. Bence uzak dur ve gözlemle

canim ben de bir kaç. valideyim seni üzmek istemem ama istenmiyor olabilirsin.çok özel durumlar dışında gelinim ne zaman isterse gelebilir bize ve çok da mutlu oluruz. Bence uzak dur ve gözlemle
öyle mi diyorsunuz . Bana bi lafı sözü yok Allahiçin doğruyu söylemek lazım . Ama böyle olunca ben çok kırldım zorla kenimi kabul ettirmeye calısıyomus gıbı oldum

öyle mi diyorsunuz . Bana bi lafı sözü yok Allahiçin doğruyu söylemek lazım . Ama böyle olunca ben çok kırldım zorla kenimi kabul ettirmeye calısıyomus gıbı oldum
teşekkürler canim benim tabii ki direkt sana birşey söylemiyor oğlunu karşısına almamak adına ama davet de etmiyor.o yüzden geriye çekil ve bekle .nisanlinda seni kabul ettirmek için mücadele etmiyor. olaya bu açıdan da bak biraz

zaten ogullarının gözüne mahsum melek gibi görünmeye bayılırlar. oğulları yokken ayrı oğulları olunca ayrı

zaten ogullarının gözüne mahsum melek gibi görünmeye bayılırlar. oğulları yokken ayrı oğulları olunca ayrı
bazen hiç de öyle olmayabilir de ama.bende taze bir kaç. valideyim ilk kez gelinimin ailesiyle tanışma ve isteme olacaginda oglumuza sorduk, kızın ailesini begenmezsek yada kız da hoşlanmadığınız birşey olursa sana soylememizi istermisin ? diye hayır anne seviyorum kararlıyım dedi.2 aylık evliler.ne ailesi ne kız için hiç ağzımızı açmadık oglumuza da gelinimizede çevreye de.

ama maalesef her kaynana sizin gibi olmayabiliyor . bitmek bilmeyen ben kaynanayım ego'ları gelinden aşırı saygı bekleme durumları tuhaf

hayır anlamıyorum kı bı yanlısım da olmadı . GEriye cekılmek en doğrusu sanırım

evet çekil ve gözlemle. ama nisanlinda bu konuda bir tavır koyamiyorsa ailesine4 yol yakınken bırak canim
hayır tavır konulacak bır sey yok ama bırgun olursa ve ben haklı olursam savunur bunu biliyorum kendide diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…