Yanlış mı düşünüyorum acaba

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
Merhaba 27 yaşındayım,2017 de tanistigim biri vardı aynı ilçede oturuyorduk.ben çok kapıldım kendimden ödun verdim.
Önceki ilişkisinde kız arkadaşı ve en yakın arkadaşı birliktelermis
Güven sorunu oluşmuş kimseyi istememiş
Ben girdim hayatına ben ısrar ettim
Beni hiç sevmedi benim zorumla oldu herşey
Bir gün gitti her yerden engelledi beni
Çok uzuldüm çok ağladım
Toplam 6 ay sürdü
3,5 ay sonra diğer ilişkiye başladım

O zamanlar da arkadaşımın akrabası olan biri beni beğendiğini söylemiş
Görüşmek istemis,aynı mahallede sayılırız
Kabul ettim kendisi istanbul da çalışıyor
Maddi olarak baştan başlıcaz herşeye
Ailesi cok iyi insanlar ben ailemden hiç ayrılmadım
İstanbul konusunda biraz korkuyorum
Ama bana çok değer veriyor,beni seviyor
Efendi saygılı biri evlenilecek bir adam

Tam 10 ay sonra diğer kişi geri döndü
Yalvarıyor bana beni affet diyor
Onun şartları daha iyi

Ama şuan ki kişiye sırtımı dinemem
Sizce yanlış mı düşünüyorum
Belki kizanlar olur

Tam 10 ay sonra diğer kişi geri döndü
Yalvarıyor bana beni affet diyor
Onun şartları daha iyi
burdan sonra gittim ben.
birini seviyorsanız maddi durumu teferruat kalır. onun şartları daha iyi demişsiniz bi de. ee şimdi şuan görüştüğünüz kişiye ayıp değil mi? birine karşı hisleriniz bitmeden başka ilişkilere yelken açmasanız keşke.

Kimi seviyorsan onunla evlen ama ilk bahsettiğin kişi sanki biraz dengesiz gibi. Ayrıca sevmedi beni herşey benim zorumla oldu diyorsunuz. Yani.

Ondan nefret ediyordum
Onun şartları iyi derken
Ailemle aynı şehirde yaşıcam
Maddiyat olarak değil

Ondan nefret ediyordum
Onun şartları iyi derken
Ailemle aynı şehirde yaşıcam
Maddiyat olarak değil
o zaman bize “nefret ettiğin biriyle evlenip aileyle aynı şehirde yaşamak mı, sevdiğin biriyle aileden uzak yaşamak mı?” diye soruyorsunuz. cevabı net zaten. ben nefret ettiğinizi düşünmüyorum

Kimi seviyorsan onunla evlen ama ilk bahsettiğin kişi sanki biraz dengesiz gibi. Ayrıca sevmedi beni herşey benim zorumla oldu diyorsunuz. Yani.

Yani hem kafamı çok karıştırdı
Ben ona destek olmak istemiştim izin vermemişti
Bana kötü davranıp gitmişti

Şuan hayatımda olan kişi bana çok şefkatle yaklasti çok güzel günlerimiz oldu

Şuan hayatıma gelip yalım yalım yalvarması beni sarstı

Sizi 10 ay boyunca yok sayan bir adama geri dönmeyi düşünmek için beyninizi mangalda pişirip ekmek arası yapmanız lazım.

Para insanın hayatına mutlaka bir şekilde girer önemli olan sadık ve dürüst insanlarla karşılaşabilmek !! İnşallah anlatabilmişimdir.

Çok teşekkürler güzel yorumunuz için

Yolundan şaşma bizde sıfırdan başladık eşimle. Çokta seviyorum onunda sevgisinden eminim.Gençligimin en güzel yillarini verdim ona oda bana hiç degermi diye dusun o ilkin olana beyfendi ne hikmetse geri donmus sewmiyo seni belli boş kalmiş.Sen suan seni sewene yonel tabi sende sewiyosan

Ben şimdi anlamadım. Evleniyor muyuz, iş ortaklığı mı kuruyoruz?

Çünkü evlenirken duygulara, iş ortaklığında durumun şartlarına bakılır da o bakımdan şeettim.

Ben şimdi anlamadım. Evleniyor muyuz, iş ortaklığı mı kuruyoruz?

Çünkü evlenirken duygulara, iş ortaklığında durumun şartlarına bakılır da o bakımdan şeettim.
Duygularına bakıp şartlarına bakmayanların durumunu da burda okuyoruz ikisi bir arada olmazsa birisi eksikse olmaz yürümez

Şu an birlikte oldugunuz, kisiye asik oldugunuzu sanmiyorum yoksa akliniz celinmezdi. Asik olmadan evlenir misiniz bilmiyorum.

Digeri normal gitmemis, yakip yikmis, engeli basmiş, üzmüs yani. Bu neyin donmesiymiş simdi, hatasini mi anlamis, degismis mi?

Bir yerden giderken kapıyı hızlı çarpma ki dönecek yüzün ve yerin olsun demişler. Ama 10 ay önce giden adam böyle yapmamış demek ki dönme niyeti vs da yokmuş. Boş kalmış olabilir hiç güven vermedi.

Kalbimi çok kırmıştı
Şimdi ise yazdıkları bambaşka biri gibi

İlk baslardb sevmedim
Kendisi beni mutlu etti çaba harcadi
Onunla mutkuymu sesini duyunca mutluyum
Onu gorunce mutluyum

Sevilmek her zaman daha iyidir seni seveni sana deger vereni kaybetme bu zamanda bulmak zor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…