burdan sonra gittim ben.Tam 10 ay sonra diğer kişi geri döndü
Yalvarıyor bana beni affet diyor
Onun şartları daha iyi
Ondan nefret ediyordumburdan sonra gittim ben.
birini seviyorsanız maddi durumu teferruat kalır. onun şartları daha iyi demişsiniz bi de. ee şimdi şuan görüştüğünüz kişiye ayıp değil mi? birine karşı hisleriniz bitmeden başka ilişkilere yelken açmasanız keşke.
o zaman bize “nefret ettiğin biriyle evlenip aileyle aynı şehirde yaşamak mı, sevdiğin biriyle aileden uzak yaşamak mı?” diye soruyorsunuz. cevabı net zaten. ben nefret ettiğinizi düşünmüyorumOndan nefret ediyordum
Onun şartları iyi derken
Ailemle aynı şehirde yaşıcam
Maddiyat olarak değil
Kimi seviyorsan onunla evlen ama ilk bahsettiğin kişi sanki biraz dengesiz gibi. Ayrıca sevmedi beni herşey benim zorumla oldu diyorsunuz. Yani.
Çok teşekkürler güzel yorumunuz içinSeni 10 ay boyunca yok sayan bir adama geri dönmeyi düşünmek için beyninizi mangalda pişirip ekmek arası yapmanız lazım.
Para insanın hayatına mutlaka bir eşkilde girer önemli olan sadık ve dürüst insanlarla karşılaşabilmek !! İnşallah anlatabilmişimdir.
Duygularına bakıp şartlarına bakmayanların durumunu da burda okuyoruz ikisi bir arada olmazsa birisi eksikse olmaz yürümezBen şimdi anlamadım. Evleniyor muyuz, iş ortaklığı mı kuruyoruz?
Çünkü evlenirken duygulara, iş ortaklığında durumun şartlarına bakılır da o bakımdan şeettim.
Kalbimi çok kırmıştıBir yerden giderken kapıyı hızlı çarpma ki dönecek yüzün ve yerin olsun demişler. Ama 10 ay önce giden adam böyle yapmamış demek ki dönme niyeti vs da yokmuş. Boş kalmış olabilir hiç güven vermedi.
İlk baslardb sevmedimŞu an birlikte oldugunuz, kisiye asik oldugunuzu sanmiyorum yoksa akliniz celinmezdi. Asik olmadan evlenir misiniz bilmiyorum.
Digeri normal gitmemis, yakip yikmis, engeli basmiş, üzmüs yani. Bu neyin donmesiymiş simdi, hatasini mi anlamis, degismis mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?