- 17 Kasım 2016
- 283
- 269
- 23
- 37
- Konu Sahibi uckizanasi
-
esim almaz yegenide hic vermez biliyorum ben ne diyeyimmiktar 100-200 olsa bende almam ama 500 diyorsun kardeş,fazla biraz
eşin para almaz da peki yeğeni borcunu ödemek istemez mi? borç olarak almış nihayetinde.çalışan koskoca adam.
soylemedi mesajda gordum kirildimGerçekten ihtiyacı olabilir ama 500 her şekilde fazla kazık kadar adam sonuçta bende kızardım ama saklaya bilirdi seninde haberin olmazdı
eşinizin zor bir anında amcası veya dayısında madi bir destek almasının nesi yanlış olabilir kidun aksam esimin telindeki mesajda gordum esim yegenine 500 lira yollamis neden diye sordugumda maasi yatmamis filan dedi borc yolladim peki ne zaman verecek dedigimde ise ben yegenimden para almam dedi esim yanlis mu dusunuyorum esimin yegeni 26 yasinda ziraat muhendisi mersinde ise baslamis guya maasi yatmamis
e
esim almaz yegenide hic vermez biliyorum ben ne diyeyim
bence devamli oluyodur bu benim gordugum tutumum ne olmalieşinizin zor bir anında amcası veya dayısında madi bir destek almasının nesi yanlış olabilir ki
tabi tekrarlıyor ise kullanılıyor ise yada kendi ailesini madi anlamda zora sokmuş ise olmaz tabi
cok kirildim inanki kendime kiyafet alinca 100 kere dusunuyorum ilk cocuklara alayim diyorumbazen kuzenlerime bende gönderirim harçlık. çalışmıyorlar tabi. her zaman olmuyorsa sorun değil bence ama sık sık oluyorsa eşin de kuzeni de ayıp ediyordur. heleki çalışıyor yani neden karşılıksız para versin ki ona sık sık
Her insanın zor anları olabilir.Dayı/amca neyse artık istemiş göndermiş.Geri alıp almamak eşinin kendi bileceği iş.benim 3 cocugum var dogru mu esimin para gondermesi peki yegeninin aklina gelmiyor mu dayimin 3 cocugu var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?