- 18 Ağustos 2016
- 5.301
- 22.206
- 348
- Konu Sahibi uckizanasi
-
takip edin devamlılığı olması hoş değil sonuçta çalışıyor yiğenibence devamli oluyodur bu benim gordugum tutumum ne olmali
daha 6 ay olmadi babam bizden 500 lira aldi geri odemedi diye zamaninda diye anneme soyledim geri gonderdilersizin yiğeniniz olsa 500 tl göndersenz eşiniz size ne derdi acaba
peki esime kirilmam dogru mutakip edin devamlılığı olması hoş değil sonuçta çalışıyor yiğeni
eşinizi tanımıyorum ama devamlılığı olduğuna inanmıyorum
sonuçta göderdiği yiğeni 26 yaşında mühendis ve çalışıyor sizde sorun yapmayın bazen bayramlarda bile daha fazlasına harçlık olarak verir büyükler
Bu bana pek doğru gelmedi açıkçası...daha 6 ay olmadi babam bizden 500 lira aldi geri odemedi diye zamaninda diye anneme soyledim geri gonderdiler
işe yeni başladıysa maaşı hemen yatmaz.Kardeşim de işe yeni başladığında maaşı hemen yatmamıştı.dun aksam esimin telindeki mesajda gordum esim yegenine 500 lira yollamis neden diye sordugumda maasi yatmamis filan dedi borc yolladim peki ne zaman verecek dedigimde ise ben yegenimden para almam dedi esim yanlis mu dusunuyorum esimin yegeni 26 yasinda ziraat muhendisi mersinde ise baslamis guya maasi yatmamis
e
bu kadar maddi düşünmeyindaha 6 ay olmadi babam bizden 500 lira aldi geri odemedi diye zamaninda diye anneme soyledim geri gonderdiler
keske babamdan almasaydim geri diyorum dun esime dedimki sen gonder ben gondereyim bu 3 cocugun durumu ne olurBu bana pek doğru gelmedi açıkçası...
ama daha oncede verdigini tahmin ediyordum bu kadar somut gormedim yanlis mi dusunuyorumYeğeni bırak bir arkadaşım zor durumda ise ve gücüm yetim yardım edebiliyorsam eşimde bunu sorun haline getiriyorsa çok üzülürdüm.
Eşinizin yeğeninin maaşı yatmış dahi olsa zor durumda olduğu bir dönem olabilir. İnsan yakınlarından yardım isteyemeyecekse vay halimize.
Elbette karşı taraf eşinizi sömürüyorsa durum farklı ama ilk kez kanıtlayabilceğiniz bir durumla karşılaştığınızda bu kadar rahatsız olmanız üzücü.
dun aksam esimin telindeki mesajda gordum esim yegenine 500 lira yollamis neden diye sordugumda maasi yatmamis filan dedi borc yolladim peki ne zaman verecek dedigimde ise ben yegenimden para almam dedi esim yanlis mu dusunuyorum esimin yegeni 26 yasinda ziraat muhendisi mersinde ise baslamis guya maasi yatmamis
e
bakin soylede bir durum var bunun arabasi vardi 15bine satti hesaptaydi parasi yani harcadi tahminimce esimden istedi1- Gerçekten maddi olarak çok zor durumda mısınız?
2- Yeni işe başlamış diyorsunuz. Farklı şehirde yeni bir iş...1 ay olmadan zaten maaşı yatmamıştır tabi ki; ve yerleşmek için paraya ihtiyacı olması çok doğal.
3- Emin değilim ama daha önce de mutlaka olmuştur diye sürekli kendinizi dolduruşa getiriyorsunuz. Nereden çıkardınız daha önce de verdiğini?
4- Benim yeğenim de hayata atılsa, ve paraya ihtiyaç duysa bende veririm. O çocuk iyi niyetli bir insansa bunu bir ömür hatırlayacak zaten.
Bence daha fazla lafını etmeyin; tekrarlanırsa konuşursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?