yanlis mi dusunuyorum esimin yegenine para gondermesi

Haberin olsaydı sorun etme derdim.
Gizli olması hoş değil.
Onun dışında bence yeğene destek amaçlı para verilebilir.

bence devamli oluyodur bu benim gordugum tutumum ne olmali
takip edin devamlılığı olması hoş değil sonuçta çalışıyor yiğeni
eşinizi tanımıyorum ama devamlılığı olduğuna inanmıyorum
sonuçta göderdiği yiğeni 26 yaşında mühendis ve çalışıyor sizde sorun yapmayın bazen bayramlarda bile daha fazlasına harçlık olarak verir büyükler

peki esime kirilmam dogru mu

Yeğeni bırak bir arkadaşım zor durumda ise ve gücüm yetim yardım edebiliyorsam eşimde bunu sorun haline getiriyorsa çok üzülürdüm.
Eşinizin yeğeninin maaşı yatmış dahi olsa zor durumda olduğu bir dönem olabilir. İnsan yakınlarından yardım isteyemeyecekse vay halimize.
Elbette karşı taraf eşinizi sömürüyorsa durum farklı ama ilk kez kanıtlayabilceğiniz bir durumla karşılaştığınızda bu kadar rahatsız olmanız üzücü.

Açık konuşayım ben çok fazla tepki gösterirdim birincisi neden bana da sormadın diye sonuçta ben o evde bostan korkuluğu değilim .
İkincisi tabiki destek olunabilir ihtiyacı vardır tamam, ama karşı taraf rahat ve vurdun duymaz birisi ise o zaman iş değişir bu benim için ciddi bir kavga sebebidir bana göre tabiki

yegeninin annesi babasi pekmez yapiyolar ben bize dwgil arkadaslarima aliyorum soyle diyorum parasini verelim ben boyle dusunurken off of

işe yeni başladıysa maaşı hemen yatmaz.Kardeşim de işe yeni başladığında maaşı hemen yatmamıştı.

durum sık sık tekrarlanıyor mu? eşinizin maaşı ne kadar? durumunuz nasıl? bunların cevabı önemli. ama ben evli olsam ne bileyim yeğenimin ihtiyacı olsa çıkarır gönderirim. lafını da etmem. ha eşime bilgi veririm tabi.

1- Gerçekten maddi olarak çok zor durumda mısınız?
2- Yeni işe başlamış diyorsunuz. Farklı şehirde yeni bir iş...1 ay olmadan zaten maaşı yatmamıştır tabi ki; ve yerleşmek için paraya ihtiyacı olması çok doğal.
3- Emin değilim ama daha önce de mutlaka olmuştur diye sürekli kendinizi dolduruşa getiriyorsunuz. Nereden çıkardınız daha önce de verdiğini?
4- Benim yeğenim de hayata atılsa, ve paraya ihtiyaç duysa bende veririm. O çocuk iyi niyetli bir insansa bunu bir ömür hatırlayacak zaten.

Bence daha fazla lafını etmeyin; tekrarlanırsa konuşursunuz.

ama daha oncede verdigini tahmin ediyordum bu kadar somut gormedim yanlis mi dusunuyorum

Adam niye saklamış? Çünkü karısının nasıl tepki vereceğini biliyor.

Yeğen can parçasıdır. Zor durumdaysa insan kendini bile düşünmez yardım eder, evlattan farkı yoktur.

İlk kez başınıza gelen bişey için bu kadar olay cikarmaniza ve kafanızda kesin her zaman gönderiyor ya da gönderecek diye kurmanıza gerek yok.

Bu miktar sizi zora sokacak bir miktar mı? Zora sokacak bir miktarsa hoş değil. Ama değilse sadece size haber vermemesi konusunda tepkinizi koyabilirsiniz.
Ama kesin bu sürekli oluyordur falan demişsiniz diğer mesajlarınızda. Üzücü olan kısım bu. Yeğenine 500 lira vermesi değil sizin bunun düzenli olup olmadığını bile bilmemeniz, eşinize güvenmemeniz, size bunları hissettirmesi sorun.

bakin soylede bir durum var bunun arabasi vardi 15bine satti hesaptaydi parasi yani harcadi tahminimce esimden istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…