- Konu Sahibi sariyapraklar
Adam çocuklarının sorumluluğunu babaanne anneannelere atmış babayım diye dolaşıyor. Bir hesap sorulunca evden kaçıyor. Sen de buna "koca" diyorsun. Peki...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışıyorsunuz da madem,sizi hala evli tutan ne bu adamla...?
Aldatıyo falan bilmem orasını da,bittimdediğiniz için soruyorum
ALLAH biliyor onun evladını kendı çocugumdan ayırmadım eşek gibi çalışıyorum . çocugumu anneme bakıyor bebeklıkten ıtıbaren ben hafta sonları bazen hafta ıçı görmeye gıdıyorum. kör topal çırkın bısey olsam da afedersınız kadınlık görevlerımı yerıne getıremesemde benı aldatsa anlarım ..ben guzel alımlı dıkkat geçen bır bayanım hem kışılıgımle , hem görunuşumle. ne yetmıyor bu adama ne arıyor anlamadım kaçkez sordum cevap yokkkk ama bır gercek var kı ben bıtmek uzereyım...
bey diye hıtap etmemış .... sadece ismı yazmış cv'ım hakkında bır gelışme varmı dıye
Arkadasi olamaz mi? Ben cidden anlamadim. Esime ismiyle hitap eden sen diyen bir ton kadin arkadasi var. Keza benim de oyle. Sizde boyle kimse yok mu?
çocuklara bız bakmıyoruz eşım sayesınde onun çocugu babaannede
benım çocugumada annem bakıyor
Bu işler güzellikle olsa dünyanın en güzel kadınları aldatılmazdıALLAH biliyor onun evladını kendı çocugumdan ayırmadım eşek gibi çalışıyorum . çocugumu anneme bakıyor bebeklıkten ıtıbaren ben hafta sonları bazen hafta ıçı görmeye gıdıyorum. kör topal çırkın bısey olsam da afedersınız kadınlık görevlerımı yerıne getıremesemde benı aldatsa anlarım ..ben guzel alımlı dıkkat geçen bır bayanım hem kışılıgımle , hem görunuşumle. ne yetmıyor bu adama ne arıyor anlamadım kaçkez sordum cevap yokkkk ama bır gercek var kı ben bıtmek uzereyım...
yani bu bayan dısında da aldattıgı kadınlarda mı var? eger öyleyse buna ndn o kadar kızdın ki? eger bosanmayı göze alamıyorsan hiç arastırma derimevet aldattıgı bır bayanın fotosu gördum çirkin kullanılmış olduğu her halınden belli eşime göndermış yuzunu , malum yerlerı içeren bır foto ve bu bayan evlı ıkı tane çocugu var erkeğinde o...... var , kadının da. artık çok sıkıldım neyapsam ne etsem bılemıyorum. insan bu dunyada ne için yaşar onuru namusu için her seferınde yutmaktan yutmus gıbı yapmaktan bunaldım. sırf aılem uzulmesın dıye zaten rahatsızlar
yani bu bayan dısında da aldattıgı kadınlarda mı var? eger öyleyse buna ndn o kadar kızdın ki? eger bosanmayı göze alamıyorsan hiç arastırma derim