• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YANLIŞ MI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE?

Çalışıyorsunuz da madem,sizi hala evli tutan ne bu adamla...?

Aldatıyo falan bilmem orasını da,bittimdediğiniz için soruyorum

canım ıkıncı evlılıgım ve de cocugum var. aılemde katıyen ıstemıyor . bılıyorsun Turk toplumumu elalem ne der ne düşünür... görme duyma bilme kısaca üç maymunu oyna dıyolar. huyuna git bişeyıne karısma diyolar ... bır susuyorum ıkı susuyorum ama bı yerde patlıyorum

ALLAH biliyor onun evladını kendı çocugumdan ayırmadım eşek gibi çalışıyorum . çocugumu anneme bakıyor bebeklıkten ıtıbaren ben hafta sonları bazen hafta ıçı görmeye gıdıyorum. kör topal çırkın bısey olsam da afedersınız kadınlık görevlerımı yerıne getıremesemde benı aldatsa anlarım ..ben guzel alımlı dıkkat geçen bır bayanım hem kışılıgımle , hem görunuşumle. ne yetmıyor bu adama ne arıyor anlamadım kaçkez sordum cevap yokkkk ama bır gercek var kı ben bıtmek uzereyım...

Onun cocuguna kendi evinizde bakip kendi cocugunuza anneniz mi bakiyor?

Ohh doğurun doğurun atın çocukları
ne ala memleket
koca kadın peşinde
kadın kocaya bağımlı
olan kime oldu minnacik çocuklara
bok gibi evlilikleriniz varsa tek bakamam diyorsaniz kendinize guvenmiyorsanız Dogurmayacaksiniz kardeşim !!
zaten o adamdan boşanmayacaksin araştırma boşuna sen sinirlensen nolur üzülsen nolur adam yapacağını yaptıktan sonra hala onun yanında kaliyorsan

bazı arkadasşlarımız acımasızca eleştırmış doğurun doğurun atın dıye ... benım ne yasadıgımı bılır gıbı neyse şu an hala anasının evınde bu surecde nasıl davranmalıyım akıl istıyorum sadece

ALLAH biliyor onun evladını kendı çocugumdan ayırmadım eşek gibi çalışıyorum . çocugumu anneme bakıyor bebeklıkten ıtıbaren ben hafta sonları bazen hafta ıçı görmeye gıdıyorum. kör topal çırkın bısey olsam da afedersınız kadınlık görevlerımı yerıne getıremesemde benı aldatsa anlarım ..ben guzel alımlı dıkkat geçen bır bayanım hem kışılıgımle , hem görunuşumle. ne yetmıyor bu adama ne arıyor anlamadım kaçkez sordum cevap yokkkk ama bır gercek var kı ben bıtmek uzereyım...
Bu işler güzellikle olsa dünyanın en güzel kadınları aldatılmazdı;)

evet aldattıgı bır bayanın fotosu gördum çirkin kullanılmış olduğu her halınden belli eşime göndermış yuzunu , malum yerlerı içeren bır foto ve bu bayan evlı ıkı tane çocugu var erkeğinde o...... var , kadının da. artık çok sıkıldım neyapsam ne etsem bılemıyorum. insan bu dunyada ne için yaşar onuru namusu için her seferınde yutmaktan yutmus gıbı yapmaktan bunaldım. sırf aılem uzulmesın dıye zaten rahatsızlar

evet aldattıgı bır bayanın fotosu gördum çirkin kullanılmış olduğu her halınden belli eşime göndermış yuzunu , malum yerlerı içeren bır foto ve bu bayan evlı ıkı tane çocugu var erkeğinde o...... var , kadının da. artık çok sıkıldım neyapsam ne etsem bılemıyorum. insan bu dunyada ne için yaşar onuru namusu için her seferınde yutmaktan yutmus gıbı yapmaktan bunaldım. sırf aılem uzulmesın dıye zaten rahatsızlar
yani bu bayan dısında da aldattıgı kadınlarda mı var? eger öyleyse buna ndn o kadar kızdın ki? eger bosanmayı göze alamıyorsan hiç arastırma derim

yani bu bayan dısında da aldattıgı kadınlarda mı var? eger öyleyse buna ndn o kadar kızdın ki? eger bosanmayı göze alamıyorsan hiç arastırma derim

önceden oldu yakaladım telınde ayrı kaldık bır ara özurler affet demeler bır daha yapmıyacam demeler yıne sans verdım. hadı bu sefer bu kadınla aldatma olmasa bıle kendı ışşızken o şahsa iş araması veya bu konuda yardımcı olması benı çok kızdırdı haksız mıyım? ben mı buzagın altında bısey arıyorum kafayı yedırtcek bu adam bana olacagı bu şimdi anasının evınde dört gundur sesı cıkmıyor bı ıkı haftaya yıne cıkar karsıma napıyım ne edeyım bılemıyorum

yavuz hırsız ev sahibini bastırır adamdaki kıvama bak sen! sizin yapmanız gereken tavrı o yapmış size.. kalbinizi de yormayın sinirinizi de bozmayın gerekiyorsa içinizde bişeyler bittiyse bırakın size ve evliliğinize değer vermeyen bu adamı.

Back
X