- 8 Nisan 2015
- 384
- 95
- 98
- 42
- Konu Sahibi sariyapraklar
hanımlar fikirlerinizi merak ediyorum ben mı yanlış düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevaba bakın sizin sorularınızı ciddiye almıyor dalga geçer gibi. Bence bayanın telefon numarasını kaydedip yakın takibe alın. Ama kıskandığınızı belli etmeden.nerde oturuyor dıyorum ...bana söyledıgı 3+1 evde evde oturuyor dıyo
AA ben niyeyse öyle anlamışım hiç açıklama yapmadı mı size halabey diye hıtap etmemış .... sadece ismı yazmış cv'ım hakkında bır gelışme varmı dıye
Yahu konunuzun başında bari bir 15 dakika durun kardeşim.
Bana bu işte bir şeyler var gibi geldi.Tavrını net ortaya koy sakın arayıp sorma da.
ALLAH biliyor onun evladını kendı çocugumdan ayırmadım eşek gibi çalışıyorum . çocugumu anneme bakıyor bebeklıkten ıtıbaren ben hafta sonları bazen hafta ıçı görmeye gıdıyorum. kör topal çırkın bısey olsam da afedersınız kadınlık görevlerımı yerıne getıremesemde benı aldatsa anlarım ..ben guzel alımlı dıkkat geçen bır bayanım hem kışılıgımle , hem görunuşumle. ne yetmıyor bu adama ne arıyor anlamadım kaçkez sordum cevap yokkkk ama bır gercek var kı ben bıtmek uzereyım...
aldatmanın anlaşılır ya da affedilir tarafı olmaz.
kör topal olabilirsiniz ve bu engeller aldatılacağınızı göstermez.
2 buçuk yıllık evliyim ama kadınlığımın görevlerini bilmiyorum bilmekte istemiyorum.o görev ne?
bir erkeğe yeteyim diye çabalamak sizi bitirir zaten.
çok sinirlisiniz belli ki ve bu yüzden bu cümleleri kurduğunuzu düşünüyorum.
biraz sakinleşin.
ve cok zorlamayın.bazen ne kadar çabalasanız da olmaz.
Çocuğunuza neden siz bakmıyorsunuz onu anlamadım.
çocuguma annem bakıyor ben calıştıgım ıcın ılk zamanda duzenınızı oturtturun dıye yardımcı olmak ıçın bakıyolar ve hala bakıyolar çocuk geldı bes yasına ama bızım beyfendı bı turlu duzelmedı lanet olasıca.
Kendi çocuğunuza anneanne bakıyor, siz bir de eşimin çocuğunu kendiminkinden ayırt etmedim diyorsunuz. Onu da halaya verseydiniz bari.