• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YANLIŞ MI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE?

Sizin esiniz gibi tipler var nette kendi bos beles oturuyor ,evden geciniyor ,issz gucsuz kadinlara cv ni gonder arkadasa ileticem vs vs laflar ,
10 sene once issiz kaldigim bir donemde ,bir abimiz begendigim bir firma icin seni oraya ise koyarim cv vs dedi 1 gun sonrada konustum x hanimla (genel mudur bayandi) ben onun gonlunu yapicam ,sen ise basliyacan ,sen benim gonlumu ne zaman yapican dedi net ,
Dikkat edin esinize ,aldatiyorsa bosanin ,ailenizde kabullenir

Eşinizin yanlış bir şey yaptığını yada o kadınla sizi aldattığını düşümmüyorum. Cv ile ilgili bir şey sormuş sadece, mesajda şüpheli hiçbir şey yok. Ama kadının kim olduğunu söylememesi çok gıcık. Önemsiz biri diyeceğine , ayşe de Fatma de isim ver yani, ben de erkeklerin bu huyuna gıcık oluyorum, Benim erkek arkadaşımda da var kim diyorum biri için, tanımazsın diyo, tanımazsın diyene kadar isim söyle yani... Belki kadının çalıştığı sektörde bir arkadaşı, tanıdığı var, kadının cv sini ona verecek, böyle birşeydir muhtemelen.
Düzgün bir dille, hiç kızmadan kavga etmeden, sen benim telefonumda görsen, meraktan sorsan cevap vermsem ne düşünürsün, ben sana kızmıyorum tabiki arkadaşın da olu, işle ilgili de konuşursun ama ismini sorduğumda söylemek zorundasın bence fln deyin, kavga etmeden
3 + 1 detabiki dalga geçme amaçlı söylenmiş bir söz..

Eşin bir bayanla işsiz olması üzerine sohbet edecek kadar bir muhabbet yakalamış. Eskiden tanıdığı biri değil çünkü öyle olsa kayıtlı olurdu. Kendisinin dahi işi olmadığı halde kadınla iş konuşuyorsa ki bu demektir ki kendine hayrı yok bir yerden yürümek için kadına sana iş bulurum ya da şurda şunu tanıyorum gibi bir vaadde bulunmuş kadında cevap bekliyor. Henüz birşey yapmamış ama belliki derdi kadınla sohbet için bir bahane uydurmak. Haksız değilsin düşündüklerin bunlar senin de ve tabi ki açık ve net durum. Bazen herşey işte bu kadar basittir. Ya öyleyse ya böyleyse diye boşuna düşünmeyin çünkü senin eşin zaten vukuatlı. Ayrıca masum birşey olsa kadını nerden tanıdığını ve sohbetin nerden buraya geldiğini zaten söyler. VE TABİ KADINA NASIL İŞ BULACAĞINI NASIL BİR BAĞLANTISI OLDUĞUNU DA....

ALLAH biliyor onun evladını kendı çocugumdan ayırmadım eşek gibi çalışıyorum . çocugumu anneme bakıyor bebeklıkten ıtıbaren ben hafta sonları bazen hafta ıçı görmeye gıdıyorum. kör topal çırkın bısey olsam da afedersınız kadınlık görevlerımı yerıne getıremesemde benı aldatsa anlarım ..ben guzel alımlı dıkkat geçen bır bayanım hem kışılıgımle , hem görunuşumle. ne yetmıyor bu adama ne arıyor anlamadım kaçkez sordum cevap yokkkk ama bır gercek var kı ben bıtmek uzereyım...

ALLAH biliyor onun evladını kendı çocugumdan ayırmadım eşek gibi çalışıyorum . çocugumu anneme bakıyor bebeklıkten ıtıbaren ben hafta sonları bazen hafta ıçı görmeye gıdıyorum. kör topal çırkın bısey olsam da afedersınız kadınlık görevlerımı yerıne getıremesemde benı aldatsa anlarım ..ben guzel alımlı dıkkat geçen bır bayanım hem kışılıgımle , hem görunuşumle. ne yetmıyor bu adama ne arıyor anlamadım kaçkez sordum cevap yokkkk ama bır gercek var kı ben bıtmek uzereyım...

aldatmanın anlaşılır ya da affedilir tarafı olmaz.
kör topal olabilirsiniz ve bu engeller aldatılacağınızı göstermez.
2 buçuk yıllık evliyim ama kadınlığımın görevlerini bilmiyorum bilmekte istemiyorum.o görev ne?
bir erkeğe yeteyim diye çabalamak sizi bitirir zaten.
çok sinirlisiniz belli ki ve bu yüzden bu cümleleri kurduğunuzu düşünüyorum.
biraz sakinleşin.
ve cok zorlamayın.bazen ne kadar çabalasanız da olmaz.

aldatmanın anlaşılır ya da affedilir tarafı olmaz.
kör topal olabilirsiniz ve bu engeller aldatılacağınızı göstermez.
2 buçuk yıllık evliyim ama kadınlığımın görevlerini bilmiyorum bilmekte istemiyorum.o görev ne?
bir erkeğe yeteyim diye çabalamak sizi bitirir zaten.
çok sinirlisiniz belli ki ve bu yüzden bu cümleleri kurduğunuzu düşünüyorum.
biraz sakinleşin.
ve cok zorlamayın.bazen ne kadar çabalasanız da olmaz.

olmuyor zaten karaya cekılmıs bır balık gıbı çırpınıyorum sadece

Çocuğunuz neden annenizde kalıyor? Öyle hafta içi bir gün haftasonu 1 gün görüş gününe gidince sorumluluklarınız bitiyor mu? Evinizde bakamayacağınız çocuğu neden yaptığınız?

Sizin gibi kafayı kocasına takmış, onu rahat takip etmek, aldatılmamak için görevlerini tam olarak ifa etmek için çocuğundan vazgeçenleri anlamıyorum.

Geç geliyorum, erken gidiyorum gibi bahanelerin arkasına sığınmayın. Sabah 5,5'ta evden çıkanlar var çocuklarını cami avlusuna atmıyorlar neticede.

Çocuğunuza neden siz bakmıyorsunuz onu anlamadım.

çocuguma annem bakıyor ben calıştıgım ıcın ılk zamanda duzenınızı oturtturun dıye yardımcı olmak ıçın bakıyolar ve hala bakıyolar çocuk geldı bes yasına ama bızım beyfendı bı turlu duzelmedı lanet olasıca.

Kendi çocuğunuza anneanne bakıyor, siz bir de eşimin çocuğunu kendiminkinden ayırt etmedim diyorsunuz. Onu da halaya verseydiniz bari.

çocuguma annem bakıyor ben calıştıgım ıcın ılk zamanda duzenınızı oturtturun dıye yardımcı olmak ıçın bakıyolar ve hala bakıyolar çocuk geldı bes yasına ama bızım beyfendı bı turlu duzelmedı lanet olasıca.

kafayı kocama taktıgım yok koca meraklısı değilim....
zaten bır karar aldım annemın yakınına tasıncam ve çocugumdan ayrı kalmıyacam o yaptıgım katlandıgım seylerın kıymetını bılemedı sadece zoruma gıddıyor yasadıklarımm

Çalışıyorsunuz da madem,sizi hala evli tutan ne bu adamla...?

Aldatıyo falan bilmem orasını da,bittimdediğiniz için soruyorum

Son düzenleme:
Kendi çocuğunuza anneanne bakıyor, siz bir de eşimin çocuğunu kendiminkinden ayırt etmedim diyorsunuz. Onu da halaya verseydiniz bari.

ALLAH bılıyor ayırt etmedım kendı evladıma ne aldıysam onada aldım zaten evde çocuk yok . esımın ılk evlılıgınden olan çocuga babaanne dede bakıyor . ortak çocugumuzada benım aılem

Back
X