• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı düşünüyorum?

Evet bende öyle düşünüyorum. Bu kadar anlam yüklemeyin. 8 yıl dile kolay. İlişkiniz heyecanını kaybetmiş olabilir. Bu da doğaldır. Zaman zaman ilişkilerde duygular ve bağlılık açısından dalgalanmalar olur. Erkekler kadınlar kadar hassas değil, yaratıcı da degil. Mesaj ve arama varsa, size söylediği iki güzel söz varsa, hediye yerine geçer zaten. Hediye beklediğini de belirtme ona. Siz de onun için çok özenmeyin mesela.
Evet haklısınız.Ama heyecanını şimdiden kaybetmiş bir ilişki evlilik anında monotonlaşmış olmaz mı sizce ? Hayalimde ki evliliği yaşayamayacaksam bu ilişkiyi sürdürmenin mantığı yok.Hediyemi almıştım kendisine ancak göndermeyeceğim belki o zaman bir şeyleri akıl edebilir

Çok teşekkür ediyorum.Mesajlarınız çok değerli benim için.Dediğiniz kitabı biran önce temin edeceğim.Kesinlikle bende nişanı ertelemeyi düşünüyorum.Kafamda çok fazla soru işareti var.sadece sevgiyle çıkabileceğim bir yol değil maalesef.Her açıdan ölçüp tartmam gerekiyor.İyi dileklerinizi eksik etmezseniz çok sevinirim 💐
Kendiniz için en iyi yolu seçeceğinize ve davranacağınıza eminim 👍

Eleştirmiş gibi olduk ama belki de
Evet haklısınız.Ama heyecanını şimdiden kaybetmiş bir ilişki evlilik anında monotonlaşmış olmaz mı sizce ? Hayalimde ki evliliği yaşayamayacaksam bu ilişkiyi sürdürmenin mantığı yok.Hediyemi almıştım kendisine ancak göndermeyeceğim belki o zaman bir şeyleri akıl edebilir
Heyecanını kaybetmiş derken devamlı olacak anlamında demedim. Dalgalanma diye bunu kastettim. Zaman zaman olabilir doğaldır bu. Evliliğe dair bence hayal kurma, akışına bırak hayatı. Ben biraz kontrolcü olduğunu da sezdim buradan.(eleştiri değil,tespit sadece). Belki de asıl heyecan hediye göndermemek düşünsene...her yıl mutlaka bir hediye almak heyecanı öldürebilir. Öngörülemeyen şeyin kişiyi daha çok heyecanlandirmasi gerekmez mi? Belki doğum gününde sadece bir kahve içip, film izlemek daha değerlidir ne dersin?

Eleştirmiş gibi olduk ama belki de

Heyecanını kaybetmiş derken devamlı olacak anlamında demedim. Dalgalanma diye bunu kastettim. Zaman zaman olabilir doğaldır bu. Evliliğe dair bence hayal kurma, akışına bırak hayatı. Ben biraz kontrolcü olduğunu da sezdim buradan.(eleştiri değil,tespit sadece). Belki de asıl heyecan hediye göndermemek düşünsene...her yıl mutlaka bir hediye almak heyecanı öldürebilir. Öngörülemeyen şeyin kişiyi daha çok heyecanlandirmasi gerekmez mi? Belki doğum gününde sadece bir kahve içip, film izlemek daha değerlidir ne dersin?
Tespitleriniz gayet yerinde.Kontrolcülüğüm var evet.Haklısınız kendimi, en mutlu olmam gereken zamanda çok yıprattım.Huzura ihtiyacım var.Kendi kendimizi mutlu etmek ne kadar kolay aslında.İnsanlara tıkılıp kalıyoruz şahsen ben öyle yaptığımı farkettim.Sizede çok teşekkür ediyorum

Sanırım epey farklı düşüncedeyiz.
Tespitleriniz gayet yerinde.Kontrolcülüğüm var evet.Haklısınız kendimi, en mutlu olmam gereken zamanda çok yıprattım.Huzura ihtiyacım var.Kendi kendimizi mutlu etmek ne kadar kolay aslında.İnsanlara tıkılıp kalıyoruz şahsen ben öyle yaptığımı farkettim.Sizede çok teşekkür ediyorum
Rica ederim. Ben de kontrolcü biriyim, o yüzden iyi tanıyorum 😊. Burada kaynanam doğum günümü kutlamadı diye konu açanı dahi gördüm. O yüzden sizin serzenişiniz daha mantıklı. Benim için doğum günleri pasta yemek için bir bahanedir sadece ve bu yüzden mutluluk verir. Yoksa hiçbir beklentim yoktur. Şahsen dünyaya gelmemiş olmayı dilerdim...

Bende ondan korkuyorum zaten.Şuan problem ediyorsam ileride daha fazla problem oluşturur mu diye? Nişanımıza çok az kaldı çünkü.21 gün sonra nişanlanıyoruz.İşler ciddiye binmeden bir şeylere karar vermek istiyorum.
Yılın 1 gününde memnun edemeyen geriye kalan 364 günü nasıl eder bilemedim şimdi :KK12:

Sanırım epey farklı düşüncedeyiz.

Rica ederim. Ben de kontrolcü biriyim, o yüzden iyi tanıyorum 😊. Burada kaynanam doğum günümü kutlamadı diye konu açanı dahi gördüm. O yüzden sizin serzenişiniz daha mantıklı. Benim için doğum günleri pasta yemek için bir bahanedir sadece ve bu yüzden mutluluk verir. Yoksa hiçbir beklentim yoktur. Şahsen dünyaya gelmemiş olmayı dilerdim...
Herkesin öncelikleri farklıdır.Kimi insanlar yıldönümü,aydönümü,sevgililer günü her şeyi kutlar kimi insanlar sadece doğum gününe önem verir kimi insanların önem verdiği herhangi bir gün yoktur.Bende sizin gibi önem vermemek isterdim.Önem verdikçe yıprandım :)

Bende bilemedim işte
Valla kendimden örnek veriyim bende aynı senin gibiydim eşim pek düşünmezdi sevgiliyken nisanliyken ufak tefek alışmıştı böyle şeylere evlendik yine saldı kendini :halay: bende yapmıyorum artık ancak ufak tefek şeyler yani pek degismiyorlar

Valla kendimden örnek veriyim bende aynı senin gibiydim eşim pek düşünmezdi sevgiliyken nisanliyken ufak tefek alışmıştı böyle şeylere evlendik yine saldı kendini :halay: bende yapmıyorum artık ancak ufak tefek şeyler yani pek degismiyorlar
Peki tölere edebiliyor musunuz ? Zamanla alıştınız mı yoksa daha çok batmaya mı başladı? Ben evlilikten korkmaya başladım çünkü

Hepinize iyi günler sevgili arkadaşlar.Benim problemim yanlış anlamaya müsait bir durum.Öncelikle hediye veya maddiyat meraklısı olmadığımı belirtmek istiyorum.Doğum günü hariç özel günleri kutlamayı seven biri değilim.Ama doğum günlerini oldukça önemserim.Sevgilimle 8 senedir beraberiz.Her doğum gününde çok özenerek sürprizler hazırlıyorum.Kendisi de öncesinde doğum günlerimde özenirdi ancak son iki senedir ufacık bir hediye dahi almıyor.Kendisinden 2 senedir hiç hediye almadım.Maddiyatı kötü değil aylık iyi bir miktarda geliri var.Kendisinin doğum gününden aylar önce hediye araştırmasına girdiğimden onun önemsememesi beni üzüyor.İster istemez çevremdeki insanlarla karşılaştırmaya başladım.Bu durumu ifade etmekten çekiniyorum ancak düşünceli değilsin diye laf vurmama rağmen bir şey değişmiyor.Sizce ne yapabilirim ? Abartıyor muyum acaba ?
Konut kredisi gibi 8 senelik sevgilik nedir ya :)
Ondan olabilir yani 8 sene de insan bi salar yani.
Ben 8 seneyi doldurdum evlilikte ilk seneler süprizler hava da ucustu.
Artık kendim kendime alıyorm özel günlerde hediyemi kafam rahat.
Biyerden sonra insan bırakıyor yani.

Konut kredisi gibi 8 senelik sevgilik nedir ya :)
Ondan olabilir yani 8 sene de insan bi salar yani.
Ben 8 seneyi doldurdum evlilikte ilk seneler süprizler hava da ucustu.
Artık kendim kendime alıyorm özel günlerde hediyemi kafam rahat.
Biyerden sonra insan bırakıyor yani.
Uzadıkça daha fazla mesafeler giriyor kesinlikle.Şimdiki aklım olsaydı 8 sene beklemezdim ancak üniversite,iş,birikim derken ancak nişan yapmaya karar verebildik.Bence insanın sevdiğini her zaman önemsediğini göstermesi gerekiyor bu zamanla ilgili bir kavram olmamalı.Evlendikten sonra rahatlıyor erkekler nasıl olsa artık eşim hep yanımda diyerek.Bana göre yanlış bir yaklaşım

Uzadıkça daha fazla mesafeler giriyor kesinlikle.Şimdiki aklım olsaydı 8 sene beklemezdim ancak üniversite,iş,birikim derken ancak nişan yapmaya karar verebildik.Bence insanın sevdiğini her zaman önemsediğini göstermesi gerekiyor bu zamanla ilgili bir kavram olmamalı.Evlendikten sonra rahatlıyor erkekler nasıl olsa artık eşim hep yanımda diyerek.Bana göre yanlış bir yaklaşım
Kadınlar daha hassas bu konuda ama valla ben de yıldım acıkcası:)
8 senede konfetiler patlatarak kutlamıyorm artık biseyleri:)
Bide cocuk olunca onunkiler büyük kutlansın istiyor insan:)
Ben kendm alıyorm hediyemi artk.
Yani en son hamileyken dogumgünümde bana uzun kollu pijama alınca kocam,(dogumda giyermisim.Agustosun ortasında dogurdum bu arada)dedim tmm daha fazla zorlamayalım:D

Peki tölere edebiliyor musunuz ? Zamanla alıştınız mı yoksa daha çok batmaya mı başladı? Ben evlilikten korkmaya başladım çünkü
Önceden çok takardim ama artık alışıyorum zamanla seninde öyle olur evlenince birlikte yapılan programlar falan telafi oluyor bir şekilde
Ama psikolojiye de bağlı canımn sıkkın zamanına denk gelirse takıyorum biraz 😆

Hepinize iyi günler sevgili arkadaşlar.Benim problemim yanlış anlamaya müsait bir durum.Öncelikle hediye veya maddiyat meraklısı olmadığımı belirtmek istiyorum.Doğum günü hariç özel günleri kutlamayı seven biri değilim.Ama doğum günlerini oldukça önemserim.Sevgilimle 8 senedir beraberiz.Her doğum gününde çok özenerek sürprizler hazırlıyorum.Kendisi de öncesinde doğum günlerimde özenirdi ancak son iki senedir ufacık bir hediye dahi almıyor.Kendisinden 2 senedir hiç hediye almadım.Maddiyatı kötü değil aylık iyi bir miktarda geliri var.Kendisinin doğum gününden aylar önce hediye araştırmasına girdiğimden onun önemsememesi beni üzüyor.İster istemez çevremdeki insanlarla karşılaştırmaya başladım.Bu durumu ifade etmekten çekiniyorum ancak düşünceli değilsin diye laf vurmama rağmen bir şey değişmiyor.Sizce ne yapabilirim ? Abartıyor muyum acaba ?
Kısasa kısas o size yapmıyorsa siz niye yapıyorsunuz. Bu kadar önemsenmeye önemsemeyen bir adam siz de ona göre davranın.

Kadınlar daha hassas bu konuda ama valla ben de yıldım acıkcası:)
8 senede konfetiler patlatarak kutlamıyorm artık biseyleri:)
Bide cocuk olunca onunkiler büyük kutlansın istiyor insan:)
Ben kendm alıyorm hediyemi artk.
Yani en son hamileyken dogumgünümde bana uzun kollu pijama alınca kocam,(dogumda giyermisim.Agustosun ortasında dogurdum bu arada)dedim tmm daha fazla zorlamayalım:KK70:
Bende büyük kutlamaları sevmiyorum aslında.Hatta kendim bana büyük organizasyonlar yapma lütfen küçük de olsa hediyeler alıp unutmadığını göstermen,önemli hissettirmen yeterli demiştim.Ancak kendisi bu cümlelerimi Cansuyy doğum günlerini sevmiyor şeklinde anladı sanırım 😄 çok hoşsunuz.Eşinizle bir ömür mutluluklar

Önceden çok takardim ama artık alışıyorum zamanla seninde öyle olur evlenince birlikte yapılan programlar falan telafi oluyor bir şekilde
Ama psikolojiye de bağlı canımn sıkkın zamanına denk gelirse takıyorum biraz 😆
Umarım bende takılmamaya başlarım.Zira takılmaya devam edersem nişanı erteleneceğim Hatta ayrılık kararı dahi verebilirim 🤦🏻‍♀️😄

Back
X