- 24 Eylül 2017
- 751
- 730
- 103
- 32
Amin canım Rabbim sevindirsin bekleyen herkesi inşallah. Sorun eşimde oldugu için aman alınmasın aman üzülmesin aman hissettirmeyim diye diye kendimden çok taviz verdim. Bu yüzden nasıl olsa bu hatun beni her şekilde seviyo deyip çantada keklik oldum. Taş olsa çatlıyo zatenAllah yardımcın olsun canım zor şeyler yaşıyoruz Rabbim bizide evlatla sevindirir inşallahtakmamaya çalış yada cok biriktirmeden ufak ufak patla erkekler bizim kadar evlat hasreti çekemiyor bizi anlayamıyorlar bende çok sulu gözüm herşeye ağlarım çocuk gibisin der hmm ufalicam cebine gircem artık
İnşallah bir gün o gün gelecekAmin canım Rabbim sevindirsin bekleyen herkesi inşallah. Sorun eşimde oldugu için aman alınmasın aman üzülmesin aman hissettirmeyim diye diye kendimden çok taviz verdim. Bu yüzden nasıl olsa bu hatun beni her şekilde seviyo deyip çantada keklik oldum. Taş olsa çatlıyo zatengüzel patlamalar yaşıyorum bende. Bigünde sevinçten ağlarız inşallah
Yemeğimizi yedikten sonra helvamızı çıkardı tam yerken bir anda evlilik teklifi aldımŞu an en çok merak ettiğim şey balık restoranına elinizde helva paketiyle girişinizin nasıl olduğu.
Siz şık giyinmişsiniz, evlilik teklifi planladığına göre sevgiliniz de öyledir diye tahmin ediyorum. Gittiğiniz restoran da esnaf lokantası tarzında bir mahalle balıkçısı değildir sanırım. Öyle, doğruca helva poşetiyle mi yürüdünüz içeriye?
Bu konunuza gelirsek, haklısınız. Doğum günlerini ben de önemserim. Çılgın sürprizler yapmasına gerek yok, hoşlanmam da zaten ama o güne özel bir şeyler yapalım isterim.
Sevgiliniz sizin bu beklentinizi bildiği halde bir şey yapmıyorsa bunu değiştirmek çok zor.
Bende yapmak istemiyorum elimde olmuyor.Bilmiyorum hala çekinirim yanlış anlamaması adına.Direk bana neden artık hediye almıyorsun diye soramıyorum ancak ima edecek birçok cümle kuruyorum.En mutlu günümde dahi önemsenmediğimi hissettiğimi anlattım ama kendisi senin doğumgününse mutlu ol diye çok güzel bir mesaj attım ya niye beğenmiyorsun diyorkiyas her durumda kotudur, yapmayiniz.
ama onceden hediye alip simdi almayan adama hafiften sitem edip sebebini sorabilirsiniz bence. Ki 8 yillik iliskide beni maddiyatci gorur mu gibi bir korkunuzun olmamasi lazim zaten.
Böyle ince ruh anca kadınlarda oluyo. Erkek de milyonda görülürDerdim hediye değil.Mesela hasta olduğum zaman kapımda meyveyle belirsin istiyordum hiç yapmadı veya geceleri çok acıkırım açıktığımı bilir cansuyy yemek getirdiö hadi beraber yiyelim demesini isterdim.Çok yakın mesafede bunları yapmadı.Bir çikolatayla kapımda belirmesi dahi beni çok mutlu ediyordu.Düşünülmek istiyorum yani
Sen yine şanslısın bana oda olmadıYemeğimizi yedikten sonra helvamızı çıkardı tam yerken bir anda evlilik teklifi aldımKendisi bu durumu kabullenmiyor tabi.Evlilik teklifini,doğumgünü mesajını görmezden gelip beğenmemezlik yapıyormuşum daha napsınmış
yooo hıc oyle bırsey yok aslında ınsan en azından vıtamın takvıyesı var mı yoksa alayım der alır getırır bırsey ıstersen lazım olursa soyle der bunu demesı bıle yeter bunu yapan cok erkek varBöyle ince ruh anca kadınlarda oluyo. Erkek de milyonda görülür
Özel gün özeldirHepinize iyi günler sevgili arkadaşlar.Benim problemim yanlış anlamaya müsait bir durum.Öncelikle hediye veya maddiyat meraklısı olmadığımı belirtmek istiyorum.Doğum günü hariç özel günleri kutlamayı seven biri değilim.Ama doğum günlerini oldukça önemserim.Sevgilimle 8 senedir beraberiz.Her doğum gününde çok özenerek sürprizler hazırlıyorum.Kendisi de öncesinde doğum günlerimde özenirdi ancak son iki senedir ufacık bir hediye dahi almıyor.Kendisinden 2 senedir hiç hediye almadım.Maddiyatı kötü değil aylık iyi bir miktarda geliri var.Kendisinin doğum gününden aylar önce hediye araştırmasına girdiğimden onun önemsememesi beni üzüyor.İster istemez çevremdeki insanlarla karşılaştırmaya başladım.Bu durumu ifade etmekten çekiniyorum ancak düşünceli değilsin diye laf vurmama rağmen bir şey değişmiyor.Sizce ne yapabilirim ? Abartıyor muyum acaba ?
3 mü 8 mi ?Hepinize iyi günler sevgili arkadaşlar.Benim problemim yanlış anlamaya müsait bir durum.Öncelikle hediye veya maddiyat meraklısı olmadığımı belirtmek istiyorum.Doğum günü hariç özel günleri kutlamayı seven biri değilim.Ama doğum günlerini oldukça önemserim.Sevgilimle 8 senedir beraberiz.Her doğum gününde çok özenerek sürprizler hazırlıyorum.Kendisi de öncesinde doğum günlerimde özenirdi ancak son iki senedir ufacık bir hediye dahi almıyor.Kendisinden 2 senedir hiç hediye almadım.Maddiyatı kötü değil aylık iyi bir miktarda geliri var.Kendisinin doğum gününden aylar önce hediye araştırmasına girdiğimden onun önemsememesi beni üzüyor.İster istemez çevremdeki insanlarla karşılaştırmaya başladım.Bu durumu ifade etmekten çekiniyorum ancak düşünceli değilsin diye laf vurmama rağmen bir şey değişmiyor.Sizce ne yapabilirim ? Abartıyor muyum acaba ?
Yani olduğuna şükrediyorum artıkSen yine şanslısın bana oda olmadı
Kesinlikle öyle.Ama benim sevgilim yapmıyoryooo hıc oyle bırsey yok aslında ınsan en azından vıtamın takvıyesı var mı yoksa alayım der alır getırır bırsey ıstersen lazım olursa soyle der bunu demesı bıle yeter bunu yapan cok erkek var
ınce ruh degıl bu hastalandıgında destek olmak dusunmek merhametden gelır
Bende bunun bahanesi olduğunu düşünmüyorum.Yılda birgün alsınlar bir zahmetHayır abartmak bu değil millet nelere bahane buluyor hediye icin. Tabiki doğumgününe hediye alacak başka ne zaman alacak ilgisi azalmış demek ki
8. Senemize girdik3 mü 8 mi ?
sevgılınız yapmıyorsa ve sızın beklentınız varsa bu beklentı karsılanmadıgında uzuluyorsanız ayrılmanız gerekKesinlikle öyle.Ama benim sevgilim yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?