Yanlış mı düşünüyorum?

Amin canım Rabbim sevindirsin bekleyen herkesi inşallah. Sorun eşimde oldugu için aman alınmasın aman üzülmesin aman hissettirmeyim diye diye kendimden çok taviz verdim. Bu yüzden nasıl olsa bu hatun beni her şekilde seviyo deyip çantada keklik oldum. Taş olsa çatlıyo zaten güzel patlamalar yaşıyorum bende. Bigünde sevinçten ağlarız inşallah

İnşallah bir gün o gün gelecek

kiyas her durumda kotudur, yapmayiniz.

ama onceden hediye alip simdi almayan adama hafiften sitem edip sebebini sorabilirsiniz bence. Ki 8 yillik iliskide beni maddiyatci gorur mu gibi bir korkunuzun olmamasi lazim zaten.

Şu an en çok merak ettiğim şey balık restoranına elinizde helva paketiyle girişinizin nasıl olduğu.
Siz şık giyinmişsiniz, evlilik teklifi planladığına göre sevgiliniz de öyledir diye tahmin ediyorum. Gittiğiniz restoran da esnaf lokantası tarzında bir mahalle balıkçısı değildir sanırım. Öyle, doğruca helva poşetiyle mi yürüdünüz içeriye?

Bu konunuza gelirsek, haklısınız. Doğum günlerini ben de önemserim. Çılgın sürprizler yapmasına gerek yok, hoşlanmam da zaten ama o güne özel bir şeyler yapalım isterim.
Sevgiliniz sizin bu beklentinizi bildiği halde bir şey yapmıyorsa bunu değiştirmek çok zor.

Yemeğimizi yedikten sonra helvamızı çıkardı tam yerken bir anda evlilik teklifi aldım Kendisi bu durumu kabullenmiyor tabi.Evlilik teklifini,doğumgünü mesajını görmezden gelip beğenmemezlik yapıyormuşum daha napsınmış

kiyas her durumda kotudur, yapmayiniz.

ama onceden hediye alip simdi almayan adama hafiften sitem edip sebebini sorabilirsiniz bence. Ki 8 yillik iliskide beni maddiyatci gorur mu gibi bir korkunuzun olmamasi lazim zaten.
Bende yapmak istemiyorum elimde olmuyor.Bilmiyorum hala çekinirim yanlış anlamaması adına.Direk bana neden artık hediye almıyorsun diye soramıyorum ancak ima edecek birçok cümle kuruyorum.En mutlu günümde dahi önemsenmediğimi hissettiğimi anlattım ama kendisi senin doğumgününse mutlu ol diye çok güzel bir mesaj attım ya niye beğenmiyorsun diyor

ılla ozel gune gerek yok ınsan sevdıgı deger verdıgı bırıne gonlunden ıcınden gelır bırseyler yapar ya sevdıgı yere yemege goturur ya sen seversın dıye kurabıye pasta alır ya cıcek ya cıkolata ya kıyafet her hangı bır hedıye alır almalıdır sevdıgımız bır arkadasımıza komsumuza tanıdıgımıza bıle gonlumuzden kopuyor bırseyler verıyoruz alıyoruz sevgılısıne hedıye almayanda ne bılım... ıllla dogum gunu falan sart degıl herkes kendını ozel onemlı hıssetmek ıster

sevgılınız sızı nasılsa bu hep benımle seklınde garantıcı yaklasıma burunmus

Böyle ince ruh anca kadınlarda oluyo. Erkek de milyonda görülür

Sen yine şanslısın bana oda olmadı

Böyle ince ruh anca kadınlarda oluyo. Erkek de milyonda görülür
yooo hıc oyle bırsey yok aslında ınsan en azından vıtamın takvıyesı var mı yoksa alayım der alır getırır bırsey ıstersen lazım olursa soyle der bunu demesı bıle yeter bunu yapan cok erkek var

ınce ruh degıl bu hastalandıgında destek olmak dusunmek merhametden gelır

Özel gün özeldir
Eşimde çok anlamaz ben alırım ya da bazen o anlar

Hayır abartmak bu değil millet nelere bahane buluyor hediye icin. Tabiki doğumgününe hediye alacak başka ne zaman alacak ilgisi azalmış demek ki

3 mü 8 mi ?

Kesinlikle öyle.Ama benim sevgilim yapmıyor

Arkadaşlar dün sevgilimle konuştum.2 senedir çok değiştin seni tanıyamıyorum.Eğer böyle devam edeceksen ayrılalım çünkü bu durum benim moralimi bozuyor,mutsuzum dedim.Oda eskisi gibi olmadığını bunu bilerek yaptığını söyledi.Çok ince düşünceliymiş ama ben kıymetini bilememişim o yüzden şimdi bir şey yapmıyormuş.İkimizde rahatsız olduğumuz noktaları tekrar tekrar konuştuk.Umarım bir şeyleri düzeltebiliriz.Benim kız kardeşim yok.Hatta kardeşim de yok ailenin tek çocuğuyum.Bana kardeş gibi yaklaşıp öneriler verdiğiniz için çok mutlu oldum.İnsanlar birbirini görmeden de sevebilirmiş.İyiki varsınız

Kesinlikle öyle.Ama benim sevgilim yapmıyor
sevgılınız yapmıyorsa ve sızın beklentınız varsa bu beklentı karsılanmadıgında uzuluyorsanız ayrılmanız gerek
ınsanın ıcınden gelır boyle seyler sız ıstesenız dıle getırsenız tamam dıkkat edıcem der yıne aynı devam eder cunku ınsanın yapısı neyse odur

sevgılılık veya nısanlılık bunlar ıcın var bu yonlerını gorup devamlılıkta sıkıntı yasarmıyım dıye anlamak ıcın gorusuluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…