Yanlış mı düşünüyorum?

Kısasa kısas o size yapmıyorsa siz niye yapıyorsunuz. Bu kadar önemsenmeye önemsemeyen bir adam siz de ona göre davranın.
Çünkü ben onun gibi olamıyorum.Hayatımın hiçbir noktasında kısasa kısası uygulayamıyorum.Hediyesini de aylar öncesinden aldım.Napsam göndermesem anlar mı acaba ? Hayatı laylaylom yaşıyor sorsanız bana olan aşkından ölüyor,ben üzülünce dünyalar başına yıkılıyor.E hani icraat yok sözde diyorum aöa bunu da kabul etmiyor beyfendi

Vallahi ya siz çok sabırlısınız. Hediye alacak diye bir şey yok tabi . Ama durumu iyi her zaman siz alıyorsunuz . İnsan düşünür ki o alıyor bende alayım

Konunuzu hediye beklemek olarak algılamadığımı belirttim zaten. Sürekli aynı ve benzer açıklama ve cevapları yazıyorsunuz. Yanlış anlamanızı istemem Ama çözüm bunları yaptım, şunları ettim, hepsini denedim modunda bir kısır döngü içinde şikayetlenip durmanız değildir. Çünkü bir terapiste de danışsanız yaklaşık olarak size yukarıdaki mesajlarımdaki önerileri sunacak

Bakın daha açık ve net belirtiyorum ;

Öncelikle son iki yıldır bu şekile dönüşmesi değişmesine değil, gerçek kişilik ve yapısının bu olduğuna işaret kuvvetli ihtimalle. Çünkü kişi kendinde bir hata ve yanlış görmüyor. Hatta kendisinin düşünceli bir insan olduğunu bile savunabiliyorsa bunun tercümesi "benim yapımda en fazla ince ve düşünceli olabilen halim budur. Kumaşım yapım, orijinal halim böyle" demektir. Kendisini yeterli görüyorsa fazlasını beklemek kesin ve net olarak boş bir hayaldir.!

Çözüm ya yukarıdaki önerileri değerlendirerek, ciddi bir emek vererek kişiyi 'tam istediğiniz gibi olmasa da 'yönlendirerek bu gibi durumları en azından görev olarak kabullenip yapmasını sağlamak,
Ya da bu kişinin taleplerinize, beklentilerinize, incelik nezaket ve ilişkiye özen gösterme konularında istediğiniz kişi olmadığını kabullenerek ilişkinizi yeniden değerlendirmektir

Son olarak şunu da belirteyim ki bu özelllikleri evlendiğinizde artacak bu kişinin. Sevgiliyken sizin önemsediklerini, beklentilerinizi özel günlerinizle ilgili hassasiyetinizi önemsemeyen, özenli davranmak yerine "ben zaten düşünceli bir adamım" diye kendisini savunan bir adamın on yıllık evli, rutine dönüşmüş çoluklu çocuklu bir evlilikteki halini tahmin etmek hiç zor değil.

Nişan konusunda acele etmeyip ilişkinizi ve birbirinize uygun olup olmadığınızı yeniden ve ciddi olarak değerlendirmenizi ısrarla öneriyorum

Vallahi ya siz çok sabırlısınız. Hediye alacak diye bir şey yok tabi . Ama durumu iyi her zaman siz alıyorsunuz . İnsan düşünür ki o alıyor bende alayım
İlla hediye değil düşünülmek istiyorum.Hasta olduğumda kapımda portakal suyuyla belirmesi dahi çok mutlu ederdi ama yapmıyor.Sorsanız çok romantik.Hııı bu arada doğum günümde 1 hafta öncesinde internette bir şeyler bakıyorum demişti bende heyecanlandım bana hediye bakıyor diye meğer kendine alışveriş yapmış.Şehir değişikliği yaptım işim gereği yeni ev adresimi isteyince tamam süpriz geliyor cansuyy dedim ama maalesef.Yeni ev aldım minik bir hayırlı olsun çiçeği dahi göndermedi.Ben mi abartıyorum bir şeyleri bilmiyorum

Haklısınız ancak yanlış anlayanlar olduğundan tekrar tekrar aynı açıklamaları yapma gereği duydum.Şuan nişanı ertelemeyi düşünüyorum bu isteğimi se kendisiyle paylaştım zaten.Ben bu şekilde kabul edemem maalesef.Daha önce de belirttiğim gibi düşüncelilik her şeyden önce geliyor benim için.

İşte sorun orada abartmıyorsunuz. Ben sana değer veriyorum sende o değeri hak ettiğini göster diyorsunuz . Sonuna kadar haklısınız

Umarım bende takılmamaya başlarım.Zira takılmaya devam edersem nişanı erteleneceğim Hatta ayrılık kararı dahi verebilirim
Sadece hediyeyse sorun takılma zamanla alışıyorsun orta yol bulunuyor ama ufakta olsa fikir ayrılığı az bile kültür farkı gelenek görenek farkı falan varsa ozaman iyi düşün derim çünkü zamanla büyüyor bu durum herşey batmaya başlıyor ozaman

Eşimle geçenlerde bunun kavgasını yaptım 6-7 senelik sevgililik 6 yıllıkta evlilik içinde hep değerli oldugumu hissedeyim kıymet versin diye bekledim sabır sabır bekledim durdum.. karakteri böyle olabilir düşünemeyebilir dedim konustum gene aynı üstelik çocuk istiyoruz maalesef olmuyo bu süreçte insan daha çok yıpranıp daha çok ilgi bekliyo hayatını paylaştığı insandan.. benimki üstelik bu süreçte beni geçtim aile bağımlısı oldu çıktı kaç kez ağladım, kaç kez anlattım. düşünün evlilik yıldönümüne tüp bebek transferim oldu çıkışta en azından bi dal gül al gel dmi bi moral ver yokk bekledim durdum. Hediye almayı süpriz yapmayı kestim gene aynı en sonunda geçen kavgasını ettim bitti artık senden hiçbir şeyin beklentisine girmeyeceğim çok ağladım çok sızlandım sonuç hep aynı az beklenti çok huzur bundan sonraki haytım böyle dedim sevgimi ilgimi bıçak gibi kestim telafi ederiz diyo hala bana.. kürekle vurcaksın ağzının ortasına . Yani kardeşim boşuna bekleme böyleleri nasıl geldiyse öyle gidiyo.

Hay yaşayın.Beklentiye girilmeyecek insanlardan bir şeyler bekleyip üzülüyoruz.Anlamıyorlar da.lütfen ağlamayın.Sizin gözyaşlarınız bir hödükten daha değerli.Madem telafi ediliyor en baştan telafi etseydin Ya be adam deseydiniz.Bende çok sinirlendim.Değişmiyorlarsa sürdürmenin bir anlamı yok.Ben mutsuz olacaksam,değerli hissetmeyeceksem ne önemi var evlenmenin

Fikir ayrılıklarımızda varmış.Her şeyi enine boyuna düşününce farkına vardım bende.Zaten annem cansuyy statü ve kültür farkınız var demişti ama ben dinlemedim sözlendim.Neyse ki nişan safhasına geçmeden gözlerim açılıyor

Kaç kez konustum bak normal bi süreç değil bu yalnız hissediyorum diye kaç kez ağladım bi iki gün düzeldi gene aynı en sonunda patladım bende napayım Keşke elimde olsa ağlamamak.. Allah razı olsun

Kaç kez konustum bak normal bi süreç değil bu yalnız hissediyorum diye kaç kez ağladım bi iki gün düzeldi gene aynı en sonunda patladım bende napayım Keşke elimde olsa ağlamamak.. Allah razı olsun
Kesinlikle bu süreç desteğe en çok ihtiyaç duyacağınız süreçlerden biri.Sonuçta bu yola sadece kendiniz için girmediniz eşinizinde fikirleri doğrultusunda adım attınız.Üzülmeyin lütfen.En güzel şekilde evladınızı kucağınıza alırsınız umarım.Bir şeyleri içinize atmayın kendinizi yiyeceğinize bırakın karşı taraf biraz düşünsün,üzülsün

Sevgililik evlilik gibi değil bu süreçte yapmıyosa ilerisini düşün ona göre adımını at canım sende. Evlilik çok farklı çünkü hediye vs gibi mevzu değil asıl anlatmak istenen düşünülmek sevdiğim veya eşim bununla mutlu olur diyebilmek. Yalnız kalmak için evlenmiyoruz sonuçta hayatı dertlerimizi umutlarımızı paylaşıyoruz. Sevgilinle konusmayı dene sende hediye almıyosun değilde beklentide olabiliyorum değer görmek istiyorum senden gelen herşey beni mutlu ediyo diye. Bende pek işe yaramadıda sende yarar inşallah.

Ozaman enine boyuna iyi düşüneceksin canım sonuçta her yönüyle tanıyan sensin çünkü bazı farklar ne yaparsan yap kapanmiyor hic ummadigin cok basit gördüğün bir şeyde bile arıza çıkıyor sonra sürekli sorgulamaya başlıyorsun hem kendini hem tercih ettiğin hayatı

Söylüyorum.Bak düşünceli değilsin ben yapamıyorum diyorum ama ısrarla seni çok seviyorum düşünüyorum diyor.Yani açık açık söylememe rağmen neye bozulduğumu anlamıyor
lınk atın bana doğum gunumde bunu alabılırsın hayatım dıye alır herhalde ozaman. cıcekte ıstıyorum dıyın alıstırın sız alıstırın erkeklere bazı şeylrrı açık çek vermek lazım. anlasa bile yapmayanlar var

Allah yardımcın olsun canım zor şeyler yaşıyoruz Rabbim bizide evlatla sevindirir inşallah takmamaya çalış yada cok biriktirmeden ufak ufak patla erkekler bizim kadar evlat hasreti çekemiyor bizi anlayamıyorlar bende çok sulu gözüm herşeye ağlarım çocuk gibisin der hmm ufalicam cebine gircem artık

çok marjinal bir yöntemmiş.İnanın erkeklere öyle yapmak gerekiyor. Sonra durum açıyoruz sevgilim hediye almıyor düşünmüyor diye.İşimizi bilmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…