Yanlış mı düşünüyorum?

Fearless4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2021
148
38
48
Hepinize iyi günler sevgili arkadaşlar.Benim problemim yanlış anlamaya müsait bir durum.Öncelikle hediye veya maddiyat meraklısı olmadığımı belirtmek istiyorum.Doğum günü hariç özel günleri kutlamayı seven biri değilim.Ama doğum günlerini oldukça önemserim.Sevgilimle 8 senedir beraberiz.Her doğum gününde çok özenerek sürprizler hazırlıyorum.Kendisi de öncesinde doğum günlerimde özenirdi ancak son iki senedir ufacık bir hediye dahi almıyor.Kendisinden 2 senedir hiç hediye almadım.Maddiyatı kötü değil aylık iyi bir miktarda geliri var.Kendisinin doğum gününden aylar önce hediye araştırmasına girdiğimden onun önemsememesi beni üzüyor.İster istemez çevremdeki insanlarla karşılaştırmaya başladım.Bu durumu ifade etmekten çekiniyorum ancak düşünceli değilsin diye laf vurmama rağmen bir şey değişmiyor.Sizce ne yapabilirim ? Abartıyor muyum acaba ?

vallahi ben de çok fazla özel günü kutlamaya karşıyım. ancak doğum günleri kesinlikle benim için çok önemlidir. karşımdakine hediye alırım bana da alınmasını isterim yani. maddi açıdan çok yüksek değeri olmasa da o gün alınan bir sakız bile önemlidir kağıdını saklarım. bence haklısınız.

Birkaç ay önce açtığın şu konunda 3 yıldır beraber olduğunuzu yazmışsın şimdi 8 yıldır diyorsun:

Evlilik teklifi

İlişkinle ilgili konudan konuya farklı bilgiler verdiğin ve eski konun sanki özellikle linç edilmek için açılmış gibi bir konu olduğundan fake olduğunu düşünüyorum.

ama gerçekmiş gibi yorum yapacak olursam: eski konuna bakılırsa kolay kolay bir şey beğenmiyorsun. Sevgilin hediye aldığında olumsuz bir tepki verdiysen belki sana hediye almaktan çekiniyordur

Son düzenleme:
Sizi animsadim. Evlilik teklifini begenmemistiniz sevgilinizin. Baliktan yüzük çıkacak diye beklemiştim ben. Tabii helvayi unutmayayim.

Siz o konuda olduğu gibi bu konunuzda da bir memnuniyetsizlik yaşıyorsunuz. Temel sorununuz yapılan küçük şeyler sizi mutlu etmiyor.

Bence hediye ilişkinin anlamıdır. Bunun icin özel gün yahut diğer 365 günde gözümde eşittir. O zaman doğumgünü harici hediyelerini kabul etmememiz gerekirdi.

Değerini hissettiriyor kendini iyi hissediyorsun. Şu soruyu sorun kendinize bir çorapla mutlu olur muydunuz? Yoksa illa pirlanta yüzük mü?

Tabi bu kişiden kişiye değişir. Şimdi benim açımdan böyle şeylerin hiç bir önemi yok. O yüzden abartıyosunuz derim. Ama sizin önemsediğinizi muhakak biliyodur o yüzden haklılık payınız var. Ne diyeyim bilemedim.

Önemli olan davranışı sizi hediyelere bogsun çiçekler alsın ama değer verdiğini hissetmiyorsaniz hiç birseyin önemi yok derim. Ama siz sadelikten yanayım diyorsunuz da çok beklentiye giriyorsunuz adamda bunu karşılayamıyor bence bu durum da da abartmissin o almadiysa sizde almayın o ozenmediyse sizde ozenmeyin. O zaman goreceksiniz ki bu ilişkiyi tek taraflı olarak siz mi sürüklüyorsunuz.

O konumda yanlış belirtmişim demek ki.Başka bir konuma bakarsanız 7 senedir beraber olduğumuzu yazmıştım.8. Senemize girdik.Fake değilim sorun teşkil edebilecek noktaları yazıyorum.Benim göremediğim açıdan görüp bana farklı bakıp açısı kazandırabilirsiniz diye yazıyorum.Evlilik teklifi konusundan sonra kendimi değiştirdim ve bu konuyu sorun etmemeye başladım :) kolay kolay beğenmeyen biri değilim.Aldığı çorapla bile mutlu olan biriyim.lütfen iki konuyu bağımsız değerlendirin

Beni böyle doğum günü hazırlıkları sıkıyor. Eşim sağolsun hiç atlamaz. Hediye, sürpriz bir şey yapar ama benden beklemez. Ben genelde içimden gelen ufak bir şey yaparım. Günler aylar öncesinden hazırlanmak asla bana göre değil.
Benden sizdeki gibi hazırlık beklense laf çarpıtılsa hiç hoşuma gitmezdi. Böyle şeyler içten gelir. Sevgiyle de doğrudan ilgili değil

Normalde memnuniyetsiz biri değilim.Fazla ince düşünceli olduğumdan ötürü karşımda ki insandan da ince düşünceli olmasını bekliyorum.Bu yüzden biraz abartıyor olabilirim

Ben çok özeniyorum.Çünkü hayatımda önemli olan tek gün.Ayrıxa doğum günleri haricinde gittiğim yerlerden minik de olsa hediyeler alırım kendisine.

Bu konuda empati yapamıyorum maalesef.Ben bu kadar ince düşünüyorum o neden düşünmüyor sevmiyor mu kafasındayım sanırım.

Yanlış düşünüyor olabilirim.Sizden tek ricam kınamadan,hakaret derecesine varmadan benim göremediğim noktaları yorumlamanız.Olayın içinde olduğumdan ötürü fazlaca bencil be duygusal bakabiliyorum bazen

8 sene 3 sene değil hanfendi.O konumda yanlış yazmışım sizler yazdıktan sonra farkettim bende.Konu da fake değil
Haklısın, hediye beklemen çok normal tabi ki doğum gününde, hele sen özenerek planlar yapıp, hediye alıyorsan. Siz almayın bile deseniz, onun alması lazım ama söylenir mi böyle bir şey bilemedim. Ben olsam söyleyemezdim gibi geliyor ama bozulurdum evet.

Ben çok özeniyorum.Çünkü hayatımda önemli olan tek gün.Ayrıxa doğum günleri haricinde gittiğim yerlerden minik de olsa hediyeler alırım kendisine.
Bunu dile getirin derim de getirdikten sonra alınan hiç birşeyin önemi olmuyor ya

Konularınıza bakılacak olursa size Cristian Grey lazım ..

Bunu dile getirin derim de getirdikten sonra alınan hiç birşeyin önemi olmuyor ya
Dile getiremiyorum utanç duyuyorum çünkü.nasıl söylenir böyle bir şey? Hııı arada düşüncesizsin ince düşünceli değilsin diyorum.Doğum günümde gelen hediyelerin resimlerini attım kendisine ne kadar düşünceliler değil mi diye aöa değişen bir şey olmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…